Skip to main content

Reluarea Starea Naţiei de TVR 2 dispare, cea de pe TVR 1 începe mai devreme. Ce spune Dragoş Pătraru

 
Dragos Patraru, Starea natiei
Dragos Patraru, Starea natiei

SCHIMBĂRI ÎN RELUARE. În reluarea emisiunii Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la TVR.

Publicitate

Mai exact:

Reluarea emisiunii Starea Naţiei, de pe TVR 1, se mută de la ora 5:30. Până acum aceasta era programată de la ora 6:00. Schimbarea s-a produs odată cu mutarea matinalului “1 Matinal” pe tronsonul 6:30-10:00, adică cu jumătate de oră mai devreme.

De asemenea, reluarea Starea Naţiei de pe TVR 2 dispare din grila postului. În locul reluării, programată la 15:40, apare de săptămâna viitoare Film european – Cultura minorităţilor. Acesta va fi difuzat de la ora 15:00 la ora 16:40.

Starea Naţiei va fi difuzată în continuare de luni până joi, pe TVR 1, de la ora 22:30.

Pătraru: “foloseşte asta interesului publicului sau interesului unor persoane"

Ce spune Dragoş Pătraru despre aceste schimbări?

Dragoş Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

Irina Radu s-a rugat de mine vreo lună să cedez dreptul de a difuza Starea Naţiei şi pe TVR 2. Până la urmă, am acceptat.
Îmi pare rău pentru telespectatorii care formaseră deja, pe TVR 2, un grup fidel şi asigurau o audienţă cu mult peste ceea ce făcea TVR 2 acolo.

Astfel, singura întrebare pe care mi-o pun după aceste mutări (reluarea pe TVR 1 la ora 5.30, respectiv anularea reluării de pe TVR 2) este “foloseşte asta interesului publicului sau interesului unor persoane care vor să arate partidului că sunt vrednice să conducă Televiziunea Publică?”, a spus Dragoş Pătraru pentru Paginademedia.ro.

"Pe noi nu ne afectează, dar îi va afecta pe telespectatori. Dar nu telespectatorii contează când se iau decizii la Televiziunea Publică, nu?", a mai declarat realizatorul Starea Naţiei pentru Paginademedia.ro.

Reluările emisiunilor sunt disponibile şi pe site-ul Stareanaţiei.ro.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emil Emil
    TVR-ul este de mult in mana PSD-istilor.
    Se vede ca nu-l mai doresc pe Dragos acolo.
    Vor mari insa spatiul de emisie al celor de teapa lui Cristache, un trepadus provenit de la ***
  • Teo Teo
    Pai daca si-ar difuza productia pe net ar falimenta in luna urmatoare. Nu s-ar mai uita nimeni. Cine ar fi suficient de “destept” sa se uite seara acasa pe net la o astfel de emisiune? In plus banii de publicitate ar scadea considerabil.
  • geo geo
    Atata vreme cat emisiunile pot fi urmarite - de cei interesati - in reluare la orice ora pe site-ul starea natiei cred ca nu are rost sa prelungim discutia. Am mai scris-o: daca Patraru e nemultumit e liber sa se duca la o televiziune privata ori sa isi difuzeze productia pe net.
  • SSA SSA
    Cati *** PSD-isti pe aici!!!
  • Traian Ungureanu Traian Ungureanu
    O mare pierdere pentru.... PSD.
  • livia pila livia pila
    @Livia Pila. Nu imi mai fura identitatea! Mai si scrii cu greșeli de ortografie. CONFORTABIL! La seral cu tine!
  • Wall-E Wall-E
    Cum sa se duca la digi? Pai aia chiar sunt anti-psd. Vrei sa ajunga iar la 0,8 audienta? Macar la tvr are 1,6 de culoare, pt ca publicul activ si comercial e cel mai mic pe care il are pana acum, peste 60% este reprezentat de oameni trecuti de 50 de ani. Dar atat timp cat ii merge banu si sponsorii platesc sta linistit. Iese sa se victimizeze doar cand nu are audienta. I s-a scos emisiunea de pe tvr2 pentru ca nu se uita nimeni la ea. Iar de deranjat partidul, patraru il detanjeaza doar pt credibilizare in fata publicului. Atunci cand e cazul trage cu partidul din discurs. Asta e adevarata manipulare.
  • Vali Vali
    Daca nu îi convine sa se duca la Digi
  • Tvg Tvg
    *** *** ***?
    *** ***.
    Tu nici nu urmaresti Starea Natiei sa vezi cat critica Patraru partidul unic.
    PSD=CIUMA ROSIE
    Bravo Patrare!
  • mile mile
    Conducerea TVR incearca sa serveasca partidul prin limitarea difuzarii emisiunii?!? Ce gluma buna din partea satiricului imitator. Daca nu il mai voia partidul pe post era zburat inainte sa semneze contractul. Sa nu uitam carui interes servea Patraru cand trebuia sa iasa lumea la proteste prin indemnarea publicului lui sa nu iasa din diverse motive. Patrare te-ai inrosit la Ghita TV si ti-ai pastrat culoarea tot timpul, cam asta se ascunde in spatele satirei: partidul.
  • livia pila livia pila
    Dar emisiunea Starea Natiei credeti ca foloseste interesul publicului? Sau foloseste doar buzunarului lui Patraru? De cand TVR a devenit rosu complet cu emisiuni asemanatoare cu cele de pe televiziunile de stiri, Patraru vad ca se simte foarte comfortabil si nici nu se mai lupta cu forte oculte. Cum ii scade audienta, cum incepe iar sa se victimizeze in presa. De la rating 2 de abia mai ajunge la 1.5 si mai pierde din banii pe care ii castiga conform contractului. Deci unde e interesul publicului in toata afacerea asta?

Trimite un comentariu

sus