Skip to main content

Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din şapte la Kanal D

 
Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din şapte la Kanal D

Schimbare în programul Kanal D, mai puţine zile cu seriale turceşti, mai mult Exatlon. Reprezentanţii postului au anunţat că reality-show-ul postului difuzat până acum de sâmbătă până marţi va fi şi miercurea la Kanal D.

Publicitate

Astfel, prime-time-ul Kanal D va avea cinci zile din şapte emisiunea de divertisment.

Exatlon de azi va găzdui din nou o competiţie între România şi Turcia. Este a doua întâlnire dintre concurenţii show-urilor din cele două ţări. În prima, România a ieşit câştigătoare.

Show-urile debutează zilnic de sâmbătă până miercuri de la 19.45.

Citeşte şi PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    exatlon este cea mai tare emisiune...tine-o tot asa KANAL D.
  • Adriana Adriana
    Va rugam sa difuzati Dragoste si ura in continuare. Ne-am saturat sa vizionam doar jumatati. Consider ca serialele turcesti sunt singurele care iti ofera lectii de viata credibile nicidecum aceste emisiuni cum sunt wowbiz, te vreau langa mine sau bravo ai stil. Teo show imi place pt ca mai are si subiecte frumoase si interesante. Exatlon imi place dar 4 zile e suficieent. Lasati serialul sa deruleze !
  • Petronica Petronica
    Sinteti culmea.. deja erau numai porcarii intre woau *** si te vreau linga mine lipsea exatlon.nu stiti cum sa mai promovati vedete rasuflate..are de cistigat concurenta nu mai am nici un motiv sa deschid kanal d
  • Alex99972 Alex99972
    Ați facut-o de oaie , se compara vreodată panara
    ma ăsta numita exatlon
    Cu filmul ăla
  • Maria Maria
    Au scazut audientele la seriale pentru ca au fost cateva care s-au intrerupt de la jumatate . Sa fim seriosi, cand a fost difuzat O Mie si una de nopti, oare nu avea Kanal D audiente ? Toata Romania la vazut. Sau altele. Sunt mult mai bune decat multe alte emisiuni tampite cu ,, vedete aparute peste noapte " chiar si decat Wowbiz , sau de exemplu Las Fierbinti(pro tv) , cu actori de duzina , la care nu as putea rade nici daca m-ar bate cineva. Urmaresc si Exatlon dar totusi , 4 zile , erau suficiente. Devine plictisitor ! Macar bagati mai multe episoade din Dragoste si Ura joi si vineri.
  • dumitru ghita dumitru ghita
    De accord cu Linda
  • Robert Robert
    Daca vreti serialle bune, exista oricand Netflix sau Hbo... nu kanal d
  • D D
    @mircea24 Acesta este motivul pentru care KanalD ar fi trebuit să se mute la Exalton în zilele de vineri, deoarece concurența sa este prea înaltă în zilele de vineri. Scopul pentru Kanal D nu este să fie primul loc în fiecare zi. Scopul este de a avea un al doilea loc puternic în fiecare zi și câteva zile primul. În acest moment seria turcă nu este suficient de puternică pentru a concura cu ProTV în zilele de vineri. Mersi bine miercuri. Dacă Exalton este plasat în zilele de vineri, probabil că nu va bate ProTV, dar va da o concurență bună. Adevărul este că Exalton deține publicul său indiferent de ziua în care este sau de competitivitate.
  • Ali Ali
    foarte bine imi place exatlon dar incercati sa para real ca de multe ori ai impresia ca e regie...si cu comentatorul faceti ceva sa fie mai echilibrat ca daca ar putea ar concura si el la faimosi doar sa castige.
  • mircea24 mircea24
    @D, vinerea e concurenta prea mare. Desi as fi curios cine ar iesi invingator intre Exatlon si Romanii au Talent...
  • D D
    Personal, nu înțeleg această mișcare de către KanalD. Dacă ar fi vrut să adauge o altă zi a lui Exalton, ar trebui să fie în zilele de vineri, când ei pot folosi cel mai mult publicul. Dragoste si uri de fapt se descurca foarte bine miercurea. Ea are un număr puternic în Național și Urban, și este foarte aproape de al doilea în 18-49. Cred că KanalD ar trebui să investească în programări mai diverse dacă dorește să continue să concureze și să funcționeze la fel de bine ca în acest sezon, deoarece adăugarea de zile mai mari de Exalton este doar o soluție temporară. Foarte curând, veți suprasatura pe piață și oamenii se vor plictisi. Pentru moment, este o strategie puternică. Cu toate acestea, trebuie să creeze mai multe programe care să aducă audiențe și să limiteze filmele turcești la o zi pe săptămână. De asemenea, adăugarea de mesaje de voce poate atrage audiențe mai tinere - este ceva care se face pe scară largă în alte țări.
  • Oana Oana
    Credeam ca schimbati si prezentatorul asta sifonat si partinitor cu asa zisele vedete de mana a treia
  • D. Florina D. Florina
    Exatlon, cea mai tare emisiune. Astept zilele în care se difuzează și...7 zile din 7 m-as uita la cele doua echipe, la probe , la frumusețea concursului.
  • bing bing
    Or fi serialele turcesti interesante, dar niciodata nu am urmarit vreun episod... asta datorita limbii turcesti care nu o suport
  • claudiu claudiu
    Stati linistiti ca o sa scada si Exalton in audiente inca e iarna si e frig afara dar cand da caldura si se deschid terasele pun pariu ca Kanal D nu va mai face mare audienta cu Exalton mai mult de 1 milion nu vor trece

Trimite un comentariu

sus