Skip to main content

Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din șapte la Kanal D

 
Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din șapte la Kanal D

Schimbare în programul Kanal D, mai puține zile cu seriale turcești, mai mult Exatlon. Reprezentanții postului au anunțat că reality-show-ul postului difuzat până acum de sâmbătă până marți va fi și miercurea la Kanal D. 

Astfel, prime-time-ul Kanal D va avea cinci zile din șapte emisiunea de divertisment. 

Publicitate

Exatlon de azi va găzdui din nou o competiție între România și Turcia. Este a doua întâlnire dintre concurenții show-urilor din cele două țări. În prima, România a ieșit câștigătoare. 

Show-urile debutează zilnic de sâmbătă până miercuri de la 19.45. 

Citește și PaginadeSeriale.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mare lucru ca a taiat Kanal D o zi din serial, oricum este slab!
  Exatlon este urmarit de o medie de 2 mil. de telespectatori, iar serialul vostru nu trece de 1,500,000 de telespectatori!
  BRAVO Kanal D! In locul lor, zburam de mult serialul de la 23, vinerea.
 • unde este retingul cel mincinos,începeți filmele nu le terminați,începeți alte emisiuni cu toate " vipele" fară școală,pregătire de specialitate,sau cele care au fost pe prima pagina a revistelor de scandal sunt crema televiziuni Kanal D, am dori sa vedem fete bine pregătite și serioase care să modereze o emisiune. În turcia "divele" *** nu vin moderatoare de emisiuni și asta ca ei își respectă telespectatorii, dar aici este România și se permit " divele" de mahala.
 • Sincer ,nu ma uitam la nici un serial pana acum .Am prins gustul filmelor turcesti acum....dar nu ma ma uit .Atata tot schimbati ,data ,orele,incepeti un serial nu il terminati..haos ...PAAA Kanal D!
 • Foarate Bine! Vom schimba canalul. Ne uitam de ani buni la serialele turcesti.Ne vom orienta spre altceva.Nu știu câtă lume apreciază Exatlon. Noua nu ne place.
 • Mă bucur f. f. mult că o să difuzați Exatlon 5 zile . Îmi place nespus de mult sportul în general . Îmi plac f . mult și filmele turceeti ! Succes Canal D !
 • Numai place exaton nu mam uitat și nici un o sa ma uit. De ce nu Lăsați filmele care le lncepeti sa le dați până la sfârșit nu lncepeti bine unu și dati altul . Nu ma mai uit deloc la canal d
 • Ce nesimțiți sunt ăștia câte au zis numai de rău.... Dar trecem peste.
  EXATLON e o emisiune foarte mișto, mai bine ca au băgat 5 zile pentru ca mereu așteptam să vină ziua de sâmbătă. Ce sa zic, hai RĂZBOINICII
 • @Ion in luna ianuarie au facut anunt cum ca ar cauta cameramani pe o durata de 6 luni pentru Exatlon, stirea este inca pe site-ul lor, deci o sa mai tina jumatate de an.
 • Nu ajungeau 4 zile pe săptămână?A mai furat o zi din film pt emisiunea aceasta!Filmul când îl mai da?Până la urmă îl scoate de tot din grila pt emisiune.Nu e corect!
 • Costi,nu tine pana in iulie,ci doar pana la finalul lunii mai caci la ultimii 6 concurenti echipele se dizolva,probele fiind individuale iar eliminările nu mai au loc săptămânal ci aproape zilnic.Cel puțin așa a fost la Exatlon Brazil unde pe 12,13 si 14 decembrie au avut loc semifinalele iar pe 15 finala.Intr-adevar la 5 zile pe săptămână trebuie sa aibă grija sa mențină suspansul pentru ca daca nu vor pierde repede public.
 • Dragoste si ura cand se va difuza ? Ador acel film. Nu trebuia sa-l dati doar 3 zile. Acum ca e Exatlon cred ca va fk zile. Deci...? De cand pana cand va fi Dragoste si ura?

Trimite un comentariu