Skip to main content

Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din şapte la Kanal D

 
Schimbare de programare. Exatlon va fi cinci zile din şapte la Kanal D

Schimbare în programul Kanal D, mai puţine zile cu seriale turceşti, mai mult Exatlon. Reprezentanţii postului au anunţat că reality-show-ul postului difuzat până acum de sâmbătă până marţi va fi şi miercurea la Kanal D.

Publicitate

Astfel, prime-time-ul Kanal D va avea cinci zile din şapte emisiunea de divertisment.

Exatlon de azi va găzdui din nou o competiţie între România şi Turcia. Este a doua întâlnire dintre concurenţii show-urilor din cele două ţări. În prima, România a ieşit câştigătoare.

Show-urile debutează zilnic de sâmbătă până miercuri de la 19.45.

Citeşte şi PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Super bine o emisiune concurs e mai frumoasa decat un *** de film turcesc,altcv nu se mai difuzeaza decat filme turcesti, dar nu v-ati plictisit de ele,ce o fi asa interesant la ele!?
  • Cristina Cristina
    Super. O idee excelenta. Suntem foarte fericiti ca este exatlon 5 zile din 7. Multumim mult
  • Emrah Emrah
    Cu siguranță am să schimb canalul!! Exatlon
  • Misu Misu
    Nu-mi place "exatlon" e ceva fortat,aranjat fara nici o miza...o sa schimb canalul si asa ei trag de timp cu serialele.Cred ca lea crescut actiunile si au "aere" deja.
  • Elena Elena
    Dar filmele turcesti ?Cand le vedem?Ca doar pentru ele ne uitam la kanal d.
  • Dan Dan
    Kanal D isi epuizeaza formatele cam repede. Ar trebui sa fie atenti, exact acelasi lucru il fac si cu Bravo ai Stil, care nici nu a avut 3 sezoane si deja a venit cu All Stars.
    Ce-i prea mult ajunge sa plictisească şi mă gandesc ca 5 zile de emisie vor dauna conținutului. Sper să nu dilueze emisiunea și sa foloseasca ziua aia in plus cu cap.
  • Costi Costi
    Doamne cat de ahtiați sunt ăștia dupa audiență..Ma mir cum de nu baga toata saptamana și toata ziua Exatlon poate le crește succesul :)))Odata și odata tot trebuie sa se termine dar la cum o forțeaza ei o sa le piarda interesul publicului așteptați sa vedeți.Zicea cineva ca va ține pana în iulie.Daca e adevarat atunci să-și i-a adio prin aprilie de la audiența asta mare
  • ionescu florin ionescu florin
    MIHAI PETRE toata lumea se uita stai linistit daca nu iti place ai de ale intre atatea si atatea canale.
  • Cristian Cristian
    E ok super cine nu se uita treaba lor eu ai urmăresc Bravo kanal d
  • Iuli Iuli
    @mihai petre, keep calm. Nu decizi tu ce sa difuzeze o televiziune. Vrei filme, du-te pe Happy, Pro2, HBO, etc.
  • Nicolle Nicolle
    Suntem mulți care ne dorim să se termine odată această emisiune. De ce nu ascultă nimeni și de părerea celor care doresc să urmărească serialele turcești mai multe zile din cursul saptămanii?!
  • Elena Dumitrache Elena Dumitrache
    Exalton e o emisiune de doi bani.
    E plictisitor.
    Mai bine vad zilnic un film.
    Abia astept sa se termine exaltonul asta !
  • Gigi Gigi
    Tipic KanalD . Trag de timp ...
  • Mihai petre Mihai petre
    Daca aveti de gand sa bagati exatlon zilnic si nu mai bagati filme ,atunci sa fiti siguri ca nici dracu nu sd va mai uita la voi.sa obligi toti oamenii sa vada porcaria asta mi se pare cel putin o lipsa crasa de bun simt.O sa fac tot posobilul sa conving toata lumea ccunoscuta ca la ora 8 sa schimbe postul.
  • F F
    In loc sa încerce sa găsească și alte programe care sa duca succesul ăsta dincolo de Exatlon, Kanal D forțează emisiunea asta. Cum necum, după prelungiri și alte prelungiri, emisiunea tot va trebui sa se termine. Eu unul m-am uitat din ce în ce mai puțin la ea. Evit probele care nu au vreo valoare, meciurile astea și probabil voi evita și noua editie. Dar poate sunt în minoritate.

Trimite un comentariu

sus