Skip to main content

Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

 
Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

Schimbări la Antena 1, la nicio săptămână de la lansarea emisiunii Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu.

Publicitate

Emisiunea va rămâne cu o singură difuzare pe săptămână, cel puţin pentru moment. La fel şi emisiunea lui Dan Negru, Guess My Age, care va fi difuzată la o oră mai târzie.

Noutatea săptămânii va fi noul sezon al emisiunii Aici eu sunt vedeta, care are un nou prezentator, pe Cosmin Seleşi, după plecarea lui Dan Bittman.

Iată cum va arăta grila din prime-time a Antenei 1 de joi şi vineri, din această săptămână:

Joi - Aici eu sunt vedetea începe la ora 20.00. Este urmată de Guess my age, emisiune prezentată de Dan Negru. (Săptămâna trecută, Guess my age era de la 20.00, iar Ie, Românie de la 21.15.)

Vineri - De la 20.00 intră emisiunea Ie, Românie, iar de la 23.15 este reluarea iUmor. (Săptămâna trecută era Guess my age, de la 20.00, urmată de Ie, Românie de la 21.15).

Ie, Românie a avut un debut slab la Antena 1, săptămâna trecută (joi şi vineri). Antena 1 a fost pe locul al treilea pe toate targeturile, la distanţă de Pro TV şi de Kanal D (cifrele, AICI şi AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moartea soptita! Moartea soptita!
    Aceste miscari nu vor duce la cresteri de audiente. Aici sunt vedeta e la fel de slab ca ie romanie si ca aproape toate show-urile din grila antena 1. E clar! In aceasta primavara, antena 1 a devenit a treia televiziune a tarii.
  • Iuli Iuli
    Aici eu sunt vedeta - emisiunea dezastru a Antenei. Cine naiba se uita la asa ceva? Mai ales ca prezinta expiratul de Selesi, care este si in ie romanie. Selesi joi si Selesi vineri in doua emisiuni dezastru. Telespectatorii isi dau pumni in cap cand vad asa grila, oare ce este in MINTEA INTACT-ULUI?

    Au publicat pe site-ul oficial ca Antena 1 are aprecieri pe Comercial, iar ei prezinta aprecierile din timpul zilei, pe cele din Prime-time le evita.
  • mara mara
    Mirciulica mai bine statea in banca lui la TVR - in emisiunea Marinei decat sa revina la Antena. Acum, daca rateaza cu Ie Romanie, va deveni un fel de Moise Guran - dar la o scara mult mai mica...
  • Dulau catalin Dulau catalin
    Emisiunea lui Dan Negru nu putea să aibă viitor.Pe langă că emisiunea este fără interes nici DN nu este de interes. Oricum DN nu are nicio vină ci cel care a introdus această emisiune fără interes. Treziți-vă că vă pierdeți in sondaje, deja ati pierdut mult, PRO TV va prea depașit.
  • Talaba Gabriela Talaba Gabriela
    Ie Romanie....copie dupa Miss fata de la tara de pe PrimaTv. Iar Mircea Radu......nu.
  • kirpac kirpac
    O emisiune reprezentativă pentru antena 1, profesionisti 100% dar născuți cu 100 de ani mai târziu. Nici babele nu se uita la așa tâmpenie
  • Covaci Simona Covaci Simona
    Eu urmaresc cel mai mult emisiunile de la antena,apoi pro tv-ul.pe kanal D nu ma uit deloc.sunt numai telenovele turcesti pt pensionare...
  • anonim anonim
    Prefer sa urmaresc emisiunile prezentate de Dan Negru si Mircea Radu,decat Exaltron si Romanii au Talent,cu toti *** care se dau mari ,,talentati,,!
  • F F
    Ie Românie nu este o emisiune de păstrat în grila. Nu îmi amintesc audiente mai slabe la Antena.
  • TEO TEO
    Mai mult nu pot, cu măscăriciul de Dan Negru care tot urla, de fapt toți urla la A1, și cea de la meteo....
  • dani dani
    Ie Romanie ar trebui mutata la National TV, cam ala-i nivelul. Emisiunea e facuta de aceiasi profesionisti care au reusit sa distruga Masterchef Romania complet.
  • marian marian
    Gigi ,care minte , cei de la canal spun caei au fost pe primul loc pe toate targheturile . si pe comercial , iar antenuta , spun ca ei au fost , matrimonialele erau deja terminate cand sau terminat facaturile , celor doua
  • Moshu Moshu
    dupa cum am mai zis si altadata:asa *** ***,il muti dintr-o parte in alta
  • Radoi Magdalena Radoi Magdalena
    Emisiunea "Te cunosc de undeva" de ce nu se mai difuzeaza?
  • Gigi Gigi
    Asia Express a fost lider de audienta la nivel comercial (18-49 ani ) , la ora 21.39 min având aproape 2.000.000 de telespectatori . Ma însoară mama a fost pe 3 .

Trimite un comentariu

sus