Skip to main content

Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

 
Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

Schimbări la Antena 1, la nicio săptămână de la lansarea emisiunii Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu.

Publicitate

Emisiunea va rămâne cu o singură difuzare pe săptămână, cel puţin pentru moment. La fel şi emisiunea lui Dan Negru, Guess My Age, care va fi difuzată la o oră mai târzie.

Noutatea săptămânii va fi noul sezon al emisiunii Aici eu sunt vedeta, care are un nou prezentator, pe Cosmin Seleşi, după plecarea lui Dan Bittman.

Iată cum va arăta grila din prime-time a Antenei 1 de joi şi vineri, din această săptămână:

Joi - Aici eu sunt vedetea începe la ora 20.00. Este urmată de Guess my age, emisiune prezentată de Dan Negru. (Săptămâna trecută, Guess my age era de la 20.00, iar Ie, Românie de la 21.15.)

Vineri - De la 20.00 intră emisiunea Ie, Românie, iar de la 23.15 este reluarea iUmor. (Săptămâna trecută era Guess my age, de la 20.00, urmată de Ie, Românie de la 21.15).

Ie, Românie a avut un debut slab la Antena 1, săptămâna trecută (joi şi vineri). Antena 1 a fost pe locul al treilea pe toate targeturile, la distanţă de Pro TV şi de Kanal D (cifrele, AICI şi AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Daca cineva la Antena a crezut ca, in anul 2018, astfel de emisiuni atrag publicul 18-49 s-a inselat amarnic, e inconstient! A, fara indoiala emisiunea aia cu muzica populara, Ie nu stiu cum, va lua ceva din publicul Antenei 3! Dar nu cred ca au luat asta in calcul.
  • geo geo
    Nu cred...cum puteti spune ca "săptămâna trecută (joi și vineri). Antena 1 a fost pe locul al treilea pe toate targeturile, la distanță de Pro TV și de Kanal D"...cand userul "Mihai" canta ieri prohodul Pro tv si ne anunta ca "Antena 1 si Kanal D vor continua lupta pentru locul 1 de acum".
  • bing bing
    oricate schimbari ar face emsiunile tot slabe sunt
  • Costi Costi
    Pai și Capatos nu mai e joi?
  • dan dan
    n are nicio sansa in fata pro tv cu aceasta emisiune..nu poti sa urmaresti aceasta emisiune mai mult de 5 min...sambata proasta alegere cu in puii mei ..prea mult bendeac la antena 1..2 3 emisiuni la antena 1 la care merita sa te uiti asia express si i umor..astept chefii si noua productie cei 4

Trimite un comentariu

sus