Skip to main content

Se strigă darul fără Andreea Mantea. Emisiunea de pe Kanal D are un nou cuplu de prezentatori

 
Andreea Mantea
Andreea Mantea

Emisiunea Se strigă darul de pe Kanal D se pregăteşte pentru un nou sezon, anunţând preselecţiile şi un nou cuplu de prezentatori.

Publicitate

Noua parteneră de emisiune a lui Mihai Mitoşeru, în locul Andreei Mantea, este Dianna Rotaru.

Andreea Mantea se va concentra în continuare doar pe proiectul WowBiz.

Dianna Rotaru este o cântăreaţă şi actriţă din Republica Moldova. Ea a debutat in mediul artistic din Romania ca solista in trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maiţa”. A jucat in filmul „Culorile”, precum si in spectacole, in cadrul Teatrului Luceafarul din Chisinau. A prezentat si emisiuni de radio si televiziune, a fost gazda pentru doua editii Eurovision desfasurate in Chisinau.

Dianna Rotaru: „Sunt fericita sa fac parte din aceasta emisiune, alaturi de Mihai Mitoseru. Cred ca „Se striga darul!” mi se potriveste manusa, iubesc oamenii, ma onoreaza sa ma aflu alaturi de ei in acele momente extrem de importante si de frumoase din viata lor, ador sa descopar traditii si obiceiuri. Vom veni cu bucurie la nuntile celor care ne scriu pentru ca ne dorim sa fim alaturi de ei! Incepe castingul pentru „Se striga darul!”

Preselecţiile se fac la casting @ kanald.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VALI VALI
    MOLDOVENCE=RUSOAICE DE PESTE RÂUL PRUT ATERIZATE ÎN ROMÂNIA!
  • Vintilescu Mirabela Florina Vintilescu Vintilescu Mirabela Florina Vintilescu
    Buna ma numesc Mirabela sunt din Ticleni Gorj și doresc ca emisiunea dumneavoastra sa faca parte la evenimentul "nunta" mea pe 19 August 2018 multumesc
  • Emanoil Floarea Emanoil Floarea
    am vazut emisiunea de aseara9 iunie,dar nu mi-a placut ca tot bateati campii cu mirele din sasca Mare,mirele era din Sasca Mica,ar fi bine sa fiti mai responsabili.
  • Viorica Vera Antonesei Viorica Vera Antonesei
    Abia aștept să înceapă.
  • an an
    E simpatica moldoveanca, eu o compar cu Mirela Vaida ca stil... Poate aduce un aer nou, mantea cu mito fiind extrem de nepotriviti ca pereche, interactiunea fiind minima ...

Trimite un comentariu

sus