Skip to main content

SHARED NEWS. Dispariţia lui Andrei Gheorghe, subiectul zilei pe Facebook. În cinci din cinci postări virale.

 
SHARED NEWS. Dispariţia lui Andrei Gheorghe, subiectul zilei pe Facebook. În cinci din cinci postări virale.

SHARED NEWS. Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe, Andrei Gheorghe. Cinci virale, din primele cinci, au fost ştirile despre trecerea în nefiinţă a jurnalistului.

Publicitate

Dispariţia neaşteptată a jurnalistului de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a stârnit un val de reacţii omagiale în lumea presei din România.

Jurnalişti din presă românească, prieteni şi colegi, au dedicat postări pe paginile de Facebook sau pe blogurile personale.

Ştirile despre evenimentul tragic şi o parte din postările în memoria lui Andrei Gheorghe s-au viralizat rapid.

Primele cinci postari virale de pe internet vin de pe Digi24, Recorder, Adevărul şi Republica. Astfel, au strâns, împreună, peste 50.000 de mii de distribuiri.

Decesul jurnalistului Andrei Gheorghe a fost constatat luni seara, de către medicii legişti, prezenţi la locuinţa acestuia, după un apel la numărul de urgenţă.

Primele indicii duc către posibilitatea unui stop cardio-respirator, potrivit primelor declaraţii ale medicilor legişti, scrie digi24.ro.

Din ştirea de pe digi24.ro:

„Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2004 este consilier media şi realizator de emisiuni ("Politica, frate!" şi "Am o ştire pentru tine!") la Realitatea TV. A scris la "Academia Caţavencu" şi în ghidul "24-FUN".”

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “A murit Andrei Gheorghe. Primele informaţii ale legiştilor”

- 16.017 likes & shares;

2. recorder.ro, “Requiem pentru Blanquito”, de Andrei Crăciun

- 14.764 likes & shares;

3. adevarul.ro, “Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul a fost găsit în baie fără suflare, în urma unui stop cardio-respirator”, de Dan Anghel

- 8.708 likes & shares;

4. republica.ro, “Salutare, naţiune, cor de bocitoare!”, de Cristian Niculescu

- 5.278 likes & shares;

5. adevarul.ro, “Dan Negru, mesaj dur după moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrită şi mizerabilă breasla mea”, de Alexandra Costanda

- 5.155 likes & shares;


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus