Skip to main content

Ştirea zilei: Mesajul unui copil abandonat într-o gară în urmă cu 23 de ani: „Dragi părinţi! S-ar putea să nu vă mai amintiţi de mine, dar eu sunt fiul vostru iubit"

 
Facebook-Hepta 2
Facebook-Hepta 2

SHARED NEWS. Cea mai distribuită ştire, în ultimele zile, pe Facebook, a fost publicată de adevărul.ro. Ştirea prezintă poveste unui tânăr care a fost abandonat de părinţii săi, în urmă cu 23 de ani, într-o gara din judeţul Bihor.

Publicitate

Din ştire:

„În urmă cu 23 de ani, la mijlocul lunii februarie, într-o gară din România, un copil era abandonat de către cei care i-au dat viaţă. După mai mulţi ani petrecuţi într-un orfelinat, Dacian a fost înfiat de o familie din Finlanda.

La sfârşitul anului 1998, viaţa lui Dacian s-a schimbat radical. Doi tineri finlandezi, Eva şi Jim Sölgén, au venit să-l ia în familia lor.

Ajuns la 25 de ani, tânărul care acum lucrează pentru gigantul Google îşi caută familia.”

Publicată de adevărul.ro, ştirea a avut aproximativ 8.000 de like-uri şi share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită ştire vine pe hotnews.ro. Din ştire:

„Numele presedintelui Klaus Iohannis este luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de viitor presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk, fost premier al Poloniei, sutin mai multe surse politice consultate de HotNews.ro in ultimele zile.

Mandatul lui Tusk expira in decembrie 2019. Mandatul presedintelui Consiliului European este de 2 ani jumate cu o prelungire aproape automata pentru al doilea mandat.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: adevărul.ro, hotnews.ro, digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. adevarul.ro, “Mesajul unui copil abandonat într-o gară din România acum 23 de ani şi ajuns angajat la Google: „S-ar putea să nu vă amintiţi, dar eu sunt fiul vostru iubit”, de Claudia Popa

- 8.191 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, “Numele presedintelui Klaus Iohannis, luat in calcul la Bruxelles pentru pozitia de presedinte al Consiliului European”, de Dan Tapalagă

- 7.279 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “Un primar a cheltuit 100.000 de lei pe SMS-uri, din bani publici, ca să câştige un concurs la TV”

- 5.131 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “Hotnews: K. Iohannis, posibil preşedinte al Consiliului European”

- 4.243 like-uri & share-uri;

5. republica.ro, “Reacţia ministrului de Finanţe când a văzut acest anunţ la ANAF: „Să ştiţi că asta nu era o glumă, chiar era realitate. Nu mi-a venit să cred”, de Loredana Voiculescu

- 4.036 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus