Skip to main content

Vali Bărbulescu. Vocile bune sunt nemuritoare. Amintiri. "Aveam deja 210 km/h, brusc văd un semafor roşu. Treci, imi zice, ţipând!"

 
Vali Bărbulescu. Vocile bune sunt nemuritoare. Amintiri. "Aveam deja 210 km/h, brusc văd un semafor roşu. Treci, imi zice, ţipând!"

IN MEMORIAM. Vali Bărbulescu, coleg şi prieten al lui Andrei Gheorghe la Radio Sky, în Constanţa şi la Pro FM a povestit cum într-o noapte, în urmă cu 20 de ani, au evitat la mustaţă un accident. Au trecut pe culoarea roşie a unui semafor, de la Universitate, cu 210 km/h, în maşina nouă a lui Andrei Gheorghe.

Publicitate

Postarea lui Vali Bărbulescu:

"Acum vreo 20 ani, duminica noaptea, ora 1. "Mi-am luat Celica, hai sa dai o tura cu ea !". Ne-am vazut la Universitate, eu m-am suit la volan si am demarat pe Kogalniceanu. toate stopurile erau pe galben intermitent. Aveam deja 210km/h si brusc vad cum un semafor se face rosu.

Treci, imi zice tipand !! Şi am trecut. Între prima masina care traversase bulevardul si cea din spatele ei. Apoi am oprit pe dreapta si am stat pe bordura, cu picioarele tremurand si cu pulsul peste 160.

Amandoi am ramas cu acele clipe pentru tot restul vietii. Azi, el a murit. O veste atat de trista. avem atatea amintiri impreuna...

Drum bun, Andrei Gheorghe! Natiunea iti multumeste !

PS: vocile bune sunt NEMURITOARE !"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    ba, vali, esti prost... daca chiar s-a intamplat asa, nu e o chestie pe care sa o spui pe fb despre andrei... esti ca idiotul ala de la iumor care povestea cum isi ***...

Trimite un comentariu

sus