Skip to main content

VIDEO. 8ffline Martie. Avon, campanie-manifest cu Antonia: „Deconectaţi-vă din lumea virtuală şi iubiţi-vă în lumea reală”

 
VIDEO. 8ffline Martie. Avon, campanie-manifest cu Antonia: „Deconectaţi-vă din lumea virtuală şi iubiţi-vă în lumea reală”

Antonia este vioara întâi în campania Avon de 8 Martie, semnată de agenţia Jazz. După ce anul trecut aceeaşi Antonia, pe ritmuri de hip-hop, îi îndemna pe bărbaţi să le dea iubitelor timp din timpul lor, anul acesta Avon vine cu o nouă campanie-manifest.

Publicitate

„De ziua Femeii, 8 martie devine 8ffline martie. Ziua în care vă luaţi de mână şi nu vă mai puneţi nicio frână. Ziua în care petreceţi, în sfârşit, timp împreună”, este îndemnul cântăreţei.

În ton cu mesajul campaniei, de 8 martie, pagina oficială Avon Space va fi pentru prima dată offline.

Antonia, în spot:

„Ne e atât de uşor să vorbim în hashtaguri, poze perfecte, emoticoane, vacanţe ideale şi statusuri ireale. Şi, când suntem faţă în faţă, punem ecrane între noi. Între noi doi! (...) Ne iubim în lumi virtuale şi nu ne dăm timp de atingeri reale. Insta-stories, insta-love, insta-what-the-fuck?! Netflix and chill... Dar nu mai bine conversaţii şi vin?

Nu ţi-e dor să staţi de vorbă faţă-n faţă? Să o auzi cum râde colorat şi nu doar într-un pătrat? (...) Deconectaţi-vă odată din lumea asta virtuală şi iubiţi-vă în lumea reală.”, mai spune Antonia în clipul video postat pe pagina Avon Space.

Filmuleţul de peste un minut a scos cifre-record: peste 1,3 milioane de view-uri în şapte zile şi peste 3.700 de distribuiri.

Alina Varlanuţă, Group Creative Jazz, despre campanie:

„Recunosc ca eu m-am bucurat cel mai mult la cuvinte. Din faza de pitch si pana in faza de productie, nu s-a miscat niciun cuvant din propunerea noastra. Asta si pentru ca fetele de la Avon au simtit si ele adevarul din spatele fiecaruia dintre aceste cuvinte. La fel si Antonia.”

Ana Nicolae, Sr. PR & Advertising Specialist, AVON:

„Campania vorbeste despre relatii autentice. Incurajam oamenii ca in putinul timp pe care il au alaturi de cei iubiti sa demonstreze fiecare double tap din social media. De 8ffline martie nu vom numara like-uri, ci momente, amintiri si emotii.”

Campania e declinata şi pe radio. Mai mult, de 8 martie, pagina Avon Space va fi pentru prima dată offline.

Antonia, în toamnă: Net foloseşti, net primeşti. Acum: "Iubiţi-vă în lumea reală". Cum răspunde Avon

Spotul a fost taxat de unii internauţi la comentarii, aceştia remarcând cum Antonia, care ne îndeamnă să fim offline de 8 martie, este aceeaşi care în campania Vodafone îi sfătuieşte pe tineri să stea mai mult pe net „Net foloseşti, mai mult net primeşti”.

Răspunsul a venit de la Avon, tot în comentarii:

„Campania nu vorbeşte despre a descuraja utilizarea net-ului si a device-urilor, ci despre relaţii autentice. Încurajăm oamenii ca în puţinul timp pe care îl au alături de cei iubiţi, să demonstreze toate double tap-urile date în rest. Ne place sau nu, suntem în aceeaşi barcă.

Tehnologia ne ajută, ne apropie, nu putem trăi fără ea, dar nici doar cu ea”.

VIDEO. Campania Avon cu Antonia

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    Ce nesimtire...la vodafone spune sa stam cat mai mult pe net si la avon ne spune sa stam offline, prefacuta asta de Antonia e ca o vulpe care da tarcoale ***... hashtag #*** #***
  • Iuli Iuli
    Si cand vom vedea o campanie din partea Avon cu titlul "Machiajul distruge pielea"??

Trimite un comentariu

sus