Skip to main content

VIDEO. Gata cu "Puţin, foarte puţin!". Leroy Merlin, slogan nou şi campanie nouă semnată de Ogilvy România

 
VIDEO. Gata cu "Puţin, foarte puţin!". Leroy Merlin, slogan nou şi campanie nouă semnată de Ogilvy România

VIDEO. Gata cu "Puţin, foarte puţin!" din reclamele Leroy Merlin. Noua campanie merge pe o comunicare nouă: Cu Leroy Merlin devii cunoscător, la un preţ câştigător. Are şi un slogan nou: Împreună construim acasă.

Publicitate

Spotul, care a început să fie difuzat pe posturile TV, este prima execuţie făcută pentru retailer de către agenţia Ogilvy România, după ce a preluat contul de creaţie.

Este, de fapt, "un proces de repoziţionare a brandului Leroy Merlin şi este una integrată, susţinută de spot TV, outdoor la nivel naţional, componentă de digital şi branding în reţelele de magazine Leroy Merlin", după cum explică agenţia Ogilvy.

Până acum, Leroy Merlin avea sloganul "Preţuri uimitoare pentru o casă primitoare" şi mergea, în spoturi, pe sintagma "Puţin, foarte puţin". Reclamele erau făcute de agenţia Bridge Communication.

Înainte de alte detalii, spotul TV realizat de Ogilvy:

VIDEO. Reclama Leroy Merlin - Împreună construim acasă:

Cum explică agenţia execuţia spotului Leroy Merlin. Ogilvy: "Accent pe potenţialul din tine"

Agenţia argumentează conceptul campaniei. Ogilvy:

"Fiecare dintre noi îşi doreşte undeva, în adâncul sufletului, să fie artizanul propriei case, grădini, spaţiul personal, în general. Dar, odata pus la treabă, constructorul amator realizează că nu e chiar aşa de simplu şi că are o pricepere limitată şi, de cele mai multe ori, renunţă.

Pornind de la acest insight şi de la faptul că, în fiecare dintre noi există potenţialul de a ne amenaja spaţiul personal după bunul plac, campania de comunicare semnată de Ogilvy România pentru Leroy Merlin, îl motivează pe cunoscătorul latent din fiecare pasionat să treacă la treabă."

Adică:

Este nevoie doar de câteva sfaturi bune pentru alegerea materialelor şi folosirea uneltelor necesare pentru ca acesta să iasă cu adevărat la suprafaţă, iar Leroy Merlin devine consultantul ideal care trezeşte la viaţă o versiune mai pricepută a noastră.

Practic, “Împreună construim acasă”, după cum spune sloganul, în cea mai bună şi mai eficientă echipă.

Corina Bompa, senior copywriter Ogilvy România:

“Fie că este un hobby, o necesitate sau un stil de viaţă, bricolajul spune, în principiu, povestea lucrului facut prin forţe proprii.

Privit, însă, mai îndeaproape, bricolajul este, de fapt, una dintre cele mai bune lecţii despre colaborare.

Colaborarea dintre bugetul, ambiţiile tale şi pasiunea proprie. Colaborarea dintre ce ştii şi ceea ce mai ai de învăţat. Colaborarea dintre propria îndemânare şi un sfat profesionist care te ajută să salvezi timp, bani şi bătăi de cap.

Şi, nu în ultimul rând, care te ajută să te bucuri de lucrul ieşit din mâna ta.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gicu gicu
    unde esti tu Ogilvy domne...
  • Alexandru Alexandru
    mama ce reclama penibila... singurul lucru bun din reclama e reactia nevestei.. gen tot un *** esti... in rest slaba
  • bing bing
    o reclama foarte plictisitoare, mai bine ma duc la Dedeman

Trimite un comentariu

sus