Skip to main content

AUDIENŢE. Antena 1, lider de audienţă cu finala Asia Express, la oraşe şi pe publicul comercial. A fost şi peste Las Fierbinţi

 
AUDIENŢE. Antena 1, lider de audienţă cu finala Asia Express, la oraşe şi pe publicul comercial. A fost şi peste Las Fierbinţi

AUDIENŢE. Asia Express, emisiune produsă de Mona Segall la Antena 1, s-a încheiat din poziţie de lider, la oraşe şi pe publicul comercial, într-o seară în care a „alergat” alături de Exatlon, Las Fierbinţi şi meciul Juventus - Real Madrid. Show-ul a avut totodată cele mai bune audienţe de când a fost lansat.

Publicitate

Asia Express a fost peste Pro TV şi pe intervalul serialului Las Fierbinţi, pe publicul comercial şi la oraşe.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele finalei Asia Express, câştigată de echipa Ana Baniciu şi Raluka:

NAŢIONAL. Antena 1 a fost pe trei la nivel naţional, pe intervalul Asia Express, la mică distanţă de Pro TV, aflat pe locul al doilea. Pro a avut aseară Las Fierbinţi urmat de meciul de Champions League, dintre Juventus şi Real Madrid.

Liderul serii a fost Kanal D, cu Exatlon, cu o medie de 1,6 milioane de persoane.

URBAN. Asia Express a fost lider la oraşe, Antenei 1 obţinând cifre mult peste media postului: peste 900.000 de telespectatori. Pro TV a avut locul secund, cu o medie de 800.000 de privitori, în timp ce Kanal D a fost a treia televiziune, având o medie de 750.000 de persoane.

COMERCIAL. Cifre bune pentru Antena 1 pe publicul celor cu vârste între 18 şi 49 de ani din mediul urban. Postul s-a apropiat de jumătate de milion de telespectatori, media, la distanţă de Pro TV, aflat pe locul secund, cu o medie de 385.000 de persoane.

GALERIE FOTO. Asia Express Finala

Audienţa posturilor TV marţi, 3 aprilie, pe intervalul finalei Asia Express (20.00-23.15), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Kanal D 1.637.000 9.2 18.9
2 Pro TV 1.580.000 8.8 18.3
3 Antena 1 1.562.000 8.7 18.1
4 Antena 3 380.000 2.1 4.4
5 Romania TV 343.000 1.9 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV marţi, 3 aprilie pe intervalul finalei Asia Express (20.00-23.15), în mediul URBAN

URBAN Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 919.000 9.5 20.3
2 Pro TV 802.000 8.3 17.7
3 Kanal D 752.000 7.8 16.6
4 Antena 3 248.000 2.6 5.5
5 Romania TV 179.000 1.9 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV marţi, 3 aprilie pe intervalul finalei Asia Express (20.00-23.15), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Nr persoane Rtg% Shr%
1 Antena 1 488.000 11 27.8
2 Pro TV 384.000 8.6 21.9
3 Kanal D 331.000 7.4 18.8
4 Pro Cinema 39.000 0.9 2.2
5 Prima TV 36.000 0.8 2.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Da-o în diverse mile. E greu sa explici de ce lauzi un post pentru ceva și critici altul pentru același lucru. :)) Lasă că mai ia antena câțiva oameni de la pro sau Kanal sa ajungă din nou pe 2. Sa vezi ce buni vor fi atunci.
  • Mile Mile
    F, mai iti trebuie trei comentarii și ai facut norma , să trăiască în veci pro tv , ca la el ne închinăm
  • F F
    Vă interesează mile, dar nu va place. Voi știți de ce suferiți așa mult ca pro e pe 1 și antena a ajuns pe 3. :))
  • Mile Mile
    F, uite ca nu ne intereseaza, pt ca nu avem de castigat, poate tu ai ceva interese
  • F F
    Nu mile, dar nu îmi plac persoanele ca tine care aleg ce le convine și apoi se apuca de împrăștiat ura. Când Protv nu va mai fi pe 1, nu o sa mă vezi spunând ca e pe 1. Mihai găsește zile în care protv o duce rău și se preface ca așa este tot timpul. Realitatea este alta. Pro e pe 1, Kanal pe 2 și antena pe 3 în martie în prime time, pana și pe comercial. Nu va place. E problema voastră.
  • Doru Doru
    "Mile", cum esti si tu avocatul postului "Antena 1".
  • Mile Mile
    F, esti avocaul pro tv sau doar ***
  • Iuli Iuli
    @Oana, si de ce Kanal D trebuie amendat de CNA? Pentru comportamentul lui Kirita? Sunt alte emisiuni care difuzeaza secvente mai deranjante sau FAKE NEWS (RomTeve, A3, Rtv, tvr, etc.), dar nu se chinuie nimeni sa faca reclamatie
  • F F
    @ Mihai : eu zic sa te uiți la audientele pe martie. Pro pe 1, Kanal pe 2, antena pe 3 în prime time, inclusiv pe comercial. Tu doar iti alegi articolele în care pro nu e pe 1, dar audientele nu sunt de partea ta. :))
  • Mihai Mihai
    Nu mai dati clasamente cu Kanal D sau Antena 1 pe primul loc ca o sa vina userul "geo" - ultras Pro TV si o sa spuna ca este fake news, ca de fapt Pro TV este pe primul loc, si o sa inceapa sa injure si sa arunce cu torte ca in galerie.
  • Oana Oana
    La cate aranjamente si favoruri pentru Faimosi care au manipulat publicul era de asteptat sa scada Exatlonul , si a batut joc KanalD de un format , speram sa vina si amenda de la CNA
  • Gibson Gibson
    Ma bucur. A fost o emisiune foarte bine făcută. Peste Ferma sau Exatlon, din punctul meu de vedere, deși am renunțat sa ma uit la aceste emisiuni :)
  • Costi Costi
    Mareane fa un bine umanitații du-te dormi un pic.Mai mult daca se poate.Nu trebuie să-ți arați frustrarea aici neaparat, poți sa te duci să urlii și pe strada.Spui ca Asia Express spala pe creiere sau ca e regizata?:)))Cat de trist și jalnic poți fii.*** spala oamenii zilnic pe creiere cu emisiuni ca Las Prajiți,
    La Caruța, Ma însoara baba(care e regizata suta la suta) și aia filmata în Butftea "Sunt celebru c****e în urzici".Așa ca nu-mi spune tu mie ce e regizat și ce nu.Și mai învața să scrii înainte să-ți dai cu parerea, de acum poți sa scrii *** nu-mi mai dedic timp să-ți raspund ție.Salut
  • Doru Doru
    "Mile", si de joi nu zici nimic ? Sau de vineri ?
  • Borosteanu Cristian Stefan Borosteanu Cristian Stefan
    Scăderea Exatlon-ului este firească. Comportamentul agresiv a lui Giani Kirita, plus unele nereguli evidente au condus la acest rezultat. Am spus că este emisiunea momentului, dar nu am luat în calcul ceea ce va urma. Dacă îl vor descalifica pe acel câine (pe baza comportamentului), atunci acest reality show are salvare. Din păcate, această emisiune tinde să devină una de contre între concurenți. O competiție a nervilor și nu de ordin sportiv... PĂCAT!!!

Trimite un comentariu

sus