Skip to main content

Bloggerul Radu Dumitru - nwradu.ro - lansează cu agenţia Standout o aplicaţie pe mobil la aniversarea a 12 ani

 
Foto | Gadget.ro
Foto | Gadget.ro

Agenţia de marketing online Standout şi bloggerul Radu Dumitru vor colabora pentru a crea o aplicaţie de mobil a blogului nwradu.ro.

Publicitate

Radu Dumitru, nwradu.ro, spune că aplicaţia va cuprinde secţiunea de conturi de Instagram din ştiri despre tehnologie:

"Va fi o aplicaţie în care vor fi integrate toate conturile de Instagram prezentate până acum, cu fotografiile lor la grămadă. E ca şi cum veţi intra pe un Instagram doar cu acele conturi", spune Radu Dumitru pe blogul personal.

Agenţia Standout şi Radu Dumitru au motivat că iniţiativa "vine în urma celor 12 ani blogging a lui Radu Dumitru şi a colaborărilor dintre noi"

„Luna aceasta chiar împlinesc 12 ani de blogging şi este momentul de a trece la următorul nivel, cel al unei aplicaţii dedicate de mobil. Aceasta se va axa probabil pe una dintre cele mai populare secţiuni ale blogului, să vedem ce vor zice şi cititorii şi sunt sigur că va fi bine apreciată de cititorii fideli şi nu numai.” a mai completat bloggerul.

Ionuţ Oprea, fondator şi manager al agenţiei Standout şi al serviciilor de monitorizare Facebrands.ro si Facebrands PRO:

„Cred că blogul nwradu.ro şi-a dovedit în toate campaniile derulate de noi atât rezultatele pe care le poate atinge, cât şi abordarea foarte serioasă a temelelor şi atitudinea super-pozitivă şi constructivă aşa că suntem încântaţi să punem o primă cărămidă la propriile aplicaţii de mobil ale acestui blog. Este prima dintr-o serie mai lungă”

Daniela Bojincă, blogger experience specialist în cadrul agenţiei Standout:

“Şi pentru că un element esenţial al unui blog este comunitatea, pentru a stabili care va fi obiectul acestei prime aplicaţii de mobil a blogului nwradu.ro, am hotărât împreună cu Radu Dumitru ca primul pas să fie un dialog cu comunitatea blogului pe această temă”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    @bing: scuze, dar nu toti citim injuraturile elevate marca mircea badea.
  • bing bing
    cel mai plictisitor blogger din online acest mocofan radu dumitru
    si ce nume de blog are : "nwradu", rade si curcile de el si de blogul lui
    ***
  • Ionut Oprea Ionut Oprea
    da, partea cu nsfw a fost intr-adevar gluma de 1 aprilie, dar restul e cat se poate de adevarat. in curand ;)
  • LOLX LOLX
    pe bloggerul nwradu l-ati intrebat sau nu a fost disponibil pentru comentariu? Nu de alta, dar la articolul de pe blogul lui apare data .. 1 aprilie :) haha
  • Bogdan Bogdan
    De ce o glumă de 1 aprilie este publicată pe 3 aprilie? :))

Trimite un comentariu

sus