Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Blogurile Adevărul, postarea zilei: "Pe proştii care muncesc nu îi venerează nimeni"

 
Dan Ionescu | Adevărul LIVE
Dan Ionescu | Adevărul LIVE

BLOGOSFERĂ. Cel mai popular text din blogosferă, zilele trecute, pe Facebook, vine de pe Blogurile Adevărul. Îi aparţine lui Dan Ionescu, consultant politic şi de comunicare.

Publicitate

Acesta a scris într-o opinie despre “monştri sacri” din diverse domenii din România. De la fotbal până la medicină, teatru sau media.

Concluzia acestuia este că în ţara noastră sunt ignorate “valorile”, iar în schimb sunt apreciaţi “oameni care merită nu doar aprecierea noastră, dar şi sacrificiul nostru, bani de la buget, locuri în autobuz, premii şi recompense”

“E plină lumea de nesimţiţi, suficienţi şi îmbuibaţi. Lumea noastră, nu e cazul să extrapolăm şi la alţii. Ţara asta e plină de valori. Nu mă refer la matematicieni, fizicieni, doctori sau mai ştiu eu ce profesii nefrecventabile. Nu. Avem fotbalişti, actori, prezentatori TV. Sau, altfel spus, monştri sacri”

Textul a adunat aproape 11.000 de distribuiri şi aprecieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Moise Guran a dat următorul text popular din blogosferă. Despre Liviu Dragnea. Din articol:

„Ca orice jucător politic, Liviu Dragnea are şi el vulnerabilităţile şi atuurile sale. Bref, vulnerabilităţile sunt popularitatea prăbuşită, lipsa unor soluţii reale pentru România şi Timpul.

Atuurile sunt influenţa monumentală asupra nulităţilor de care s-a înconjurat (parlamentari, miniştri, membri de partid aşezaţi în posturi cheie), metoda şi tenacitatea de golan fără scrupule, iar a treia Timpul. Da, Timpul de două ori, şi la vulnerabilităţi, şi la atuuri.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. Blogurile Adevărul,”Pe proştii care muncesc nu îi venerează nimeni”, de Dan Ionescu, - 11.819 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Prima categorie de venerare. Fotbalul, lumea magică a balonului rotund. Unde-l găsim pe „vai, săracul“ Gică Popescu, căpitanul Barcelonei,Baciul.

Nedreptăţitul care a mers la puşcărie pentru evaziune fiscală. Păi, să nu îl plângi pe bietul om, să disperi că nu mai are el cum să meargă la meciuri în Spania? Desigur. Bine că l-a făcut Tudose consilier de stat şi Dăncilă l-a păstrat în funcţie.”

2. moise.ro,”Toţi ne-am săturat de Dragnea. Întrebarea este cum scăpăm de el?”, - 4.475 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Dragnea este presat de timp, dar nu din cauza condamnărilor care îl pasc. Nu! Criza de timp a lui Liviu Dragnea este acum strict legată de a doua vulnerabilitate – lipsa unor soluţii reale pentru România. Cu cât stă mai mult la guvernare, cu atât mai praf o face, iar după o vreme îşi dau seama şi cei care l-au votat despre bluful jucat la alegerile din 2016.

După ce că a mărit salariile şi pensiile fără să aibă de unde, pe primele le-a fraierit nominal din mutarea contribuţiilor, iar pe celelalte le-a tăiat din inflaţie.”

3. tolo.ro,”BICA, UDREA ŞI SINDROMUL ”NU VREM SĂ NE JUDECE OAMENI INFERIORI”, - 3.663 like-uri & share-uri;

Din postare:

„După Elena Udrea, şi Alina Bica a anunţat azi că cere azil politic în Costa Rica. În fapt, ea nu vrea să fie judecată în România pentru că nu crede în justiţia concetăţenilor săi.

Justiţia noastră nu e suficient de bună pentru magistratul care a modificat Codurile acestei justiţii! Asistăm la revolta purităţii împotriva celor impuri, revolta oamenilor îmbrăcaţi în alb, sub soarele tropical.

Cei de deasupra lor îi jignesc pe bărbaţii şi pe femeile obişnuiţi, considerându-i nedemni ca să fie egali în drepturi cu ei.”

4. moise.ro,”Iar ni-i fraieresc, pe banii noştri! Cum să aduci bunicii la ultra-naţionalism? Cu ajutorul inflaţiei!”, - 2.185 like-uri & share-uri;

Din postare:

„Confruntat cu o inflaţie imposibil de negat, Liviu Dragnea construieşte acum solidarizarea pensionarilor cu PSD, împotriva corporatiştilor străini care cresc preţurile românilor, cot la cot cu BNR. Cuvântul cheie este ÎMPOTRIVĂ.

Nu e uşor ce face la nivel de comunicare politică, dar pare să fie eficient. Bunicii îl vor crede, nepoţii nu vor sesiza foarte exact motorul scamatoriei. Jobul pe care mi-l asum azi este să îl explic eu, măcar pentru aceştia din urmă.”

5. mihaivasilescublog.ro,”S-A AFLAT, DIN INTERIOR, DE CE SE AMÂNĂ MITINGUL PSD-ULUI”, - 1.258 like-uri & share-uri;

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus