Skip to main content

BREAKING NEWS. Se lansează site-ul Breaking News.ro. Cine a avut domeniul şi cine îl dezvoltă

 
BREAKING NEWS. Se lansează site-ul Breaking News.ro. Cine a avut domeniul şi cine îl dezvoltă

Breaking News. Vom avea, în câteva luni, site-ul BreakingNews.ro. Domeniul a fost luat acum aproape 20 de ani, dar a fost inactiv. Deţinătorul l-a vândut, iar anul acesta va fi lansat.

Publicitate

Cine este cel care avea domeniul BreakingNews, cine l-a cumpărat şi când va fi lansat, în continuare.

Domeniul BreakingNews.ro a fost luat la începutul anilor 2000 de către Silviu Prigoană, cel care a lansat, la vremea respectivă, primul post de ştiri din România - Realitatea TV. Nu l-a folosit niciodată.

BreakingNews.ro are acum un nou proprietar, după o tranzacţie ”cu cinci cifre”. Este vorba de Liviu Alexa, cel care deţine, printre altele, ZiardeCluj.ro, postul local NCN, din Cluj, o licenţă de ştiri naţională care urmează să fie lansată (cu Răzvan Dumitrescu realizator principal) şi o reţea de site-uri locale (stirideBistriţa.ro, ZiardeArad.ro, Stiride Iasi.ro, ZiaruldeCraiova.ro, StirideFocsani, StirideArges).

Ce va face cu domeniul?

Va fi un site de ştiri naţional, care să acopere tot ce înseamnă Breaking News, cu mult accent pe informaţii din ţară”, a declarat Liviu Alexa pentru Paginademedia.ro.

Ceea ce e foarte important, BreakingNews.ro va fi un site cu mult conţinut exclusiv, nu un agregator. Vom avea şi aplicaţii pentru Android şi IOS”, a mai spus el.

Cât despre vânzător?

”Silviu Prigoană a fost un vizionar. A lansat prima televiziune de ştiri, iar domeniul BreakingNews.ro l-a înregistrat în anii 2000, când încă nu exista febra aceasta cu Breaking News peste tot.

Iniţial, când l-am contactat, Silviu Prigoană nu a vrut să vândă domeniul, dar apoi a fost de acord. A fost vorba de proiect, nu cred că pentru el preţul a fost ceea ce a contat.”

BreakingNews.ro urmează să fie lansat în această vară, pe 1 iulie şi va avea o redacţie de zece oameni, în Bucureşti. Finanţarea va fi ”din resurse proprii”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fact chek Fact chek
    Domeniile nu se vând paginademedia.ro! De întrebat la RoTLD. Este o practică ilegală vânzarea. Domeniile doar se transferă de la un proprietar la altul. Pare un autodenunț public, ha, ha, ha! Despre procedura legală aici http://www.rotld.ro/transfer-right-of-use/
  • Ionut Ionut
    Novacescu,cine se aseamana se aduna...nu degeaba stia razvan dumitrescu de dinainte,de a ajuns realizator principal.acelasi *** mass media perpetuat,motiv de alienare completa in curand.ma intreb cand i o ajunge si pe ei ce vor face?!ca lingincurismul nu inseamna nici jurnalism si nici arta.inseamna lipsa de moralitate si caracter.nasol e ca sintagma (nici macar in limba nationala si materna) deja provoaca repulsie numai cand o auzi,de cate idiotenii s au transmis sub impactul ei! Sa fim sanatosi!
  • Liviu Sora Liviu Sora
    O veste buna! Se mai egalează mizeria în ambele tabere. Nu cred că Alexa este mai toxic ca Rareş insolventu'. :)
  • cristian mihai cristian mihai
    inca un site de propaganda pesedeu in plus....atat si nimic mai mult. Vom auzi doar ca naspa sunt partocalii si ci cum trandafirii sunt sigura cale a Romaniei din a iesi din bezna tara asta....Cat despre public, nici n trebuie sa ne batem capul prea mult sa ne dam seama la cine va avea impact. Pe scurt:alegeti PSD, jos dreapta. Nastase, Vioculescu, Ghita nist eingerasi. Jos DNA! Cam asta ve fi pe scurt site-ul....Ii stiu oe ambii junalisti, sunt atat de obiectivi in presa incat il fac pe Codrin Stefanescu sa se simta in mic amatoar apaludac pe lagna adevaratii speicalisti.....
  • mark mark
    @alex2: 1000 are doar 4 cifre, mai bine întrebai moneda, poate a plătit în bitcoin
  • alex2 alex2
    tranzactie cu cinci cifre, adica 1000 lei? noi sau vechi?
    versiunea scrisa cu underscore e libera si e doar 8 euro :)) daca o cumpar io vreau cinci zerouri, cinci cifre e pentru fraieri
  • Titi Titi
    Excepțional ! Amîndoi ( V.Lungu și I. Novăcescu au dreptate. Mai rar așa ceva...
  • Lungu Victor Lungu Victor
    Ion Novacescu e un mix intre ***, *** politic si piarist de ***. Are spatiu in buricul targului de la primaria lui Boc pentru o fundatie inexistenta, incaseaza bani de la companii fara sa aiba macar un ziar, *** politicieni, dar doar atata timp cat ii factureaza. Bine ca a dat rateuri peste tot in presa.
  • Ion Novacescu Ion Novacescu
    Liviu Alexa e un mix intre Vadim , Ghita si Tudose . E cam cea mai toxica persoana din media Clujeana , cunoscut pentru faptul ca cine nu-i da partea , are parte de galeti de lături turnate in cap . 80% din ceea ce publica e semifakenews .
    Inca in Bucuresti nu exista asemenea specimen de "jurnalist" . Nunstiati ca se piate mai rau de cat e acum .

Trimite un comentariu

sus