Skip to main content

VIDEO. Dragoş Pătraru, probleme cu conducerea TVR: „Ceauşescu ar fi invidios”

 
VIDEO. Dragoş Pătraru, probleme cu conducerea TVR: „Ceauşescu ar fi invidios”

„Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post”, a spus Dragoş Pătraru în finalul emisiunii sale, Starea Naţiei, de luni seara.

Publicitate

„Aşa că să ştiţi ce se va întâmpla cu noi dacă nu am mai apărut”, a mai spuns Pătraru care a şi detaliat cum a fost înştiinţat în premieră de cei din TVR că vor să vadă textele emisiunii înainte ca aceasta să fie realizată.

„Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune.”, le-a explicat el telespectatorilor.

„Ceauşescu ar fi invidios”, a încheiat Pătraru.

Remarcile lui Pătraru vin după ce şi în debutul emisiunii a mai făcut o serie de observaţii legate de un subiect sensibil pentru un membru din Consiliul de Administraţie, pe care a evitat să-l numească.

Afrimaţia venea în contextul ştirii despre un protocol încheiat între MApN şi Ministerul Public.

„Nu ştiu o chestie, că am fost atenţionat de noua conducere… nu ştiu dacă am voie să spun ceva la emisiune de domnul Gabi Oprea, că reprezentantul dânsului în Consiliul de Administraţie trecut de la TVR e şi acum în Consiliul de Administraţie. Şi atunci când a fost în Consiliul de Administraţie mi-a zis să nu vorbesc despre domnul Oprea. Nu ştiu dacă am voie acum, sper să nu am probleme.”, a spus Pătraru.

Înţepăturile au continuat câteva minute mai târziu în acelaşi material.

„Şefa Înaltei Curţi rămâne deci surprinsă când descoperă protocolul. Şi nimeni nu mai vorbeşte nimic. A trecut, gata, s-a stins scandalul. Mai prinde două minute pe zi în jurnalele de prânz şi alea de noapte. Da, cele duse după ora 00.00 la unele televiziuni plătite din banii voştri să nu mai facă audienţă prea mare. Să nu se mai supere partidul.”

Pătraru face referire la emisiunea Ora de ştiri, care din grila de primăvară a fost mutată la miezul nopţii, în loc de ora 23.00. În locul producţiei, care acum se numeşte simplu, Jurnal, TVR a programat documentare.

Afirmaţiile lui Pătraru, de la minutul 44.56

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Chiar nu inteleg cum se face ca cei care se afla la conducerea TVR nu s-au asteptat in momentul in care l-au (re)primit Patraru ca acesta va avea anumite derapaje in emisiuni si va deranja anumite persoane...i-au promis omului libertate editorialistica...si acum totul s-a intors impotriva lor. "Chiriasul" le preda lectii de deontologie la TVR.
  • Tata lu Johnny Bravo Tata lu Johnny Bravo
    Johnny Bravo - cu permisiunea ta, îți spun : Ești dat naibii de.....
  • johhny bravo johhny bravo
    Pătrare, dacă eşti aşa de bun, mută-te pe net, cum a făcut Guran. Acolo nu te mai bate nimeni la cap cu scripturi, proceduri editoriale, şefi şi altele. Ce zici, ai curaj? Că eşti penibil deja, tvr, digi, iar tvr... cum o fi asta, toţi sunt nişte proşti şi ceauşişti, numai tu eşti cavalerul dreptăţii? Nu vrei să fii cavaler pe banii tăi?
  • Gradinaru Olivia Gradinaru Olivia
    Dacă nu proslaviti partidul unic asta se intampla! Romania pe drumul dictaturii..Dragos deranjează grav asta înseamnă că are dreptate! Rusine televiziunii aservită clanurilor mafiote din psd!

Trimite un comentariu

sus