Skip to main content

Mă însoară mama, dar mai încolo. Reality-show-ul, mutat din grila Pro TV, chiar înainte să înceapă Chefi la cuţite pe Antena 1

 
Mă însoară mama, dar mai încolo. Reality-show-ul, mutat din grila Pro TV, chiar înainte să înceapă Chefi la cuţite pe Antena 1

Mutare de ultimă oră în grila Pro TV. Postul a decis să difuzeze reality show-ul Mă însoară mama la o altă oră, tot în zilele de luni. De săptămâna viitoare, emisiunea prezentată de Cove va fi difuzată, în loc de 20.30, la ora 22.45. În locul show-ului, postul a programat Cod Roşu la Casa Albă, un film de acţiune cu Gerard Butler şi Morgan Freeman.

Publicitate

Săptămâna următoare, postul va difuza Cowboys & Aliens, cu Daniel Craig, de la 20.30, urmat de o nouă ediţie Mă însoară mama.

Show-ul de pe Pro TV a fost mutat chiar înainte să înceapă cooking show-ul Antenei 1, Chefi la cuţite, care este unul dintre cele mai puternice motoare de audienţă ale Antenei 1.

Mutarea Pro TV vine după ce în ultimele săptămâni postul a fost pe locul trei în audienţe, pe toate taregeturile, după Antena 1 şi Kanal D, care au avut Asia Express, respectiv, Exatlon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Marian Daniel Marian
    Păi și cu "Pe bune?" ce se întâmplă de luni?
  • Me Me
    Cat respect pentru telespectatori... Sa vina banu', restul este amănunt.

Trimite un comentariu

sus