Skip to main content

Netflix anunţă 10 producţii europene noi. La Casa de Papel trece exclusiv la Netflix şi va avea un nou sezon

 
Netflix anunţă 10 producţii europene noi. La Casa de Papel trece exclusiv la Netflix şi va avea un nou sezon

Netflix se concentrează şi mai mult pe Europa. Platforma video anunţă o serie de titluri europene noi, aflate în producţie în ţări precum Franţa, Italia, Germania sau Olanda.

Publicitate

Fiţi la curent cu noutăţile Netflix din fiecare lună, pe PaginadeSeriale.ro

La Casa de Papel, despre care reprezentanţii Netflix spun că este cel mai vizionat serial de pe platformă într-o limbă străină (excluzându-le pe cele în limba engleză) va avea nou nou sezon, ce va fi lansat în 2019. Serialul, lansat anul trecut de Antena 3 din Spania şi achiziţionat apoi de platforma video, va fi produs acum exclusiv de Netflix.

Anunţurile au fost făcute la un eveniment cu presa desfăşurat la Roma, la care a fost invitată şi Paginademedia.ro.

Totodată, s-a anunţat şi data de lansare a celui de-al doilea sezon al Glow: 29 iunie.

Ted Sarandos, Chief Content Officer la Netflix:

„Cu peste 100 de proiecte europene lansate anul acesta, ne-am angajat să fim o voce a divertismentului european, oferind creatorilor de conţinut locali o platformă globală unde să îşi împărtăşească viziunea şi să le oferim consumatorilor din toată lumea poveşti unice şi diverse pe care să le descopere, oriunde, oricând, indiferent de locul în care se află, limbă şi origine. Şi acesta este doar începutul călătoriei noastre.”

Mai multe detalii despre anunţurile Netflix de astăzi, în cadrul evenimentului de la Roma:

•Şapte seriale originale noi:

oPrimul serial original olandez Netflix, produs de compania de producţie Pupkin care va fi lansat în 2019. Un grup de studenţi din Amsterdam deschid „din greşeală” portalul către o lume demonică din epoca de aur olandeză.
oMortel (Franţa). Cel de-al cincilea serial original Netflix din Franţa spune povestea unor adolescenţi conectaţi de o forţă supranaturală.
oThe Wave (Germania). Al treilea serial original Netflix din Germania este bazat pe filmul de succes THE WAVE şi este inspirat de evenimente reale. Produs de Rat Pack în asociere cu Sony Pictures Television Germany.
oLuna Nera (Italia). Un serial despre femei suspectate de vrăjitorie în Italia secolului 17. Producţia este creată de Francesca Manieri, Laura Paolucci and Tiziana Trian şi produs de Fandango.
oLa Casa de Papel Part 3 (Spania).
oThe English Game (Marea Britanie). O dramă engleză în şase părţi despre cum a apărut fotbalul şi cum cei implicaţi în crearea sa au depăşit diferenţele între clasele sociale pentru a pune bazele celui mai popular sport din lume. Este produs de 42 şi scris de creatorul Downton Abbey, Julian Fellowes.
oTurn Up Charlie (Marea Britanie), un nou serial original de comedie Netflix din Marea Britanie, cu Idris Elba în rol principal. Serialul în opt părţi este produs de Idris Elba şi Gary Reich.

•Două noi serii documentare:

oO docu-serie bazată pe unul dintre cele mai şocante cazuri din istoria Franţei, asasinarea lui Grégory Villemin în 1984. Elodie Polo Ackermann este producător (Imagissime – Lagardère Studios) şi Gilles Marchand este showrunner.

oThe Staircase, povestea lui Michael Peterson, un scriitor de romane poliţiste acuzat de uciderea soţiei sale Kathleen, după ce aceasta este găsită moartă la baza scărilor din casa lor şi procesul de 16 ani care a urmat.

Primul film Netflix italian Rimetti a Noi i Nostri Debiti (Forgive Us Our Debts) de Antonio Morabito cu Claudio Santamaria, Marco Giallini şi Jerzy Stuhr.

Netflix a anunţat şi:

GLOW - Sezonul 2 va fi lansat la nivel global vineri, 29 iunie

Maniac - Cu Emma Stone şi Jonah Hill, regizat de Cary Fukunaga.

Stranger Things S3 - Jake Busey (Starship Troopers, Contact, Agents of S.H.I.E.L.D. şi From Dusk Till Dawn) şi Cary Elwes (Glory, Days of Thunder, Bram Stoker’s Dracula, Robin Hood: Men In Tights şi The Princess Bride) se alătură distribuţiei în sezonul 3. Cary îl va juca pe „Mayor Kline” în timp ce Jake îl va juca pe „Bruce”.

Mai mult, Netflix a anunţat detalii şi primele imagini pentru seriale, filme, documentare şi alte producţii originale europene noi şi reînnoite:

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur - Un documentar în trei părţi care explorează poveştile din spatele atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015 va fi lansat pe 1 iunie, 2018.

Baby - Andrea De Sica (Children of the Night) şi Anna Negri (Good Morning Heartache) au regizat serialul a cărui producţie a început deja. Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Isabella Ferrari, Claudia Pandolfi sunt parte din distribuţia principală.

Dark S2 - Creatorii vor începe producţia celor opt episoade în Berlin şi împrejurimi pe 25 iunie -

Génération Q - Titlul următorului serial de comedie francez regizat de Noémie Saglio şi produs de UNRATED Studios pentru a fi lansat anul acesta.Distribuţia va include talente precum (Elsa), Sabrina Ouazani (Charlotte), Joséphine Draï (Emilie) precum şi Marc Ruchmann (care îl va juca pe Jules).

La Casa de Papel (Money Heist) Part 3

Osmosis - Thomas Vincent (Versailles, Tunnel) va regiza primele două episoade din serialul francez sci-fi, care ar putea avea primele filmări în iunie 2018.

Paquita Salas S2

•The Innocents

The Protector - Primul serial original turcesc Netflix a confirmat titlul oficial.

Rimetti a Noi i Nostri Debiti

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Speram ca producatorii serialului sa se opreasca cu productia la sezonul 2, era suficient. Sper sa nu devină un serial in care la fiecare 2 sezoane jefuiesc alta banca, monetarie, etc. Sa nu devina Fast and Furious, pls.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Articolul este tradus cu google translate sau ce ? Nu vreau sa fiu hater, dar acest articol nu este demnnici macar de blogul unui copil de clasa a 8-a. Amatorism
  • Marius Marius
    Autorul articolului pare ***, fara suparare...

Trimite un comentariu

sus