Skip to main content

Observatorul are o nouă prezentatoare meteo

 
Observatorul are o nouă prezentatoare meteo

Faţă nouă la Observatorul Antenei 1. Viviana Sposub prezintă de săptămâna aceasta rubrica meteo la Antena 1. Ea vine în locul Iulianei Pepene, care a trecut la ştirile matinale de weekend alături de Daniel Osmanovici.

Publicitate

Noua membră a echipei Observator a absolvit Intact Media Academy, iar în prezent este studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

„Pentru prima mea apariţie live am avut emoţii copleşitoare, dar am fost impresionată de faptul că toţi colegii mei mi-au fost alături şi m-au susţinut. Încerc să mă obişnuiesc cu viaţa de televiziune, cu programul, cu emoţiile şi munca asiduă, dar simt că îmi place atât de mult ceea ce fac, încât sunt dispusă să mă dedic întru totul şi să fac sacrificii. Am renunţat şi la părul lung pentru noul job!”, a declarat Viviana Sposub.

Din echipa meteo alături de Viviana Sposub, mai fac parte Mihai Jurca şi Andreea Gherasim.


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    Am vazut-o si eu la tv, multumesc pentru articol.
    Va rog sa ne tineti la curent cu schimbarile de grila sau de prezentatori, si nu numai cu cele de la posturile "mari". De exemplu, se pare ca de saptamana asta Prima TV a renuntat la "Focus 14", difuzand filme de la ora 14, iar rubrica Sport de la "Focus 18" are din nou prezentatoare dupa aproximativ 2 ani in care nu a avut. Si de curand au fost schimbari si in grila B1 TV.
    Nu stiu, dar mi se pare ca in afara de Pro TV, Antene si poate Kanal D, despre celelalte televiziuni nu scrieti nimic cand se intampla ceva.
  • bing bing
    Antena 1 are o grafica meteo foarte urata
    si culorile foarte spalacite
  • Adelutza Adelutza
    Cei de la Antena 1 parca nu tin la audiente, iar Observatorul ala devine tot mai slab. Redactorul-sef a plecat la Neatza cu Razvan si Dani, nu a fost numit nimeni in loc. Cand deschizi televizorul vezi doar vedete defuncte de la Neptun TV. Reporterii se angajeaza la snop. Si daca in snopul de legume e o si fata care poate sa prezinte meteo... excelent. Antena 1 a ajuns Neptun TV.

Trimite un comentariu

sus