Skip to main content

Pătraru: Am sesizat Comisia de Etică din TVR. Ce considerăm că sunt încercări de cenzură, intimidare şi hărţuire

 
Pătraru: Am sesizat Comisia de Etică din TVR. Ce considerăm că sunt încercări de cenzură, intimidare şi hărţuire

"Am sesizat azi comisia de Etică din TVR", a declarat Dragoş Pătraru în această seară, în emisiunea Starea Naţiei, de pe TVR 1.

Publicitate

Realizatorul a spus că a pregătit un material "cu privire la ceea ce noi, cei de la Starea naţiei, considerăm că reprezintă încercări de cenzură, de intimidare şi de hărţuire la adresa noastră, din partea conducerii TVR".

În final, a reluat ideea pe care a spus-o şi zilele trecute: "nu mai acceptăm să facem emisiunea aceasta aici, dacă acest mod de lucru al conducerii nu se va schimba."

Declaraţia lui Dragoş Pătraru, din această seară:

"Astăzi, în calitate de avertizor public, am sesizat Comisia de Etică din cadrul SRTV, prezentând un material cu privire la ceea ce noi, cei de la Starea naţiei, considerăm că reprezintă încercări de cenzură, de intimidare şi de hărţuire la adresa noastră, din partea conducerii SRTV.

De asemenea, am fost contactat de către domnul Gigel Ştirbu, de la Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor. Client vechi al emisiunii noastre, nea Gigel. Cu atât mai mult apreciez gestul.

Vom prezenta un material complet cu tot ceea ce noi credem că e în neregulă aici, la televiziunea publică. Repet, nu vom face asta în cadrul emisiunii Starea naţiei şi la fel, repet - pentru cei pe care nu prea-i duce bidonul şi s-au apucat să facă tot felul de scenarii - nu mai acceptăm să facem emisiunea aceasta aici, dacă acest mod de lucru al conducerii nu se va schimba."

De ce această poziţie?

Luni seară, Dragoş Pătraru a vorbit în emisiune de relaţia cu conducerea TVR. „Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post”, a spus Dragoş Pătraru în finalul emisiunii sale, Starea Naţiei, de luni seara.

Citeşte ce a spus luni seara, integral, Aici

Marţi, Dragoş Pătraru a revenit, cu o veritabilă "declaraţie de război" cu conducerea TVR. Ce a spus?

Că urmează dezvăluiri:

Fac public următorul anunţ: date fiind componenţa noului CA din care fac parte persoane care au exercitat în trecut presiuni editoriale la adresa noastră, a comportamentului noului PDG Doina Gradea faţă de angajaţi, măsurile editoriale luate împotriva interesului public în privinţa mai multor producţii de la TVR, încercările de intimidare la adresa acestei emisiuni, noi cei de la Starea Naţiei, nu vom mai accepta să producem această emisiune aici după încheierea prezentului sezon, dacă lucrurile nu se vor schimba.

Citeşte ce a spus marţi, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ham ham ham ham
    Milicaaaa....vine patrascu la voi? Sa faca misto si de voi?
  • Mile Mile
    @Paco Tu nu intelegi ca nu il cenzureaza nimeni in tvr. Patraru face un spectacol victimizandu-se pentru audienta si bani. Asa a facut si proma oara la tvr, apoi la digi24, iar acum la tvr.
  • Paco Paco
    Văd că unii îl iau la mișto pe Dragoș pătraru fără să vadă esența problemei: membrii CA al TVR, inclusiv PDG-ul, NU au dreptul să intervină editorial. Așa zice legea! Indivizii ăștia numiți politic trebuie să se ocupe de administrație, de business-plan, unde au enorm de multă treabă pt că stau pe o ruină. Uite-așa a mai reușit Doina Gradea, calomniator-șef cu procese pe rol, să fie primul șef suprem reclamat la Comisia de Etică.
  • io io
    isi creaza o reputatie de scandalagiu....cam greu sa il mai ia vreo televiziune. singura data cand am crezut ca are dreptate a fost cand a semnalat tacerea celor de la u.m. digi24 aripa s.r.i. ,pe stirea ca un sef de al lor facea trafic de influenta.
  • ALOMA ALOMA
    Eu cred, vazandu-l pe Dragos P., ca mai avem sperante de oameni de bine, providentiali(de ce, nu?!). Nu te lasa la prosti, corupti, ***, Patrarule!
  • geo geo
    Rupe, nene, contractul daca nu iti convine la TVR si lasa circul ieftin !
  • Livia Pila Livia Pila
    Terminati cu prostiile astea de stiri. Pe patraru l-a adus psd inapoi in tvr dupa ce a plecat prima oara pentru ca a fost “amenintat de forte oculte” cand era presedinte tanase, pus de pnl. Mai exact patraru a fost adus inapoi de horia cazan si irina radu cand tvr era complet psd-izata. Si i-a convenit comediantului ca la digi24 nu se incadra la rating pe comercial si isi pierdea sponsorii si implicit banii. Cenzura pentru el a fost eternul joc pentru a isi creste pe moment audienta sau pentru a trage mai multi bani. Iar sesizarea comisiei de etica, care nu are nicio valoare, nici macar morala avand in vedere componenta ei, face parte din acelasi joc ieftin.

Trimite un comentariu

sus