Skip to main content

Programe TV de Paşti. Ce au pregătit TVR, Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Digi. Slujba de Înviere, în direct, pe mai multe posturi

 
Programe TV de Paşti. Ce au pregătit TVR, Pro TV, Antena 1, Kanal D şi Digi. Slujba de Înviere, în direct, pe mai multe posturi

Programul de Paşti la Pro TV, Antena 1, Digi24, Kanal D, TVR1, TVR2 şi TVR3. Posturile de televiziune şi-au modificat puţin programul în funcţie de perioada sărbătorilor Pascale.

Publicitate

Pro TV va transmite Slujba de Înviere de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

Antena 1 va transmite Slujba de Înviere de la Mănăstirea Horezu.

Digi24 va avea 7 transmisiuni în direct, de la mai multe mănăstiri, iar principala transmisiune va fi de la Curtea de Argeş. Transmisiunea celor trei posturi va începe de la ora 23.45.

TVR1 va transmite de la ora 23.40, în direct, de la Catedrala Patriarhală.

Pro TV aduce câteva filme cu tematică religioasă printre care Exodus: Zei şi Regi, Christian Bale, sâmbătă, de la ora 20.00 şi Noe cu Russell Crowe, duminică, de la ora 20.00.

Postul TV a modificat orele în care erau difuzate unele emisiuni în mod normal, în special pentru ziua de luni. Emisiunea Mă însoară mama a fost mutată mai târziu, de la ora 22.45, iar în locul acesteia, de la ora 20.30, va fi difuzat filmul Cod roşu la Casa Albă.

Antena 1 a programat, de asemenea, film cu tematică religioasă, Iisus din Nazareth (mai multe, aici). Sâmbătă şi duminică, în prime-time, va difuza emisiunile obişnuite The four, sâmbătă şi iUmor, duminică. Luni va difuza emisiunile de peste zi la orele obişnuite, iar de la 20.00 va avea prima ediţie din noul sezon al show-ului Chefi la Cuţite.

Antena 1 va difuza, luni, 9 aprilie, prima ediţie din noul sezon al show-ului Chefi la Cuţite.

Şi Pro TV şi Antena 1 au programat filme animate pentru zilele de sâmbătă şi duminică.

Paginademedia.ro prezintă programele de Paşti de la principalele posturi:

  • Pro TV:

Vineri, 6 aprilie:

De la 20:30 - Românii au talent

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la 20.00 - Exodus: Zei şi regi, care vorbeşte despre lupta dintre Moise şi fratele său Ramses pentru a elibera poporul israelian de sub sclavie. Cu Christian Bale (Batman Begins, The Machinist).

De la ora 23.45 - Slujba de Înviere, transmisă, în direct, de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus de Alex Dima, corespondent Ştirile Pro TV.

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 10.15 - Epoca de gheaţă: Misiune de Paşte

De la ora 10.45 - Pinguinii din Madagascar

De la ora 13.30 – Andra, Concert Aievea

De la ora 15.00 - Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian, unde cei patru fraţi revin în Narnia pentru a-l ajuta pe prinţ să îşi recapete locul de drept la tron şi să învingă răul.

De la 20.00 - Zodiacul Chinezesc cu Jackie Chan, care porneşte în căutarea artefactelor furate din Beijing.

De la ora 22.00 – Noe cu Russell Crowe („A beautiful mind”). Actorul intră în pielea personajului mitologic care visează într-o noapte un potop fără sfârşit şi primeşte de la Dumnezeu rolul de a salva întreaga planetă.

Luni, 9 aprilie:

De la ora 10.15 - Odrasla lui tata. Adam Sandler este Billy Madison, un tânăr de 27 de ani care urmează să moştenească averea tatălui său, însă imaturitatea de care dă dovadă este un obstacol.

De la ora 12.00 - Vorbeşte lumea

De la ora 16.00 – La Măruţă

De la ora 20.30 - Cod roşu la Casa Albă cu Morgan Freemanş şi Gerald Butler. După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terrorist.

De la ora 22.45 - Mă însoară mama

  • Antena 1:

Vineri, 6 aprilie:

De la 20:00 - Iisus din Nazareth

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la 20.00 - The Four - Cei patru

De la ora 22.30 - Iisus din Nazareth (mai multe, aici)

De la ora 23:45 - Slujba de Inviere

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 09:45 - Madagascar 2

De la ora 11.15 - Reţeaua Miraculoasă

De la ora 13.00 – Observator

De la ora 14.00 - Călătoria

De la 20.00 – iUmor

De la ora 22.15 – Un negru pentru Casa Alba

Luni, 9 aprilie:

Program normal pentru emisiunile din timpul zilei.

De la ora 20.00 - Chefi la cuţite, prima ediţie din noul sezon.

  • Digi 24:

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la ora 23:00 - Slujba de Inviere- Digi24 va transmite slujba din noaptea de Înviere din 7 biserici şi mănăstiri de pe întreg teritoriul ţării. De la Mănăstirea Curtea de Argeş, Catedrala Mitropolitană din Cluj, Catedrala Ortodoxă Episcopală Sf. Treime din Baia Mare, de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Bucureşti, Catedrala Mitropolitană din Timişoara, Catedrala Mitropolitană din Iaşi şi Biserica cu Lună din Oradea.

De la ora 02.00 - Digi24 va transmite pot Concertul Extraordinar de Paşte susţinut de Corul Naţional de Cameră Madrigal.

Ştirile Digi24 vor avea un program special întreaga noaptea de Înviere, pentru că echipele de jurnalişti vor fi prezente în cele mai importante puncte şi vor asigura transmisii live în jurnalele de ştiri prezentate de Andrei Tomescu

Duminică, 8 aprilie:

Digi24 vă difuza reportaje atât în programele de ştiri, cât şi în ediţiile speciale ale emisiunilor de week-end: Tinereţe fără bătrâneţe, Bonton şi Sănătatea în bucate.

De la ora 10:30 - Tinereţe fără bătrâneţe, Izabela Pănescu face portretul unui medic diabetolog care luptă zi de zi pentru pacienţii săi copii.

De la ora 12.30 - Sănătatea în bucate, Marius Tudosiei pregăteşte, alături de Chef Johnny Susala, ruladă de miel cu pesto de leurdă.

De la ora 16.30 – Ca-n filme, într-o ediţie specială de Paşti despre pastorul român Richard Wurmbrand, convertit la credinţa creştină pentru care a suferit 14 ani în închisorile comuniste.

De la ora 17.30 – Bonton, Dana Gonţ prezintă un reportaj realizat la Hospice Casa Sperantei.

Luni, 9 aprilie:

De la ora 21.00 – Digipedia prezintă un documentar despre Galileo Galilei. Suspectat de erezie, judecat de Inchiziţie şi condamnat să-şi petreacă viaţa în arest la domiciliu, Galilei a fost complet reabilitat de Biserica Catolică în 2008.

  • TVR 1:

Vineri, 6 aprilie:

De la ora 18.30 - Universul credinţei, TVR 1 transmite, în direct de la Patriarhia Română, Denia Prohodului Domnului.

De la ora 23.30 - Drumul Crucii, un documentar filmat în Ţara Sfântă, în Cetatea Ierusalimului, care reconstituie drumul făcut de Iisus Hristos sub povara Crucii, de la Pretoriu până pe Golgota Răstignirii Sale.

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la ora 18.00 - Exclusiv în România, Familia Regală deschide porţile Castelului de la Săvârşin echipei Exclusiv în România.

De la ora 21.00 – Dosar România despre profesorii Niţa şi Mircea Nedea. Soţii Niţa şi Mircea Nedea pregătesc tineri liceeni care îşi doresc să ajungă doctori, dar, provenind din familii cu venituri reduse, nu au bani pentru plata meditaţiilor.

De la ora 22:00 – Relicvele Pătimirilor Lui Iisus, documentar despre Giulgiul din Torino, Sfântul Mormânt, Coroana de spini, Sfânta Cruce, cuie, chiar şi picături de sânge.

De la ora 23.10 – Universul credinţei, Andrei-Victor Dochia va discuta cu Maica Anastasia, cunoscuta cântăreaţă din anii 70 Puica Igiroşanu, pe numele laic şi cu actriţa Ileana Popovici.

De la ora 23:40 - Slujba de Înviere, transmisiune directă de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 13.00 - Concert de pricesne la Catedrala Episcopala din Baia Mare, în ediţia specială Tezaur folcloric, de Paşti.

De la ora 14:30 - La masa de Paşti cu Iuliana Tudor.

De la ora 17.20 - Politică şi delicateţuri, Mircea Dinescu şi Monica Anghel petrec după-amiaza zilei de Paşti la Politică şi delicateţuri. Cu pulpă de miel la cuptor şi ouă roşii, chiftele speciale învelite în prapur de miel.

De la ora 21.00 – Poveşti de Paşti – Destine la răscruce – Ruxandra Ţuchel prezintă poveşti ale unor semeni ai noştri care, puşi în faţa unor momente extrem de dificile ale vieţii, nu au renunţat.

De la ora 23.00 – Concert Annie Lenox, Nostalgia.

Luni, 9 aprilie:

De la ora 21.00 – Izolaţi în România.

De la ora 21.30 – Concert Tudor Gheorghe, Vara simfonică

  • TVR2:

Vineri, 6 aprilie:

De la ora 15.40 - Părintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu, documentar în regia lui Nicolae Mărgineanu.

De la ora 17:10 – Cap compas, Ierusalimul altfel”, un reportaj despre Via Dolorosa şi reconstrucţia vestitului oraş care, de-a lungul istoriei, a fost de două ori distrus.

De la ora 20.10 - Calvar pe munte

De la ora 22.10 - Misiunea Europa

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la ora 10.10 – Mic dejun cu un campion

De la ora 11.10 - Materik - Poziţia incomodă din care ne rugăm

De la ora 13.35 - Cap compas , un reportaj despre mănăstiri, moschei, cetăţi antice şi situri arheologice care fac parte din patrimoniul cipriot.

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 9.00 – Ferma, pregătirile pentru Sărbătorile Pascale într-o gospodărie transilvăneană din judeţul Alba.

De la ora 10.00 – Pescar hoinar, le vor arăta pasionaţilor de pescuit nu doar cum se prinde peştele, ci şi cum se pregăteşte.

De la ora 10.30 – Natură şi aventură

De la ora 11.30 – Sănătate cu de toate

De la ora 12.10 – Gala Umorului, momente umoristice cu Dem Radulescu, Amza Pellea, Stela Popescu, Ştefan Bănică, Alexandru Arşinel, Horaţiu Mălăele, Florin Piersic şi Angela Similea.

De la ora 13.45 – Păcală

De la ora 15.00 - Duelul pianelor cu Marina Voica, Benone Sinulescu, Ionuţ Ungureanu, Traian Ilea şi Valeria Codorean, Cristina Isac, Theodor Andrei şi Adrian Sârbu.

De la ora 18.00 - Festivalului Internaţional de Circ de la Monte Carlo, ediţia 39.

De la ora 20.10 - ASTERIX ŞI OBELIX: ÎN SLUJBA MAJESTĂŢII SALE

Luni, 9 aprilie:

De la ora 10.00 - Festivalului Internaţional de Circ de la Monte Carlo

De la ora 11.10 - Aventurile lui Huck Finn

De la ora 13.40 - Se zice că, ediţie specială cu muzica lăutărească

De la ora 16.40 - Femei de 10, Bărbaţi de 10

De la ora 20.10 - Hidalgo şi Oceanul de foc

  • TVR3:

Vineri, 6 aprilie:

De la ora 13.00 - Spirit şi credinţă, interviu cu IPS Andrei, Mitropolitul Clujului.

De la ora 20:15 - Cap de afiş, spectacolul „Requiem Parastas" . Este programat „Requiem Parastas" de Marţian Negrea. Spectacol susţinut pe scena Operei Nationale Române din Cluj.

Compozitorul român a lucrat la această partitură timp de aproape douazeci de ani, inspirându-se din cântările funebre româneşti, în special Molitfelnicul tipărit la Sibiu în 1874.

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la 23.00 – Remix cu concertul de jazz susţinut de Ramona Horvath în Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă.

De la ora 24.00 – Cântec şi poveste cu pricesne şi tradiţii.

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 10.00 - E sărbătoare şi răsună muzica, spectacol moderat de Alex Calancea band, Fraţii Advahov şi invitaţii lor: Andra, Delia, Nicolae Furdui Iancu, Zinaida Julea, Fuego, Mihai Ciobanu, Natalia Barbu, Guz, Adrian Ursu, Irina Remeş, Igor Cuciuc, Ansamblul Plăieşii şi Andrei Porumbin.

De la ora 11.55 – Paştele în Bucovina – la masa de Paşte.

De la ora 14.00 – Sărbătoare la zi mare, ediţie special. Invitaţi: Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Ionuţ Fulea, Vasilică Dinu, Veta Biriş.

De la ora 17.00 - Întrecerea vedetelor

De la ora 19.00 - Cântec şi poveste

De la ora 23.00 – Remix, concertul etno-rock susţinut în 2017 de grupul de notorietate internaţională Dirty Shirt, originar din oraşul maramureşean Seini.

Luni, 9 aprilie:

De la ora 14.00 - Acasă de Paşti, transmisiune de la Muzeul Satului Bănăţean

  • KANAL D:

De miercuri până sâmbătă, 4-7 aprilie:

De la ora 23.15 - Anno Domini Biblia Continua, mini-seria care face fresca a societatii si o prezentare a modului in care liderii religiosi ai acelor vremuri au schimbat lumea. Urmareste impactul pe care l-a avut moartea lui Iisus Hristos asupra Fecioarei Maria si a discipolilor Mantuitorului.

Sâmbătă, 7 aprilie:

De la 17.15 – Asta-i Romania cu Mihai Ghiţă, într-o ediţie de Paşti despre familie, traditii si obiceiuri romanesti pastrate de zeci de ani.

Duminică, 8 aprilie:

De la ora 23.15 – Bravo, ai stil! All Stars, într-o ediţie în care fetele din competitie isi vor prezenta tinutele vestimentare, in ton cu tematica propusa de jurati, “Traditie si cultura romaneasca”, si le vor sustine cu momente artistice inedite.

Luni, 9 aprilie:

De la ora 13:00 - Te vreau langa mine, într-o ediţie în care cei prezenti in platou vor putea fi vazuti in ipostaze de sarbatoare, respectand cele mai frumoase traditii.

De la ora 15.00 – Teo Show, în emisiunea în care vor fi invitaţi Mirela si Elvis Nasturica, Aurora si Sandel Mihai, impreuna cu Dianna Rotaru si Stefan Stan.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    La kanalD vom vedea probabil pe cei mai mizerabili de la tv Geany , Cazacu , Belbita , tinand o lumanare in mana si de inviere , lacrimi din pupeta si incruntari la public si adversari sau poate se lasa cu oua ciocnite in chelia lu Geany ....sa vina amenda de la CNA
  • Doru Doru
    "Mile", si tu comentai de "Pro TV" ca difuzeaza "Singur acasa" in fiecare an, de Craciun...
  • Mile Mile
    Iisus din nazareth este cel mai potrivit pt această perioadă și e bine că de azi până sâmbătă
  • Iuli Iuli
    Deci Kanal D este pus ultimul, iar Digi si Tvrurile sunt inaintea lui? Nici top10 nu prind si voi le puneti printre primele. Antena 3 si Rteve ce program au? Dar Prima Tv? Pro Cinema?
  • Mile Mile
    Bing, 8 rating
  • bing bing
    cam slab paginademedia cu articolele cu audientele, ma intereseaza audienta pentru exatlon de aseara si poate audienta serialului Anno Domini in locul WowBiz in saptamana Mare
  • F F
    E ăsta semn ca Mă însoară mama iese din prime time ca ar fi cazul. :))

    Programele sunt slabe pe linie. În principiu este program normal cu câteva modificări în timpul zilei.
  • johhny bravo johhny bravo
    Bai Brutus, vezi ca articolul e scris de altul, nu de Obae. Dar ce sa faci si tu, trebuie sa te iei de ceva, ca esti mic si frustrat.
    Dar asta cu Morgan Freemanş e tare. Adica e un fel de comanş? :) Sau s-a romanizat si el ca Johannis?
  • Daniel Marian Daniel Marian
    La Kanal D sunt ceva modificări totuși :
    - până sâmbătă, la orele 23,15 e miniseria Anno Domini, Biblia continuă.
    - Gala Bravo, ai stil din weekend va fi duminică , 8 aprilie, în ziua de Paști, de la 23,15. Ochii din umbră iau pauză săptămâna asta.
    - Super-potriveala, emisiune prezentată de George, luni-joi 23,15 (în locul WowBiz, 9-12 aprilie).
  • Brutus Brutus
    Petrișor Obae, prezinți programul Digi de parcă ar fi televiziunea de știri cu cel mai mare rating, dar ce să faci și tu, trebuie să fii în trend.

Trimite un comentariu

sus