Skip to main content

Relansare Pro TV Plus: Vezi Pro TV live, gratuit, cu toate emisiunile şi filmele

 
Relansare Pro TV Plus: Vezi Pro TV live, gratuit, cu toate emisiunile şi filmele

Pro TV relansează platforma video ProTVPlus. Noutatea: utilizatorii pot vedea, gratuit, toate emisiunile difuzate de Pro TV, în direct.

Publicitate

Vor avea acces şi la înregistrările emisiunilor, dar aici apare o limitare: vor fi disponibile doar înregistrările pentru cel mult o săptămână în urmă. Pentru înregistrări mai vechi, există platforma Voyo.ro.

Diferenţa dintre Voyo.ro şi ProTVPlus.ro? Conceptul. Voyo.ro se bazează pe abonament (SVOD - Subscription Video on Demand), ProTV Plus se bazează pe publicitate, iar clipurile vor avea inserate şi reclame (AVOD - Advertising Video on Demand).

Ce se va vedea pe noul ProTVplus.ro:

  • programul Pro TV Live. Postul se va vedea în direct, de pe desktop şi orice dispozitiv mobil - laptop, tabletă, smartphone. Practic, tot programul se va vedea în direct, cu producţii, publicitate şi cu filme. Pentru a vedea programele în direct, gratuit, este nevoie de logare.

Nu există limitare la vizionarea LIVE. Se vor putea vedea în direct filmele şi toate producţiile proprii: emisiunile de ştiri, România, te iubesc, producţii gen Vorbeşte lumea, Lecţii de viaţă, Mă însoară mama, La Măruţă, Ce spun românii, Las Fierbinţi, dar şi marile producţii licenţiate - Românii au talent, Vocea României.

  • înregistrările emisiunilor, pentru cel mult o săptămână în urmă. Fac excepţie programul de ştiri, Vorbeşte lumea, La Măruţă, România, te iubesc şi I Like IT, ale căror înregistrări sunt disponibile şi pentru o perioadă mai mare.

Unde sunt limitările:

1. La nivel de filme. Filmele vor fi văzute în direct online, dar nu va fi disponibilă înregistrarea acestora (au un alt regim de licenţiere pentru difuzare).

2. La nivel de înregistrări: se pot vedea doar pentru o săptămână în urmă.

Ce se va vedea de pe celelalte canale Pro TV?

Pro TV este singurul canal care va avea emisia Live online gratuit.

În cazul Pro 2, Pro X şi Pro Gold, vor putea fi văzute anumite emisiuni înregistrate. De exemplu, Pro 2 are pe ProTVplus, în acest moment, înregistrări ale unor episoade din Iubire şi Onoare.

Pentru celelalte canale, conţinutul va fi actualizat în perioada următoare, spun oficialii Pro TV.

Ce este disponibil acum, vezi pe ProTVplus.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Geo, ghinion pt tine
  • geo geo
    Mile, cand A 1 a fost pe 4 - pe toate segmentele de public - sambata seara cu show-ul lor ai tacut ...sau i-ai facut pe altii protevisti - desi respectivii nu au laudat Pro TV-ul...acum ne spui un lucru pe care il cam stim cu totii - A 1 este lider DOAR luni seara si marti seara, dupa ora 21.30...in rest este "abonata" locului 3...cu rezultate dezastruoase vinerea seara.
  • Mile Mile
    Da mareane , vedete făcute de pro tv
  • marian marian
    Care emisiune buna , mile , o mascarada poate vrei sa zici . cu trei ,,,,,,
  • Mile Mile
    Pro tv din nou pe locul 3 luni , chiar dacă au scos emisiunea educativă și au pus un film de doi lei , antena peste ei cu un program bun
  • Pro Pro
    Face vreo televiziune aplicatie de Apple tv? Sau una buna de smartv?
  • g g
    un meci de liga campionilor va fi disponibil?
  • F F
    Slab și riscant. Protv trebuie sa devină mai activ prin alte locuri. Televiziunea începe sa se consume altfel pentru un anumit public. Un anumit loc în care trebuie sa devină mai activ este YouTube. Din primele 3 televiziuni, Protv are cea mai slaba prezenta acolo și nu este în regula. Sunt emisiuni de la antena și Kanal D care au beneficiat clar de aceasta platforma.

Trimite un comentariu

sus