Skip to main content

Sfârşit fără finală. Ie, Românie, cu Mircea Radu, oprită înainte de termen

 
Sfârşit fără finală. Ie, Românie, cu Mircea Radu, oprită înainte de termen

S-a încheiat, dar n-a avut finală. Emisiunea Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu, s-a oprit, vineri seara, după opt ediţii, fără nicio Mare Finală şi fără marele premiu de 20.000 de euro anunţat la început.

Publicitate

În plus, şi regiunile istroice vizitate au fost mai puţine. Dacă la început, Mircea Radu şi juraţii săi ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar şapte: Maramureş, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova şi Crişana.

În Banat şi Dobrogea show-ul nu a mai ajuns. Producţia emisiunii a fost oprită.

Show-ul s-a încheiat după doar opt ediţii, în condiţiile în care ar fi trebuit să fie câte două ediţii pentru fiecare dintre cele nouă regiuni istorice, plus finala de la Bucureşti.

Audienţe de opt ori mai mici decât Românii au talent

Emisiunea lui Mircea Radu la Antena 1 a avut un debut slab în audienţe. Lansat iniţial cu două ediţii pe sătpămână, joia şi vinerea (la concurenţă cu Românii au talent), reality-show-ul a pus Antena 1 pe locul trei în audienţe, cu cifre sub media postului (cifrele AICI şi AICI).

După nicio săptămână, Antena 1 decidea să transforme cele două ediţii pe săptămână într-una singură, difuzată vinerea, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Ie, Românie”, n-a avut însă nicio şansă în concurenţa cu Românii au talent. Antena 1 şi-a menţinut locul trei pe toate targeturile, la distanţă de Pro TV şi Kanal D.

În unele ediţii, cifrele emisiunii Ie, Românie au fost şi de opt ori mai mici decât Românii au talent, cu care se intersecta pe interval.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Cine poate să sufle în faţa Românii au talent? A încercat „Ie, Românie” cu Mircea Radu

Schimbări la Antena 1: Mircea Radu, scos de joi. Dan Negru, mutat de vineri

AUDIENŢE. Românii au talent. Pe publicul comercial, ceilalţi abia au mişcat. Pro TV, de opt ori peste Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Astora de la A 1 le cam plac sa traga tepe.
    E saracie mare.
    Raluka și Ana Baniciu au căștigat competiția Asia Express difuzată pe Antena 1, însă nu au intrat în posesia sumei de 30.000 de euro !
  • Iulian Iulian
    Am zis de la inceput k aceasta slaba emisiune nu va avea viata lunga!Asa k Mircea Radu...pa !!!!
  • Iuli Iuli
    Antena a avut 9.5% share si 2.7 rating sambata, ma mir ca nu vor sa scoata The Four - alt esec. Cred ca Neatza scoate audiente mai bune fata de emisiunea din prime-time.

    P.s.: Daca Antena ar renunta la Prietenii care nu-s prieteni, si ar readuce Mireasa pentru fiul meu in cadru, sigur ar creste in audienta in day, iar in prime-time sa-si refaca imaginea, degeaba aduc emisiuni bune daca imaginea lor este praf.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Puteau să schimbe ziua, nu să oprească emisiunea...
    Bine, uitați-vă la Vedeta Populară, sunt multe frumuseți și acolo.
  • rodica rodica
    Prea curat, prea romanesc, prea de la tara. Mare pacat ca nu a prins. Nici nu avea cum in locul in care a fost plantata, adica programata. Ramanem cu emisiunile cu pitipoance si cu tembeli.
  • Cri Cri
    Mie mi-a plăcut emisiunea. Dar cum majoritatea nu sunt interesați decât de cancan -uri , bârfe, cine cu cine mai" trăiește", normal că li s-au părut ciudat că ar avea "ceva de învățat" de la niste domnișoare care nu fac parte din categoria "știri cancan'. Cred că era loc și pt emisiunea lui M Radu, daca se dorea cu adevărat acest lucru. Sincer, decât să văd silicoane expandate , sparte și discutii interminabile despre noile" cupluri"bârfe de 2 bani, as fi preferat emisiunea" Ie României"
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Vom afla câștigătorul, în următorul episod din..."Mireasă pentru fiul meu"! :)
  • Sahara Sahara
    Ce să facă trustul lui Felix cu emisiuni de 2 banii.invechite și cu nimic nou.diar chefi la cuțite e bun acolo in rest nimic bun.mona segall e praf de când nu mai este la pro.a vrut să facă marea cu sarea și cu telenovela ei de 2 bani și cu postul happy care e varză de mult.
    Și acum sa fum sinceri Mircea e bătrân neneie ce să facă ăla acolo.nici la TVR nu mai este bun.expirat
    Doar la etno TV rușine antena 1
  • Mile Mile
    Mihai , stai linistit ca esti prea agitat , ei au și alte interese , nu traiesc doar din publicitate, antena e poate mai importanta, somn usor protevistule
  • mihai mihai
    Corect, Mile, nu Antena 1 organiza concursul de bingo în totalitate, dar postul îl prezenta și îl gira cu imaginea sa. Problema e la patroni care au vrut să aibă trust cu ziare, radiouri, siteuri și posturi TV de toate felurile: divertisment, sport, știri, politică etc. Voiculescu a băgat de tot în gard antenele cu ambițiile lui de securist bătrân, i-a pus pe ai lui să alerge după o sută de iepuri și nu mai prinde nici unul. Kanal D cu emisiunile lor făcute fără așa multe resurse bate Antena 1 în mod constant, și chiar și Pro TV mai cade pe doi după turci.
  • Adina Cotreanţi Adina Cotreanţi
    Nu a fost emisiune rea dar a avut concurenţă cu renume la care publicul nu a renunţat.Cum am văzut şi din comentariile anterioare şi eu susţin formatul de emisiune concurs educativă.În schimb nu suport Iumor,Las fierbinţi,În puii mei...
  • Adi Adi
    Antena traverseaza cea mai grea criza din istoria postului! Si asta e numai din cauza managementului. Cu salarii taiate, reduceri de personal si economii la orice, cazi pe locul 3. Si inca au noroc ca nu e in Romania o alta televiziune in afara de Pro si Kanal D care sa bage bani.
  • Radu Radu
    Nimic deosebit. Doar Antena 1. Mai sunt inca in viata datorita celor preluati din ProTv.Oricat ar oncerca nu se ridica mai sus.
  • Mile Mile
    Mihai, nu antena acorda premii la bingo
  • Pieptan Florina Pieptan Florina
    Asa va trebuie, ati scos din grila "Te cunosc de undeva" pe motiv ca era invechit si nu mai avea audiente si ati bagat 3 show-uri plictisitoare de doi bani

Trimite un comentariu

sus