Skip to main content

Vladimir Drăghia, aproape simultan în două emisiuni. La Exatlon şi la Ferma vedetelor

 
Vladimir Drăghia, aproape simultan în două emisiuni. La Exatlon şi la Ferma vedetelor

Cel puţin două zile pe săptămână, Vladimir Drăghia se va vedea simultan la două posturi. Pe de o parte la Exatlon, pe Kanal D, de cealaltă parte, el este noul concurent de la Ferma vedetelor, de pe Pro TV.

Publicitate

Drăghia este unul dintre cei patru noi concurenţi care intră la Ferma vedetelor, emisiune difuzată la Pro TV în zilele de marţi, miercuri şi joi. Show-ul Exatlon, unde Drăghia este de asemeni concurent, este difuzat de sâmbătă până miercuri.

Cum este posibil? Show-ul Ferma vedetelor a fost deja filamt încă de anul trecut.

În reality show-ul de pe Pro TV, Drăghia va face echipă cu actriţa Tania Popa, iar lor li se vor alătura şi Dinu şi Deea Maxer. Noii concurenţi intră în Ferma vedetelor încă din această seară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Sunt curios ce a fost moderat ca nu pare sa lipsească nimic. :))
  • F F
    Mile, sarmanul de tine. Aduci acuze care nu stau în picioare băiatule. Eu zic clar ca marea problema anul ăsta la ferma sunt vedetele. :)) unde vezi ca le laud? Tu în schimb vezi vedete expirate peste tot, doar la antena sunt bune. :)) nu știu ce ești. Hater, obsedat, ***? Poate cu alții iti merge, dar nu cu mine.
  • mile mile
    f, voi protevistii urati aceste vedete cand erau la antene , eu nu am problema pt ca ma uitam la emisiunile cu ele , doar va intreb de ce va deranjau la antene iar acum la pro tv nu , nu ai inteles comentariul sau esti doar postac si nu te interseaza decat sa ai comentariii
  • Radu Radu
    Oare nu mai are Romania Vedete ?! sau adevaratele vedete costa prea mult !?
    Draghia un mascarici ce manipuleaza publicul
  • F F
    Da-o în diverse mile. Vedetele expirate de la antena au fost bune? :)) și când 3 televiziuni difuzează toate 3 reality show-uri cu semi vedete și tot nu e de ajuns pentru mile ca sa isi dea seama ca trebuie sa găsească alta scuza pentru care urăște o emisiune de la Protv. Vedetele expirate sunt peste tot. :)) Nici săptămână asta nu lași deoparte ura pentru Protv. Nu poți sa treci peste locul 3 în prime time pentru antena pe martie? :))
  • an an
    eu nu cred ca Pro e de vina...ci kanalD ca nu a avut clauza contractuala sa nu mai fie participant intr-un show de acelasi gen in acelasi timp.... kanalul are timp sa regleze scoaterea din scena cat mai urgenta a lui pentru ca pare cam penibil...mai ales daca draghia mai ramane in ferma ceva timp..
  • Adi Adi
    Ce tzeapa si-a luat Protv! Asa le trebuie.Sa mai filmeze in septembrie si sa le dea in aprilie! Uite asa pierzi locul 1.Iar de la toamna Pro ramane si fara Champions League! Vin vremuri grele.
  • Mile Mile
    F, ai protevistilor ca aveti astăzi program , două ore de certuri , cum ziceati voi , cu vedete expirate sau la culcare , dacă va enervează scandalurile
  • F F
    Vai de tine mile. Ferma a fost anul trecut în străinătate. Tot nu ai laudat-o. :)) Oricum nu asta conteaza. Contează dacă emisiunea este bine făcută. Asia a fost. Ferma este și ea. Exatlon este din aceeași categorie. Toate cele 3 emisiuni sunt foarte ok și au calități și defecte. Problema e ca tu nu vezi decât calități la antena și doar defecte la restul. :)) Bine, din comentariile tale nu se înțelege ca te-ai uitat prea mult. Nici asta nu e ceva nou, sa vorbești despre ce nu știi.
  • Doru Doru
    "sa faca și pro tv emisiune in strainatate"
    Pai "Mile", nu ziceai tu de costuri ? De ce sa faca o emisiune scumpa in strainatate, cand cu un film redifuzat iese in castig ? Vezi week-end-ul trecut; lider sambata si duminica peste "iUmor". Anul trecut nu a incercat cu "Fort Boyard" ? A fost sub asteptari, asa ca, o mica pauza.
  • marian marian
    Mai mile antenistule cad pro facea emisiuni in strainatate , antenuta doar visa ,dar cat de spalat pe creier esti , de unde sa sti
  • Mile Mile
    F, esti glumet rău, tu compari plictiseala de țărănisme cu thailanda, ai vrea tu sa faca și pro tv emisiune in strainatate , dar ciuciu
  • F F
    Ferma vedetelor în varianta Protv ar putea fi lejer difuzată oriunde. Problema în sezonul ăsta au fost concurenții. Au fost prea mulți de nivelul Dinu Deea Maxer.

    Cat despre unele comentarii de mai jos, sunt foarte ciudate. :)) de ce? Pentru ca unii dintre ei lauda Asia Express la alte articole, o emisiune din aceeași familie cu Ferma, dar critica Ferma. Ceva nu se potrivește.
  • Me Me
    Emisiune buna de AgroTV. Departe de standardele impuse de ProTV, dar cred ca vor sa apacapareze si piata satelor, ultima reduta. :)
  • 1q s-am 1q s-am
    cred ca in nomenclatorul de meserii ar trebui introdus si jobul de "participant la reality show-uri." carte de munca, pensie la batranete....

Trimite un comentariu

sus