Skip to main content

Voiculescu, despre premiile Antena 3: confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul

 
Voiculescu, despre premiile Antena 3: confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul

"Nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat" (...) "Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul" (...) "Am luptat o viaţă întreagă pentru ca jurnaliştii să îşi poată face corect datoria faţă de cetăţean şi faţă de adevăr".

Publicitate

Sunt câteva fragmente din mesajul trimis de Dan Voiculescu către Antena 3, după ce postul de ştiri a fost premiat la New York Festival.

Ce le spune Dan Voiculescu angajaţilor săi? Mesajul, pe care l-a publicat pe blogul personal şi care, apoi, a fost prezentat într-o ştire pe Antena 3:

”Premiile obţinute astăzi de Antena 3 la New York Film Festivals reprezintă o confirmare a crezului meu: niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a proteja libertatea presei.

Este o uriaşă nedreptate ca, după o viaţă de muncă cistită, efort şi responsabilitate, să fii pus în situaţia de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut. Am ştiut însă întotdeauna că lupt pentru o cauză dreaptă şi i-am simţit mereu alături de mine pe cei pentru care am luptat.

Nu îmi pare nicio secundă rău că, în ciuda presiunilor şi a răului care mi s-a făcut, nu am dat niciun pas înapoi şi nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. Am luptat o viaţă întreagă pentru ca jurnaliştii să îşi poată face corect datoria faţă de cetăţean şi faţă de adevăr.

Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul.

Felicitări, dragii mei! Aţi dovedit nu doar că sunteţi profesionişti de top, dar şi că, în România, se poate gândi, crea şi vorbi liber. Sunt mândru de voi. ​​​​​​”

Potrivit Antena 3.ro, echipa ”În Premieră” a obţinut o medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas, la categoria ”Documentar”.

De asemenea, echipele Antena 3 şi Observator au mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania ”Observator - România copiilor căsătoriţi”, dar şi pentru două emisiuni ”Sinteza Zilei”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gog gog
    @Liviu Sora, esti real? sau scrii la comanda? atatea imbecilitati pe mmp rar gasesti. Antrenamentul a functionat pe cei doi neuroni pe care-i mai posezi: au fost aspru violati de propaganda si manipularea securista a3. A nu se scapa din vedere un aspect: fondatorul trustului este unul din capeteniile fostei Securitati, care nu se preda asa usor, ba mai face si pui.
  • sabin sabin
    ce penibil, deci voiculescu isi cumpara niste premii dupa care se lauda ca a fost premiat pentru verticalitate, n-ai cum asa ceva :)))))
  • Realitatea e cu noi Realitatea e cu noi
    Premiile de la NYF nu sunt premii pentru libertatea presei. Trebuie doar rasfoit un pic situl si vazute categoriile.
  • Realitatea e cu noi Realitatea e cu noi
    "In premiera" este o emisiune exemplu despre cum arati ca lucrurile merg prost intr-o tara, fara sa ataci partidul de la putere, cei care guverneaza precum si generatiile anterioare de politicieni si decidenti. Fiecare emisiune arata situatiile nasoale din Romania, dar nu critica pe nimeni, macar asa, la modul general. Halucinant!
  • Iuli Iuli
    Asa mile. Chiar ma gandeam ca ai patit de nu ai aparut sa-ti aperi stapanul. ***
  • Mile Mile
    Si ceilalti premiați tot pe bani au primit premiile, nu va agitati ca peste tot in lume e la fel, dar ce va deranjează dacă ziceți că nu conteaza aceste festivaluri
  • ian ian
    Rusine! premii pe bani... cu recidiva. Felix turnatorul familiei vorbeste de adevar.Rusine!
  • livia pila livia pila
    Premiile astea sunt plătite din banii Varanului! Iar ne minte Securistul dovedit!
  • Marius Marius
    Premile nu sunt despre basism, statul paralel sau sorosism...adica 99% din timpul de emisie al Antenei 3. Sunt despre subiecte ce nu apar la emisiunea Sinteza Zilei, cum ar fi: problematica copiilor strazi, taierile ilegale de paduri, natalitatea infantila. Emisiunea "In Premiera" este folosita ca paravan in a legitimiza adevarata agenda a postului tv, lucru stiut de Carmen Avram si echipa sa. Sper din tot sufletul ca oamenii din echipa sa sa isi gaseasca in alte parti de munca ... caci sunt oameni valorosi, folositi in scopuri meschine!
  • alex2 alex2
    https://www.paginademedia.ro/2014/11/mircea-badea-in-juriul-new-york-festivals-television-film-awards-competitie-la-care-a-fost-premiata-emisiunea-in-premiera
  • Lucian Lucian
    Nu l-a subordonat, e doar trompeta PSD-ALDE.
  • alex2 alex2
    @marian: Juriul de la New York e format chiar din Mircea Badea. cautati pe google, e stire pe site-ul A3
  • marian marian
    Pentru toti spalati pe creier , manipulati cu asemenea premii ,am inteles ca se cumpara , cu un juriu format din , neica nimeni , pana la un premiu ADEVARAT , LUAT DE PRO , mai este cale lunga ,pacat de Carmen Avram , ca sa dus la o asemenea televiziune . de manipulare , dupa ce pro a facut-o mare , singurele reportaje ,obiective sunt la ROMANIA ,TE IUBESC , ACELEA TREBUIESC PREMIATE , dar pe ei nu -i intereseaza premiile ,
  • david david
    A se consuma cu lamaie!
  • alex2 alex2
    Ignorati faptul ca aproape toti din cei care platesc taxa de inscriere primesc si o diploma. Iar cand nu primesc nici macar diploma, A3 se lauda ca a fost "nominalizata", de parca biletul de intrare se cheama "nominalizare".
    Cel mai amuzant e ca Felix vorbeste de parca abia acum a auzit de gala-conferinta respectiva, desi Gadea face excursii pe banii lui in SUA de vreo 6-7 ani.
    Al doilea lucru amuzant e ca Badea merge si el peste tot si cand arata pozele pe post apare mai mult el decat echipa emisiunii.
    Al treilea e ca madam Carmen Avram nu a reusit niciodata, nici cand era la ProTV nici acum cand isi cumpara "premii" de participare la conferinte, sa castige ceva real, asa cum luau colegii ei de la ProTV.

Trimite un comentariu

sus