Skip to main content

FOTO. Tania Popa a câştigat finala emisiunii Ferma Vedetelor de pe Pro TV

 
FOTO. Tania Popa a câştigat finala emisiunii Ferma Vedetelor de pe Pro TV

Al treilea sezon al show-ului Ferma vedetelor de pe Pro TV şi-a desemnat marele câştigător.

Este vorba despre actriţa Tania Popa este câştigătoarea sezonului trei din emisiunea Ferma vedetelor de la Pro TV. Actriţa s-a duelat, în finală, pentru premiul de 50.000 de euro cu Cătălin Neamţu.

Tania Popa a câştigat două din cele trei probe ale duelului:

„Experienţa Ferma vedetelor este cea mai tare din viaţa mea! Este de fapt ce am aşteptat din copilărie să mi se întâmple şi uite că mi s-a întâmplat acum!

Sunt o femeie fericită, puternică şi iubesc tot şi pe toţi cei care au fost în preajma mea în această experienţă!”, a declarat Tania după ce a ieşit din arena duelului.

Cătălin Neamţu, după ultima probă:

„Ferma vedetelor este un joc extraordinar! N-am niciun regret că am participat. Mă bucur foarte mult pentru victoria Taniei.

A fost un meci foarte interesant, frumos, sportiv! Am câştigat prima probă poate mult prea uşor, dar iată că statistica s-a răsturnat!”

Sâmbătă, de la 19.30, Pro 2 va difuza o ediţie din Ferma după perdea, în care Octavian Strunilă şi Andreea Ibacka îi vor avea învitaţi în platou pe Tania Popa, Cătălin Neamţu, Daniel Iordăchioaie, Cosmin Natanticu, Graţiela Duban, Monica Bârlădeanu şi Nea Raţă pentru a dezbate şi a povesti cum a fost pentru ei experienţa în fermă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andipanda andipanda
    S-a aflat de acum o luna castigatorul.Nasol cand rasufla asta in presa.
  • Cornelia Cornelia
    Nu merita Tania sa castige! A intrat in ferma aproape de sfarsit. Nu a fost acolo de la inceput. Catalin trebuia sa castige. Ea nici nu avea ce cauta in finala.
  • Cosmin Cosmin
    Voi sunteti culmea cu aceste titluri-spoilere. Vai de capul vostru. Poate eu nu voiam sa stiu cine a castigat. Bataie de joc. Am sa renunt sa mai intru pe acest site.
  • cllau cllau
    a castigat rusoaica

Trimite un comentariu

sus