Skip to main content

Cristian Zgabercea, unul dintre oamenii de bază din TVR, condamnat la închisoare în dosarul lui Nicuşor Constantinescu. Decizia nu este definitivă

 
Foto: Ziua_de_Constanta
Foto: Ziua_de_Constanta

Cristian Zgabercea, project manager la TVR, fost producător general, a fost condamnat în primă instanţă la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, conform Agerpres. Decizia nu este definitivă.

Publicitate

Condamnarea lui Zgabercea vine într-un dosar mai amplu, al finanţării ilegale a unor fundaţii culturale, în care este vizat fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu a primit la rândul său o nouă sentinţă de opt ani de închisoare cu executare.

Magistraţii au hotărât şi obligarea lui Nicuşor Constatinescu, împreună cu Cristian Zgabercea şi Carmen Florentina Oproiu (Vasile) a unor despăgubiri către Consiliul Judeţean Constanţa însumând aproape 18,4 milioane de lei.

Conform informaţiilor publicate de Tolo.ro, în prezent Cristi Zgabercea este parte din delegaţia care a plecat la Eurovision în Portugalia.

Pe larg despre sentinţe, pe site-ul Agerpres

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Un bandit mai puțin în TVR. Să-l lege degrabă!
  • livia pila livia pila
    Individul asta a fost amic si om de nadejde si pentru Irina Radu, si pentru Gradea. El i-a a dat pesedistei Gradea ideea de a face șase semifinale Eurovision. Un dezastru financiar și de audienta. Oare cit si-o fi tras Zgabercea. Sper ca in a doua instanță sa ia dublu.
  • Zgabe Zgabe
    La mai mare!Multi inainte!
  • Principele Radu Principele Radu
    Cristi, omule, ești de departe cel mai zeu dintrei zeii TVR. Ești indispensabil, inamovibil, imuabil, nimeni și nimic nu te poate clinti. Tare ca o stâncă. Geniu al sifonarii banului public. Ce destin fabulos ai avut: dintr-un cameraman mediocru ai ajuns să faci legea la postul pu lic. Noroc că acum legea te cam face ea pe tine!
  • Iuli Iuli
    Ce interesant.. unii sunt condamnati si tot raman in Tvr. Bravo Doino, tineti pruncii la san!

    Tvr - o televiziune inutila plina de corupti, oamenii care vor sa faca ceva sunt indepartati, iar putorile stau toata ziua si fac bani, mai lucra si la privat (la negru, ca nu mai au voie cu contracte)
  • Adi Ilea Adi Ilea
    ?!? "fostul șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Dan" ?
    asa se traduce de pe agerpres "Nicuşor Daniel Constantinescu"

Trimite un comentariu

sus