Skip to main content

DATABASE. Sebastian Stan, Bucky în seria Avengers, prezent în România la premiera filmului Avengers: Infinity War

 
DATABASE. Sebastian Stan, Bucky în seria Avengers, prezent în România la premiera filmului Avengers: Infinity War

PAGINADEMEDIA Database. Fanii seriei “Avengers” care şi-au luat bilete la proiecţia Răzbunătorii: Războiul Infinitului de la sala IMAX Cinema City din Bucureşti au avut parte duminică de o surpriză de proporţii.

Publicitate

Inainte de începerea filmului a apărut neanunţat în sală nimeni altul decât actorul de origine română Sebastian Stan care joacă rolul lui Bucky, cel mai bun prieten al lui Captain America.

  • Răzbunătorii: Războiul Infinitului – filmul fenomen al momentului, povestea ce marchează 10 ani de Marvel.
  • A înregistrat încasări record şi în România, în weekendul de lansare: aproape 3,162,752 RON (peste 819,450 dolari) .
  • Astfel, pelicula în care se reunesc toţi super-eroii preferaţi pentru a lupta împotriva lui Thanos, a devenit şi filmul cu cele mai mari încasări din 2018 în România, în weekendul de lansare şi cea mai bună lansare Marvel.
  • Iron Man, Thor, Hulk sau Captain America, printre alţii, alături de gardienii galaxiei (in frunte cu Chris Pratt si Zoe Saldana), îl vor infruntă pe temutul Thanos, interpretat de Josh Brolin.
  • Noul film din serie e clar un must see, in cele 3 ore fiind concentrate zece ani de bockbustere Marvel.
  • Trailerul a strâns în noua ore de la postarea pe contul de Facebook al Marvel Studios peste 37 de milioane de vizualizari, iar filmul ii reuneşte pe toţi supereroii din producţiile cinematografice seriei Marvel.

La o aşa mega producţie Marvel care a presupus o enorma desfăşurare de forţe, promovarea filmului in Romania nu a fost deloc simplă. Pop-quiz cu vedete si influenţatori care au dat o „bătălie” pe viaţă şi pe moarte despre universul Marvel, articole, stiri şi interviuri, avanpremiera dedicată presei si influenţatorilor, o apariţie surpriza la premiera de la IMAX Cinema City din Bucuresti, acestea au fost ingredientele perfecte pentru a surprinde fanii şi a promova filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului.”

GALERIE FOTO. Lansarea producţiei Marvel

Andreea Zidaru, Director General Forum Film Romania:

„In acest an sărbătorim 10 ani de poveşti fantastice, pline de adrenalina şi aventuri alături de eroii preferaţi din Universul Marvel. De la Omul de Oţel lansat în 2008, Universul Cinematografic Marvel a evoluat incredibil, intergalactic şi transdimensional, adăugând personaje memorabile, poveşti incredibile, supereroi cu fani în toată lumea. Iar când vorbim de cel mai asteptat film al momentului e clar ca exigenţele privind promovarea şi comunicarea sunt la standarde foarte ridicate.

Eforturile de distribuţie şi promovare sunt dublate şi de emoţiile privind reacţiile spectatorilor. Publicul, inclusiv cel român, este din ce în ce mai pretenţios si nu e deloc uşor să vii cu ceva nou şi surprinzător, iar scenariştii şi regizorii duc o adevărată batalie pentru idei, originalitate, calitate şi unicitate.

Ca adevăraţii eroi din universul Marvel şi noi ne-am unit forţele cu partenerii noştri să facem o lansare de neuitat a noului film în România, unde credem că va aduna foarte mulţi iubitori de filme Marvel în cinematografe! Iar sosirea actorului Sebastian Stan înainte de începerea proiecţiei filmului „Avengers: Infinity War” a uimit si a surprins cei peste 300 de spectatori din sala IMAX Cinema City”.

Lente a fost locul unde s-au confruntat patru echipe puternice formate din vedete şi influenceri care au primit la foc continuu 50 de intrebari fulger despre universul Marvel. Sub numele sugestive de “Avengers team”, “Guardian Galaxy Team”, “Wakanda Team” si “Villains”, cele patru forte s-au ciocnit în întrebări şi răspunsuri, iar Andreea Remetan de la Virgin Radio, MC-ul serii, cu greu a putut stăpâni orgoliile şi energia jucătorilor.

Confruntarea a respirat din plin dinamism, viteză, forţă, neprevăzut, tensiune şi nervi. Au existat şi momente de panica maximă, când nicio echipă nu reuşea să găsească răspunsurile potrivite la întrebări de genul “Ce mănâncă la micul dejun Razboinicul Iernii. Gem sau pateu?”

Andreea Remeţan, realizator de emisiuni la Virgin Radio si MC-ul evenimentului:

„Momentul quiz-ului a fost foarte intens, minţile brici, spiritele incinse, concurenţii numai ochi şi urechi, fiecare secundă putea face diferenţa între câştigători şi perdanţi. Chiar dacă n-am participat, am resimţit din plin presiunea super eroilor şi disperarea de a nu greşi, exact ca în noul film din seria Avengers”.

Raluca Zamfir, Manager Partner RAN Events:

„Nu e deloc uşor sâ promovezi un film despre care se vehiculează încă înainte de apariţie cuvinte ca mega producţie, spectaculos, colosal, uimitor etc. Planul nostru a fost să comunicam în ritmul alert al iubitorului de filme.

Am dezvoltat un conţinut atractiv, cu o infuzie de tehnologie atât pentru media, cât şi pentru social media, am colaborat cu bloggeri şi influentatori pentru amplificarea mesajelor cheie ale filmului, ne-am bucurat de participarea fanilor Marvel din presa şi din social media la o activare aparte, am exploatat oportunitatile media şi ne-am asigurat că la avanpremiera filmului vom avea prezente persoanele cheie ale momentului.”

  • ”Avengers: Infinity War”, cel mai spectaculos film al anului, a intrat în cinematografele din România în luna mai şi este al treilea episod din saga, care a început cu ”The Avengers” (2012) şi a continuat cu ”Avengers: Age of Ultron” (2015), în 2019 urmând să fie lansat şi al patrulea episod.
  • Primele doua filme din serie se numără printre cele zece filme cu cele mai mari încasări din istorie pe plan internaţional cu 1.520 de miliarde, respectiv 1.405 de miliarde de dolari.

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus