Skip to main content

DERAPAJ. Protestul pe România TV, o adevărată răscoală: vin mii de oameni cu furci şi topoare

 
DERAPAJ. Protestul pe România TV, o adevărată răscoală: vin mii de oameni cu furci şi topoare

DERAPAJ. Protest cu furci şi topoare. Cum vor să dea jos Guvernul PSD - ALDE, aflaţi imediat. Aşa anunţa duminică, în jurul orei 15.00, Denisa Pascu, la România TV.

Publicitate

Se referea la protestele care urmau să se desfăşoare duminică seara, în Piaţa Victoriei.

Pe acelaşi mesaj a mers şi Cristina Şincai, tot la România TV:

Mii de oameni au anunţat că vin în Piaţa Victoriei. Unii cu furci, bâte, topoare. Manifestanţii suţin că trebuie să treacă moda protestelor paşnice, în contextul în care o nouă revoluţie va naşte România Unită.

Un reporter vine cu detalii:

Pentru prima oară, pe reţelele de socializar, românii au fost îndemnaţi să vină în număr cât mai mare şi - n lucru cât mai important - să aducă cu ei furci, bâte şi topoare. Şi "s-au distribuit mesaje care îndeamnă la violenţă"

Reporterul de pe teren generalizează:

"Internauţii sunt de părere că o nouă Revoluţie va naşte o Românie Unită, iar politicienii ar trebui să ştie de frica cetăţenilor."

Reporterul nu precizează cine a postat pe Facebook mesajul citat.

Într-o altă intervenţie, Denisa Pascu vorbeşte de Alertă la Guvern, unde "mii de oameni sunt aşteptaţi să vină cu furci şi topoare".

Derapajul a fost remarcat şi postat, pe Facebook, de Mădălina Bacaim

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mik mik
    Suntem oameni educati, cu studii superioare si in mare parte oraseni. De unde sa luam furci si topoare si daca vrem??? Oare au la Praktiker???
  • Alina M Alina M
    Mihai...tie sa iti fie rusine...sunt trist ca impartim aceeasi tara, pare ca din cauza unora ca tine totul se duce pe apa sambetei...
  • Mihai Mihai
    Pai chiar unul din voi a postat asta pe Facebook - acolo unde se face si mobilizarea! Cata vreme nu aveti curaj sa respectati legea si sa cereti autorizare, Facebookul va reprezinta deci cititi ce a scris leader-ul vostru:
    "*** ***, ***. *** ***".
    Astia sunt rezistentii - niste oameni violenti, care mai ieri umpleau de sange un batran, apoi loveau cu pumnii caii Jandarmeriei, instigau la ura, la crime.
    Tara s-a saturat de voi! Dupa o luna de pregatire, zeci de mii de euro in spatiu publicitar s-au strans 2.300 de oameni. Sa va fie rusine!
  • mamon mamon
    s-au bagat furci la bricolaj? coase? de secera si ciocan au uitat...
  • Obositu' Obositu'
    Îmi amintesc de '89, când teroriștii care trăgeau din toate pozițiile atacau... oamenii care dădeau știrile alea sunt acum judecați. Rtv când va fi judecat pentru diversiunea făcută?
  • Iuli Iuli
    Romteve a dat si ieri (14.05.18) un FAKE NEWS/DERAPAJ ca Veta Biris a murit intr-un accident de masina lovita de tren, totul fals!

    Veta Biris vrea sa dea in judecata Romteve.

    Singurul lucru adevarat la acest post TV este ora afisata sub sigla.
  • lucy lucy
    E la Realitatea nu zicea ca sunt 5000 si ei erau 1000 de manifestanti.
  • Vlad Vlad
    Păi câte televiziuni nu iau știri din ceea ce se scrie pe Facebook, acum de ce e altceva?! Sau acum nu e de bine pt "răscoală" Până la urma ăsta e internetul, daca alegi sa furnizezi materiale de pe Facebook cu asta te alegi.
  • claudiu claudiu
    Au uitat de cutite coase sape rangi bate de bassebal etc
  • F F
    Otv iși lua amenzi pentru chestii mai ok decât ce vezi la România Tv.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Astia sunt noul OTV. Vedeti si cum seara de seara Cretuleasca ne prezinta noi calcule de pensii. Seara de seara e prognoza de starea vremii pe 2 saptamani. In fiecare seara e editie eveniment sau incendiara :D Mi se face dor de DDD (Dan Diaconescu Direct).
  • KSM KSM
    Au uitat de drujbe si joagare.

Trimite un comentariu

sus