Skip to main content

Dragoş Pătraru, înregistrări noi cu Doina Gradea. Şefa TVR, scandalizată că un reporter a întrebat Comisia Europeană despre legile justiţiei: „Băi, m-am *** pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruţă!”

 
Doina Gradea - Foto: HotNews
Doina Gradea - Foto: HotNews

HotNews publică o serie de înregistrări cu Doina Gradea, şefa TVR. Materialul de 10 minute, prezintă fragmente noi, dar sunt puse într-un context mai larg fragmentele difuzate săptămâna trecută de Dragoş Pătraru pe pagina de YouTube a emisiunii Starea Naţiei.

Publicitate

Pe înregistrări, Doina Gradea poate fi auzită, printre altele, cum critică un jurnalist TVR pentru că a cerut un punct de vedere Comisiei Europene pe tema modificării legilor justiţiei.

„Unul (un jurnalist - n.r.) care e liber astăzi, în concediu...şi care este acreditat la Guvern, un băiat senzaţie este în concediu astăzi. Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă. La 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului... Băi, m-am c**at pe mine - mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruţa, fix pe chestii de astea... pe Mândruţa!

În care spune aşa: vreau un punct de vedere al Comisiei Europene despre legile justiţiei din ţara mea, sunt jurnalist la televiziunea publică, despre cum vi se păr legile justiţiei din ţara mea, că să înţeleg care-i mersul ţării mele şi am deadline de la şefi până la oră 14. Şi i-a răspuns Comisia Europeană! Fii atent, nu apare ştirea pe post, asta s-a întâmplat azi şi preiau Stiripesurse care preiau textul comunicatului de la Comisia Europeană. Fii atent! Nici n-am stat să citesc. Comisia Europeană a dat un răspuns din ăla standard, pe urmă m-am uitat. Nu ştie niciun şef. Fii atent! N-a vorbit în şedinţa, măi, el nu era la servici astăzi, niciun şef nu ştie, nu s-a consultat cu şeful de secţie, el n-are nicio treabă cu... El e acreditat la Guvern, deci legile sunt în Parlament, acolo sunt oameni care sunt reporteri pe Parlament.”, i-a povestit Gradea lui Pătraru, scandalizată.

VEZI Reacţia lui Lucian Mîndruţă AICI

Ea povesteşte şi despre o discuţie cu şeful operatorilor de la TVR:

„Îl chem pe un operator astăzi. Pe şeful operatorilor, spune şi Cristache, spune şi toată lumea, că aia îs beţi, cu capete tăiate şi îl chem. Supersindicalist omul, îi zic: băi băiatule te-am chemat că eşti şeful lor să înţelegi nişte situaţii. Plus că ei vin şi se odihnesc aici, ei lucrează peste tot! Şi ştii ce? Se uită la mine eu nu ţin de postul asta de şef. Îi zic nici nu ţi-l reinnoiesc, nu e niciun fel de problemă.

Dragoş Patraru: Da cine e asta?

D.G: Unul, şeful operatorilor, Vlad Tănase. Şi-i zic: e normal să îşi facă turele după cum au la celelalte televiziuni?
D.G.: Eram la un meci şi cu regizorul de platou de la Pro TV, la un meci pe care îl transmitea PROTV m-am dus pe Arena Naţională. Şi în faţă mea era operatorul de la TVR care stabilea programul cu asta de la PROTV. Cum să vii la servici.. la cum dracu se numeşte, emisiunile lor.
(...) Ce merită ăştia? Pumni în gură! Pumni în gură! Iar asta ce-a făcut astăzi cu Comisia Europeană, tu nu intebi odată. Eu vreodată m-am implicat, am sunat eu vreodată să spun: Dragoş e în neregulă, sau m-am dus eu vreodată la ştiri? Crezi că le spun ceva vreodată sau lui Cristache să-i zic eu vreodată ceva? Apropo de invitaţi sau nu ştiu ce. Nu mă bag în conţinutul în politică editorială! Da, când sunt derapaje, sunt nevoită, sunt obligată să fac asta. Dar ăştia merită poliţie pe ei, le-am şi spus: trebuia să aduc un şef dinafară ca să va tăie! Nu meritaţi altceva, decât să fiţi tăiaţi!

Textul integral, pe HotNews.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • io io
    Drăguță doamna Doina, daca te pot numi asa, nu TU l ai dat afară pe.Mîndruță( vezi că a dat explicații referitor la afirmația asta). Nu l mai imita pe Sârbu ca nu ti stă bine....încearcă. sa fii tu.....Păcat, mare păcat .....nu trebuia sa te bagi in asa ceva
  • Capdeporc Capdeporc
    Stiti care e ironia cea mai mare ? Ca Gradea a inventat pe cand era la pro tv platitul la negru si nu numai al operatorilor din tvr pt emisiunile pro.. si acuma distinsa doamna a ajuns la tvr si nu i mai place .. PAI TU AI INVENTAT ASTA !!!!
  • mile mile
    f, eu doar iti spun ca si ei au procedat la fel, nu te poti spala pe maini asa
  • F F
    Eu m-as preocupa mai degrabă de prezent, nu de ce avere are Voiculescu, ce datorii au șters la Protv. Cenzura politica e o problema. Opinii diferite se accepta cam greu în diferite trusturi, inclusiv în trustul tău favorit. E bine ca măcar acolo unde este posibil și lumea are curajul sau interesul sa spună nu cenzurii, sa încercăm să schimbam ceva și sa taxam cumva încercările astea de intimidare. Cam despre asta e vorba în scandalul ăsta, nu despre obsesiile tale.
  • mile mile
    ba da f, a facut la fel pe vreme lui nastase , au sters datorii , iti amintesti
  • F F
    @ mile : din câte știu eu, a fost criticată mai mult de asa-zișii protevisti, așa ca Bună încercare de a face orice știre despre veșnică ta obsesie, ura fata de Protv, dar nu despre asta se vorbește aici :))
  • mile mile
    asta era marea protevista laudata de postacii de aici
  • F F
    Sincer, ce publicați voi este mai ok. :)) nu mă așteptam să spun asta, dar e mai mulf cancan cu Mandruta. Limbajul e mai nefericit ca I s-a părut ca Pătraru îi este prieten. Sunt curios și de limbajul lui. Bănuiesc ca s-ar mai cenzura, dacă nu ar avea semnalele ca este în regula sa vorbească astfel.

    Mai grave mi se par primele și mai ales nesimțirea cu comisia. :)) Așa ca Pătratul vino cu ceva mai serios, niște presiuni clare, nu cancan uri din astea.

Trimite un comentariu

sus