Skip to main content

Exatlon ajunge săptămâna viitoare la final. Marele câştigător va fi ales în direct

 
Exatlon ajunge săptămâna viitoare la final. Marele câştigător va fi ales în direct

Show-ul Exatlon de pe Kanal D ajunge la finală. Marele câştigător de 100.000 de euro al reality-show care a durat mai bine de patru luni se va decide miercuri, pe 23 mai, de la ora 19.45, potrivit unui anunţ al Kanal D.

Publicitate

În competitia „Exatlon”, show filmat în Republica Dominicană, au ramas Razboinicii Alexandru Nedelcu, Ionut Sugacevschi, Stefan Floroaica, Roxana Moise si Faimosii Catalin Cazacu, Vladimir Draghia, Larisa Vasile si Valentin Chis.

Show-ul va fi prima dată când e live şi marele câştigător va fi ales în urma votului publicului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    @Iuli, Se pare ca te-ai grabit sa spui ca la noi nu va fi ca in alte tari. Cum a anuntat azi Cosmin, si la noi va fi o semifinala cu 4 concurenti, si apoi marea finala cu cei mai buni 2.
    Pe de alta parte, si mie mi se pare finalul cam abrupt, cu 4 eliminari in 4 zile consecutive inainte de semifinala. Nu stiu daca asa e formatul, sau cei de la Kanal D au grabit sfarsitul show-ului mai mult decat trebuia.
    P.S. Mai era loc si de cateva meciuri internationale... cu finalul acesta rapid si incarcat probabil ca nici marea finala impotriva Greciei nu se va mai juca.
  • me me
    cate comentarii tampite. asta e formatul, astea sunt regulile. se mentine suspansul. daca nu e anuntat totul de la inceput nu inseamna ca e facatura sau lipsa de transparenta.
  • Bianca Bianca
    Oare concurenții sunt platiti? Cine si-ar rupe picioarele pentru nimic? Si-apoi sa si stau atata timp in Rep. Dominicana si sa nu te alegi cu nimic? Mă indoiesc? Oare cu cât sunt platiti?
  • Dora Dora
    Sfârșit mizerabil. Pacat. Specific pentru canal d.
  • bing bing
    ***
  • geo geo
    Expertule, toata lumea, in afara de antenisti stie si accepta faptul ca Las Ferbinti bate - la scor - in audiente Chefii la cutite, pe intervalul de intersectie, in orice zi si la orice ora. Si A 1 ce sa faca...da si ea audientele pentru intreaga emisiune, spune ca fost lidera, chit ca intre orele 20.30 si 21.30 a fost depasita pe toate segmentele de public de catre Pro tv.
  • Elena Elena
    Total grăbit si gresit cum au procedat. Lipsa transparență si informare!
  • messi messi
    Stie cineva ce va fi in locul Exatlonului?
  • geo geo
    Puteau sa mai traga de timp vreo 2-3 saptamani, cu 2 eliminari, apoi cu o semifinala si ramaneau 2 - 3 in mare finala...dar, probabil, ca a intervenit oboseala si s-au terminat banii pentru diurna din Republica Dominicană.
  • bing bing
    urat final, si grabit!
    oricum mi-am pierdut interesul fata de emisiune
  • Expertul Expertul
    Aseara, cea mai buna productie din istoria televiziunii, Las fierbinti, a sters pe jos cu Exatlon si birjari la cutite!
    Marti, 2 milioane de romani au fost surprinsi de harnicia lui Firicel din Las Fierbinti!




    Marti, vestea ca Firicel s-a apucat de munca s-a raspandit repede in Fierbinti, iar cel mai afectat de aceasta schimbare inexplicabila a fost chiar Celentano.


    Pentru ca nu intelegea de ce Firicel si-a schimbat atat de tare comportamentul, el a incercat sa o induplece pe Aspirina sa stea de vorba cu el si sa afle daca nu cumva s-a facut mormon. Adevarul a fost cu totul altul, iar romanii au stat cu sufletul la gura pana la finalul episodului, ca sa vada cine l-a convins pe Firicel sa-si schimbe viata.

    Episodul Las Fierbinti de marti seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, peste 2 milioane de telespectatori de la nivel national urmarind aventurile fierbintenilor. In minutul de aur, de la ora 21:04, peste 2.4 milioane de romani se bucurau de comedie la PRO TV, iar serialul a inregistrat 11.6 puncte de rating si 32.1% share pe segmentul de public comercial, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 6.4 puncte de rating si 17.7%.
  • mark mark
    @Doru: așa multe semifinale are RaT?
  • marian marian
    Vai ce dezastru ca se termina regizarea de doi lei , nu pot dormi la noapte , .
  • TASE TASE
    Eu eram sigur inca de la inceputul acestei emisiuni ca o sa fie o REGIE de 2 lei. Eu am ajuns la concluzia ca toate aceste show--uri de la tv sunt niste REGII
  • F F
    Nu mai bine eliminau concurenții normal? :)) Cifrele din ultima perioada spuneau clar ca este cazul sa o termine. Dacă eliminau oamenii normal și nu tot aduceau alții, cred ca ar fi rămas pana la final pe 1. Așa, mai nou e pe 2 3.

    @ Iuli : poate ca în unele tari s-a ajuns unde spui tu, dar noi am depășit orice record cu durata. :)) Era cazul sa se termine. Așa poate mai fac un sezon.

Trimite un comentariu

sus