Skip to main content

Exatlon ajunge săptămâna viitoare la final. Marele câştigător va fi ales în direct

 
Exatlon ajunge săptămâna viitoare la final. Marele câştigător va fi ales în direct

Show-ul Exatlon de pe Kanal D ajunge la finală. Marele câştigător de 100.000 de euro al reality-show care a durat mai bine de patru luni se va decide miercuri, pe 23 mai, de la ora 19.45, potrivit unui anunţ al Kanal D.

Publicitate

În competitia „Exatlon”, show filmat în Republica Dominicană, au ramas Razboinicii Alexandru Nedelcu, Ionut Sugacevschi, Stefan Floroaica, Roxana Moise si Faimosii Catalin Cazacu, Vladimir Draghia, Larisa Vasile si Valentin Chis.

Show-ul va fi prima dată când e live şi marele câştigător va fi ales în urma votului publicului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    E bine ca se termina pana in Iunie. "Romanii au talent" mai are 2 semifinale si finala de pe 1 Iunie. Sper ca si "Chefi la cutite" sa va termina cat mai repede; sa fie programul lejer pentru Campionatul Mondial de fotbal.
  • Iuli Iuli
    Am impresia ca cei de la Kanal D vor sa termine emisiunea pana nu pleaca un faimos, ca sa ramana banii in familie (promisiuni fata de Faimosi ca primesc un job la ei)
  • Iuli Iuli
    Prea repede si neanuntat marele final. In celelalte tari doar 2 concurenti au ajuns in MAREA FINALA si 4 in SEMIFINALA. Trist, din cauza audientei din ultima vreme Kanal D vrea sa taie emisiunea de la radacini. Oare ce pune in loc? Serialele turcesti monotone si mediocre?
    Si eu care credeam ca vor ramane 4 concurenti si se vor face editii speciale, gen: sambata-luni LIVE din Rep. Dominicana, iar marti semifinala si miercurea marea finala LIVE

    P.s.: In finala nu se joaca, se arata istoricul fiecarui concurent pentru a fi votat.
    Urat final, pe cat de frumos a fost!

Trimite un comentariu

sus