Skip to main content

Kanal D, în discuţii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanţi jucători din online

 
Kanal D, în discuţii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanţi jucători din online

Discuţii între doi jucători importanţi de pe piaţa media. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, grupul Dogan (care operează postul de televiziune Kanal D), este în tratative cu Internet Corp pentru o eventuală tranzacţie.

Publicitate

Internet Corp este unul dintre cei mai importanţi jucători din online-ul autohton. Deţine, printre altele, site-urile Wall-Street.ro, 9am.ro, garbo.ro şi Kudika.ro. Are şi activitate de regie de publicitate, printre site-urile din portofoliu fiind, printre altele, TimesNewRoman.ro, Avocatnet.ro, Recorder.ro şi bucataras.ro.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Kanal D nu au comentat informaţia.

Totodată, Marius Ghenea, reprezentantul fondului de investiţii care deţine majoritatea Internet Corp, nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

Ce operează Dogan pe online?

Pe zona de online, grupul turcesc operează patru site-uri. Este vorba de KanalD.ro, Wowbiz.ro, Kfetele.ro şi ŞtirileKanalD.ro.

Cine este Internet Corp?

Internet Corp este deţinută, în majoritate, de fondul de investiţi 3TS Capital Partners. Acelaşi fond are investiţii şi în alte afaceri online, precum Avocatnet.ro, Elefant.ro, Vola.ro şi SmartBill.ro.

Fondul de investiţii a devenit acţionar al Internet Corp în urmă cu aproape 10 ani, în 2009. În prezent, deţine 80% din companie, parte din acţiuni fiind ale lui Mihai Seceleanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Bănuiesc că cei de la Kanal D vor externaliza siturile către Internet Corp., nu cred că au de gând să facă achiziții.
  • Iuli Iuli
    @Ionut, cei de la Kanal D au de gand in toamna sa foloseasca o sigla alba si transparenta, gen Antena1/ProTv SAU o sigla animata, cum are si Kanal D Turcia
  • Ionut Ionut
    Înainte de a cumpara domeni web Kanal D ar trebui sa umble la sigla tv care e enorma pentru un post HD in Turcia știu ca nu apare scris Kanal D cum apare in România... in romania a fost primele zile la lansare așa din câte îmi amintesc pe urma au renunțat
    Micșorați sigla e enorma sau Renunțați la textul kanal d

Trimite un comentariu

sus