Skip to main content

NOIZZ.ro, editat de Ringier, editorial fashion cu membrii redacţiei ca modele

 
NOIZZ.ro, editat de Ringier, editorial fashion cu membrii redacţiei ca modele

Noizz.ro a lansat un editorial fashion în care modelele au fost membrii redacţiei.

Publicitate

Pentru lansarea editorialului, echipa Noizz a pregătit un pictorial ce promovează stilul sezonului de festivaluri din 2018. Acesta a avut loc în Pădurea Snagov.

Susţinerea vine şi din partea altor reviste ale trustului, fotografiile pictorialului regăsindu-se în numerele de mai ale publicaţiilor: Elle, Unica, Viva, Glamour şi Psychologies.

Ana Tepşanu, redactor-şef Noizz.ro:

„Pictorialul Noizz împreună cu întreaga echipă, şi alături de o altă echipă de oameni talentaţi (stilist, foto, make-up), a avut un scop foarte clar şi bine definit - să arate că Noizz-ul românesc îşi poartă atitudinea şi off-site.

Manifestul nostru exprimă tot ceea ce vrem de la noi şi oamenii din jurul nostru. N-o să ne iasă mereu, dar măcar încercăm. Shooting-ul din pădure e doar un prim pas în direcţia în care încurajăm publicul, cât şi agenţiile de media/advertising să-şi folosească creativitatea şi să iasă din aceleaşi tipare obosite şi folosite până la epuizare”

Despre NOIZZ.ro:

Site-ul este editat de către Ringier Romania şi face parte din platforma internaţională Noizz, prezentă în 6 ţări: Polonia, Germania, Serbia, Ungaria, Slovacia şi România.

GALERIE FOTO:

Pozele sunt disponibile pe fashion.noizz.ro

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • penibil site penibil site
    noizz.ro - o clona proasta de vice.com (e o performanta, avand in vedere ce bataie de joc e si vice), un site facut de hipsteri care habar n-au pe ce lume traiesc pentru hipsteri asemenea. il inchide ringier in maxim 1 an. sa-i vedem atunci pe cei din redactie facand un editorial fashion prin ***. oricum deja sunt imbracati potrivit pentru asta.
  • gigi gigi
    who cares?

Trimite un comentariu

sus