Skip to main content

Nou redactor-şef la Hotnews.ro, în locul lui Cristi Pantazi

 
Nou redactor-şef la Hotnews.ro, în locul lui Cristi Pantazi

Hotnews.ro va avea un nou redactor-şef, după plecarea lui Cristi Pantazi (care a lansta, împreună cu Dan Tăpălagă, proiectul G4Media). Este vorba de jurnalista Clarice Dinu, în prezent redactor-şef la Gandul.Info, publicaţie online din portofoliul Mediafax.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Ioan Mărgărit, fondator HotNews, a confirmat cooptarea lui Clarice Dinu. El a menţionat că, în noua structură de conducere, Hotnews are un director editorial - Robert Mihăilescu, un redactor-şef - Clarice Dinu şi un colegiu editorial format din câţiva jurnalişti din redacţie.

La rândul ei, Clarice Dinu a declarat că va veni pe noua poziţie în câteva săptămâni. Poziţia ei la Gândul va fi preluată de Sorin Bogdan, jurnalist din interiorul redacţiei.

Clarice Dinu, carte de vizită:

Clarice Dinu a lucrat la Gândul timp de şapte ani. În 2015 Clarice Dinu, până atunci redactor-şef adjunt, trece pe poziţia de redactor-şef. O mutare care vedea după plecarea lui Florin Negruţiu (redactor-şef), a lui Claudiu Pândaru (director editorial) şi a lui Cristian Tudor Popescu (senior editor) din grupul media deţinut de Adrian Sârbu.

Îninte de Gândul, Clarice Dinu a lucrat la Evenimentul zilei (2006-2011). A ales să plece în mai 2011 de la Evenimentul zilei (unde era editor al secţiei Politic), pe fondul unor restructurări puternice la ziar, în care conducerea a oferit ziariştilor opţiune de a rămâne la cotidian sau de a părăsi redacţia cu trei salarii compensatorii.

Înainte de Evenimentul zilei, între 2000 şi 2006, a lucrat la Curierul Naţional (ziar la care a debutat, pe politic).

Reamintim că, în urmă cu peste o lună, Cristian Pantazi şi Dan Tăpălagă, care asigurau coordonarea editorială a publicaţiei HotNews.ro, au plecat de la site pentru a-şi lansa propriul proiect jurnalistic, G4Media.ro.

Informaţia despre Clarice Dinu a fost publicată iniţial de Orlando Nicoară, pe contul lui de Facebook.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Nenea Petrisor, mata citesti textele scrise de tine, sau le dictezi... ? :-(
    Exemple: "care a lansta", "O mutare care vedea după... "
  • david david
    @tetelu: imi vine sa cred, de aia nu am mai intrat niciodata pe gandul.info. Sper sa nu inceapa cu mizerii si la hotnews
  • Tetelu Tetelu
    Detaliul jenant pe care viitorul redactor sef HotNews il vrea ingropat! Nu o sa-ti vina sa crezi ce titluri publica Gandul pe vremea cand era condus de Clarice Dinu.

Trimite un comentariu

sus