Skip to main content

PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Experţi în transformarea digitală, antreprenori de succes pe plan global, autori de filme si cărţi cunoscute vor vorbi despre viitorul tehnologiei

 
PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Experţi în transformarea digitală, antreprenori de succes pe plan global, autori de filme si cărţi cunoscute vor vorbi despre viitorul tehnologiei

Google şi Facebook vin la Bucureşti, pe 14 şi 15 iunie, cu experţi gata să răspundă tuturor întrebărilor publicului. De asemenea, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam completează o ofertă de conţinut concentrate din domeniul digital si tehnologie care nu este egalată de alte evenimente de acest tip din regiunea central si est europeană.

Publicitate

De la cum influenţează tehnologia marketingul si comunicarea sau e-commerce-ul, iCEE.fest acoperă acum si domenii precum realitatea virtuală, creativitatea, conţinutul alternativ sau impactul tehnologiei în medicină sau chiar politică.

Organizatorii au pregătit nu mai puţin de 9 linii separate de conţinut pe cele 7 scene pe care le are iCEE.fest anul acesta.

Dragoş Stanca, fondatorul iCEE.fest:

“Companiile globale atrag fără îndoială prin numele lor însă experţii independenţi aduc plus-valoare la modul real, prin libertatea de a vorbi liber despre impactul pozitiv sau, uneori, negativ al tehnologiei.”

Dacă numele companiilor de mai sus spun totul, iată care sunt o parte dintre speakerii independenti, experţii şi liderii de nivel mondial care vor vorbi anul acesta la iCEE.fest, liberi de orice “reguli” corporatiste în materie de comunicare publică.

Câteva exemple:

  • Gerd Leonhard: Autor de bestseller (”Humanity vs. Technology”), producător, speaker, futurist de top şi CEO la The Futures Agency.
  • David Schneider: Co-fondator la That Lot, o agenţie cu un succes uriaş în zona de social media. Anul trecut a fost nominalizat la premiile BAFTA, după ce a co-scris ”The Death of Stalin”.
  • Marvin Liao: Partener la celebrul fond de capital ”500 Startups”.
  • Grant Sabatier: Este Fondatorul Millennial Money şi vine la iCEE.fest să ne spună cum a făcut primul milion de dolari; un pont, a pornit de la doar 2 dolari.
  • Brian Wong: Co-fondatorul KIIP şi autorul cărţii ”The Cheat Code”, Brian este cel mai tânăr antreprenor care a primit capital de risc
  • Josh Fechter: Influencer millennial, fondator al unor companii inovatoare, marketing lider şi scriitor de succes. 
  • Peter Fossick: Managing Director la Factotum Design, Peter este un designer extrem de experimentat specializat în service design, UX design şi thinking design.
  • Shawna Butler: Un star absolut in inovaţia în sănătate, membră a echipei Medicină Exponenţială al Universităţii Singularity şi a echipei Cancer XPRIZE.
  • Simon Gosling: Futurist top-class şi speaker la evenimente majore.
  • Kris Hoet: Co-fondator şi CIO la Happiness, o companie de creaţie care adună premii la nivel mondial.
  • Kate Nightingale: Fondatoarea Style Psychology Ltd, o celebră agenţie de consultanţă în retail şi eCommerce.

Detalii despre toţi speakerii de mai sus găsiţi aici. iCEE.fest 2018 se va desfăşura la Bucureşti, pe 14 şi 15 iunie.

Detalii despre tipurile de bilete încă disponibile sunt publicate aici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus