Skip to main content

Pro TV anunţă OFICIAL noul format Ninja Warrior

 
Pro TV anunţă OFICIAL noul format Ninja Warrior

Pro TV anunţă că a achiziţionat licenţa formatului de televiziune, Ninja Warrior, o producţie tip competiţie cu obstacole, după modelul Exatlon. Totodată, postul anunţă că a deschis înscrierile pentru show-ul de acţiune. Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate încă de săptămâna trecută despre noul format al Pro TV.

Publicitate

Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenţi traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama.

Midoriyama este o structură gigantică de oţel pe care doar adevăraţii războinici o pot cuceri după ce reuşesc să treacă de toate celelalte trasee, explică reprezentanţii Pro TV.

Pentru a-şi adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiţi să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greşeală sau ezitare poate duce la eşec. Doar cel care va ajunge în vârf şi va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem.

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima dată în Japonia şi are amploarea unui eveniment sportiv de talie internaţională.

Show-ul a fost produs până acum în 21 de ţări precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franţa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Multi "destepti" comenteaza aiurea pe aici. Ce legatura are Exatlon cu Ninja Warrior? Sar toti repede ca a copiat Pro, n-a copiat nimic. E un format international foarte vechi si de succes in multe tari.
  • Țărani Țărani
    Țara arde si pe voi va doare de emisiuni frumos ce sa zic...
  • F F
    Dacă o fac sa fie foarte atenți ca totul sa fie transparent, nu ca la Exatlon, care a pierdut mult în ultima parte. Nu sunt sigur însă ca formatul va fi neapărat pe placul romanilor. Este prea sportiv. Exatlon era o buna parte reality. Alta varianta buna, dar pe termen scurt era Sunt celebru, dar și aici a trecut puțin prea mult de la primul sezon.
  • Mile Mile
    Mareane , ce erai agitat cu exatlon , ca vad ca iti plac acum probele fizice , bing pai protevistii criticau copierea, de ce nu critici pro tv , doar antena nu are voie
  • marian marian
    Mai Iuli esti mafalda de la sti pe toate . esti sigur ca va lua bataie de la facatura de la canalul tau ,pentru ca tu esti fan infocat al turcilor , masterchef , a luat bataie ca au schimbat juriul . si .si au batut joc de emisiune , prefer masterchef decat birjari fara cutite , aceasta emisune nu este culinara ,este o batjocura
  • Iuli Iuli
    Gabriel, nu esti fan Ce spun romanii, cel mai orginal format Pro. Ce gluma buna, "mereu original" :))

    Proasta alegere sa-l difuzeze in 2018, presupun toamna. O sa aiba aceeasi soarta a Supravietuitorului, 2-3 zile de la 20, dupa bataie il muta la 22/23.

    De ce alegere proasta? Pentru ca in toamna inca este cald la finalul lui octombrie, de nu mai mult, iar oamenii vor profita de orice raza de soare.
    Exista si o temere: daca il difuzeaza in 2019, vor lua bataie de la Exatlon ca Masterchef de la Chefi la cutite.
  • bing bing
    adevarata disperare...
    fi-mi-ar scarba

    hai ca peste o saptamana voi citi exclusiv pe pagina de media ca si antena 1 a cumparat licenta pentru astfel de format
  • Gabriel Gabriel
    După modelul Exatlon??? Hai sa fim serioși, nu exista comparație între cele doua formate. La Ninja e adrenalina pura, la exatlon e cum e bazat pe probe sau cum e, ca nu m-am uitat la emisiune. La ninja e de realizat proba de a ajunge la acel “munte”. Exatlon a avut loc afara, la ninja nu e afara. Așa ca ar fi bine sa nu facem comparații între doua formate total diferite.
    Nu e vorba de a copia aici Exatlon, chiar deloc. Cred ca Pro-ul a fost tot timpul original, și o sa rămână așa.
  • messi messi
    Va fi anul acesta? Din imagine asa se intelege...

    Vor concura si vedete sau doar oameni necunoscuti?
  • Adi Adi
    Un circ de toata jena! Asta da facatura ieftina! Cred ca arata disperarea Protv.
  • mile mile
    pai acum e bine ca se copiaza televiziunile intre ele , parca inainte ii deranja pe protevisti ca antena face formate la fel, ipocritii de doi bani ca marean o sa ne zica acum ca adora genul de emisiune , dar il enerva exatlon , la fel cu probe fizice , dar acum e obligat sa laude ce a scuipat inainte
  • Andreas Andreas
    Daca prezinta Raduleasca e nasol..

Trimite un comentariu

sus