Skip to main content

EXCLUSIV. Pro TV pregăteşte un contraatac la Exatlon. Ce format internaţional are în plan şi cum va arăta emisiunea?

 
foto: nbc.com
foto: nbc.com

EXCLUSIV. Succesul Exatlon pune televiziunile pe gânduri. Din informaţiile Paginademedia.ro, postul de televiziune Pro TV pregăteşte o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice. Un format internaţional, mult mai vechi decât Exatlon.

Publicitate

Este vorba de Ninja Warrior, un format care îşi are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani. În Japonia, show-ul a pornit cu numele Sasuke. În Europa, în ultimii ani, show-ul a avut ediţii în Olanda, Germania, Ungaria şi Franţa.

În SUA, emisiunea rulează cu numele American Ninja Warrior, pe NBC. Practic, este o emisiune-concurs de tip sportiv care presupune ca participanţii să treacă printr-o serie de probe fizice pentru a ajunge în finala competiţiei (sunt probe asemănătoare, pe alocuri, cu emisiunea Războinicii luminii, de pe Pro X sau cu anumite probe din Exatlon).

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informaţia.

Teren Ninja Warrior în Romănia

Chiar dacă nu este încă o ediţie TV Ninja Warrior, un român pasionat de fenomen şi-a construit un teren în apropierea Bucureştiului. George Tudor, fost sportiv, cu afaceri de producţie publicitară, a construit în zona Otopeni un circuit de "Ninja Warrior". Fără legătură cu emisiunea TV. "Mă pasionează fenomenul", a declarat George Tudor pentru Paginademedia.ro. Deocamdată, e "un circuit privat", spune el.

Ce este Ninja Warrior?

  • Este o competiţie sportivă de divertisment creată după formatul japonez Sasuke. Presupune parcurgerea unei serii de obstacole care cresc în dificultate odată cu avansarea spre finală. În Statele Unite, posibilii concurenţi trec printr-o serie de filtre. Aceştia trebuie să aibă o formă fizică bună şi o vârstă de peste 19 ani.
  • În formatul din America, de exemplu, sunt aleşi cei mai buni concurenţi din fiecare regiune în care are loc competiţia. Primii 30 ajung în finala pe oraş, iar primii 15 din finala pe oraş ajung în finala naţională. Finala din Statele Unite are loc pe muntele Midoriyama, un loc creat special pentru concurs în Las Vegas, unde concurenţii trebuie să treacă prin 4 etape pentru a deveni Ninja Warrior.

În SUA, formatul a ajuns la sezonul 10 în Statele Unite şi este prezent şi în alte ţăti precum Regatul Unit, Australia sau Olanda.

GALERIE FOTO:

  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
  • sursa: nbc.com
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q s-am 1q s-am
    e o eroare. fanii "exatlon" sunt acolo si pt partea de barfa, intriga, nu atat pt probele propriu zise. va fi un esec.
    Salut marian @ ! vezi va dupa "foarte bine" se pune virgula sau punct. apoi, dupa "sa speram ca din toamna" se pune sigur punct, nu virgula. e posibil sa ai telefonul stricat si sa ai doar '','' pe tastatura :)))
  • marian marian
    Foarte bine sa speram ca din toamna , asta da stire nu ca antenuta baga comedia horor

Trimite un comentariu

sus