Skip to main content

Nunta regală dintre prinţul Harry şi Meghan Markle va fi difuzată şi de posturile TV din România. Ce program au pregătit

 
Foto - Samir Hussein | Getty Images
Foto - Samir Hussein | Getty Images

Nunta regală dintre prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa amerciană Meghan Markle va avea loc sâmbătă, 19 mai, iar ceremonia regală va fi prezentă şi în programul televiziunilor din România.

Publicitate

TVR, Pro TV, Antena 1, Kanal D, Antena 3, National Geographic sau TLC vor include în grilă producţii legate de evenimentul regal şi tranmisiuni în direct din timpul acestuia.

  • TVR

Televiziunea Română va difuza o ediţie specială sâmbătă, 19 mai, de la ora 13.00. Jurnaliştii TVR vor comenta din studio evenimentul, alături de mai mulţi invitaţi.

  • Pro TV

Pro TV va difuza sâmbătă două producţii dedicate evenimentului, de la ora 11.00 şi de la ora 14.00.

De la ora 11.00, va difuza filmul documentar Meghan Markle: Prinţesa americană. Acesta prezintă interviuri cu apropiaţii lui Meghan şi ai casei regale, printre care se numără şi Samantha Markle, sora acesteia, jurnalistul şi prezentatorul Piers Morgan, Paul Burell, fostul majordom al prinţesei Diana, dar şi Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei.

De la ora 13:00, va transmite în direct ceremonia regală într-o ediţie a Ştirilor PRO TV, moderată de Cristian Leonte. De asemenea, vor exista şi intervenţii live din partea unui reporter aflat la Castelul Winsdor.

  • Antena 1

Va transmite în direct, de la ora 14.00 până la 16.00, imagini din timpul evenimentului. Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului, va fi reporterul special al Antenei 1 la Londra.

“Prin prezenţa mea la Castelul Windsor, pe 19 mai, vreau să le arãt românilor ce se va întâmpla la Londra, chiar din inima evenimentului, ce înseamnă să ajungi prinţesă şi cum va decurge totul. A ajunge la acest rang este un vis, însă a fi prinţesă vine la pachet cu multă responsabilitate, rigori şi restricţii ce nu pot fi încălcate.”, spune Mihaela Călin.

  • Kanal D

Kanal D va difuza sâmbătă editii speciale ale ştirilor, de la ora 12.00 şi de la ora 18.45. Vor difuza materiale despre organizarea, protocolul şisemnificatia ceremoniei.

  • B1 TV

Editie speciala, sambata, de la 13.30, cu Irina Petraru

Documentar Meghan si Harry, in culisele nuntii regale, productie Channel 5 UK, aprilie 2018, de la ora 23.00

  • National Geographic

National Geographic va difuza sâmbătă un documentar despre parcursul prinţului Harry. Iar un alt documentar, Operaţiunea nunta regală, va fi difuzat pe 27 mai, de la ora 20.00.

De la ora ora 20:00, va difuza documentarul Povestea prinţului Harry: patru nunţi regale, ce examinează parcursul lui Harry de la copilăria marcată de durere, la serviciul activ ca soldat în Afganistan şi activitatea caritabilă internaţională şi până la nunta cu fata visurilor sale, un parcurs analizat prin prisma principalelor momente de turnură din viaţa sa.

  • TLC

TLC va difuza două producţii despre nunta regală. Una dintre ele va fi transmisă live pe pagina de Facebook a postului tv, sâmbătă, şi va fi comentată de Ada Teslaru, fost redactor-şef al revistei Viva.

Joi, 24 mai, de la ora 21.00, va difuza producţia Harry şi Meghan au spus da.

  • E!

De la 12:00, va transmite în direct evenimentul în cadrul programului E! Live From the Royal Wedding.

Pe 20 mai, de la ora 23.00 va difuza E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare a evenimentului.

  • Antena 3

Antena 3 va acoperi, de asemenea evenimentul, având şi un reporter trimis la Londra, pe Maria Coman.

  • Digi24

Digi24 a pregătit un program special dedicate nunţii regale. Ediţiile speciale moderate de Ioana Tiganila vor fi difuzate între 13:30 şi 15:30 şi vor cuprinde imagini în direct de la toate ceremoniile oficiale de la Londra, un interviu cu Excelenta Sa Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii în Romania, dar şi alte materiale dedicate evenimentului ce vor fi transmise pe tot parcursul zilei.

De la ora 21:00, Digi24 va difuza un documentar despre secretele casei regale britanice. Filmul canadian „În slujba Majestăţii Sale" intră în culisele monarhiei şi vorbeşte despre cei 1200 de slujitori ai Reginei Angliei, adică cei care cunosc cele mai intime secrete ale membrilor Casei de Windsor.

B1 TV

Postul de ştiri B1 TV a programat o ediţie specială, sâmbătă, de la 13,30, cu Irina Petraru, ce va avea şi transmisiuni de la Londra. Tot sâmbătă, de la 23.00, B1 TV va avea documentarul Meghan şi Harry, în culisele nunţii legale, producţie Channel 5, din aprilie 2018.


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rochia alba de mireasa rochia alba de mireasa
    Ce amatori, ce intrebari de coltul blocului! De ce avea rochie alba si simpla? Uite asa, sa te miri tu, ca e la a doua (unii spun a treia) casnicie si vrea sa te intrebi tu, de ce e rochia alba. Ce ipocrizie, de parca toate aceste prezentatoare tv moraliste se marita neatinse.
  • Mile Mile
    De ce bing , asta e scopul tv , să facă bani ca asa se închid de ce ar tine cineva tv așa degeaba
  • bing bing
    numai aveau televiziunile ce tocau in direct si astfel se agata de orice subiect, doar doar mai aduna putina audienta si bani, multi bani
    #fi-mi-ar scarba de televiziuni si de nunta lor
  • mile mile
    werner, si comunistii la fel au fost , privilegiatii nu se deosebesc
  • werner werner
    Daca iubiti monarhia, ganditi-va la un singur lucru. Aristocratii din UK sunt vanatori. Odata erau la vanatoare de vulpi si o vulpe s-a acuns in gospodaria unui om simplu. Aristocratii au intrat peste proprietatea omului simplu si nu s-au lasat pana nu au ucis vulpea, impotriva vointei omului care este propritar pe acel pamant unde s-a ascuns vulpea. Este intamplare adevarata din secolul 21. Ganditi-va la asta cand o sa urmarita nunta.
  • mile mile
    cum se poate ca pro tv sa decada la o tv gen antena stars
  • Brutus Brutus
    Am niște emoțiiiiiii. Vai, vai, vai. Oare ce culoare au pantofii miresei?
  • Calin Calin
    Cine vrea se uita cine nu...nu...pe mine unul nu ma interesaza.....dar nu jignesc pe cine vrea sa urmareasca nunta aceasta.....Poate arata cum s-a plimbat si Ceausescu in caleasca tot prin zona:-)))))))))))))
  • Iuli Iuli
    Deaia nu mai pot romanii ca se casatoresc ei. Mare schimbare o sa vina asupra lumii cu nunta asta :)

    p.s.: (ironie)Daca difuzau nunta lui Guta cu a mia sotie sigur toata planeta era interesata!
  • Cris Cris
    Ce sa spun,sa se uite prostimea română, ca altceva mai bun,nu aveați de facut....ma doar in cot de nunta regală,de handicapați care privesc așa ceva..românii din Marea Britanie,muncesc din greu ca stăpânii lor sa se duca la nunta...la asta nu v-ați gândit,idioți din presa română , si restul....adică,liniști.
  • Mile Mile
    De ce să se transmită, nu ziceau românii ca nu vor nunți sau inmormantari la tv , *** străin nu pute , unde este otv să le dea lectii tv de astăzi

Trimite un comentariu

sus