Skip to main content

VIDEO. Roland Garros 2018, competiţie la care va evolua şi Simona Halep, va fi la Eurosport

 
VIDEO. Roland Garros 2018, competiţie la care va evolua şi Simona Halep, va fi la Eurosport

Eurosport va difuza turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, care va debuta pe 20 mai şi se va încheia pe 10 iunie.

Publicitate

Eurosport va transmite fiecare punct din fiecare meci, de pe cele şaisprezece terenuri, atât la TV cât şi pe Eurosport Player şi aplicaţia mobilă Eurosport. Transmisiunile însumează echivalentul a 250 de ore de acţiune în direct.

VEZI AICI Programul Roland Garros 2018

România va fi reprezentată în marea competiţie de nume precum Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu sau Monica Niculescu.

Eurosport şi-a dezvăluit strategia editorială şi de producţie TV pentru ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Împreună cu cei mai buni experţi în tenis, Eurosport se va concentra pe un conţinut dedicat platformelor digitale şi de social-media, alături de programul tradiţional.

Fostul număr 1 mondial WTA şi câştigătoare a patru turnee de Mare Şlem, Kim Clijsters a fost anunţată ca fiind cel mai nou membru al echipei de experţi Eurosport. Ea se alătură unui grup din care mai fac parte Mats Wilander, Barbara Schett, Chris Evert, John McEnroe şi Patrick Mouratoglou - antrenorul Serenei Williams.

Paisprezece foşti jucători din top 10 vor oferi analize şi comentarii pentru canalele Eurosport difuzate în 52 de pieţe. Printre aceştia se numără: Boris Becker (Germania), Henri Leconte (Franţa), Marion Bartoli (Franţa), Vera Zvonareva (Rusia), Anna Chakvetadze (Rusia), Alex Corretja (Spania), Conchita Martinez (Spania), Jonas Bjorkman (Suedia) şi Greg Rusedski (Marea Britanie).

Sportivii români care vor evolua la Roland Garros:

1.Simona Halep
2.Mihaela Buzarnescu
3.Irina Begu
4.Sorana Cirstea
5.Monica Niculescu
6.Ana Bogdan
7.Alexandra Dulgheru
8.Irina Bara
9.Jacqueline Cristian
10.Raluca Olaru
11.Radu Albot
12.Marius Copil

Program Roland Garros, date importante:

  • Duminică 20 Mai – Startul calificărilor
  • Duminică 27 Mai – Start turneu
  • Sâmbătă 9 Iunie – Finala feminină
  • Duminică 10 Iunie – Finala masculină

Cu ocazia Roland Garros, Eurosport a lansat pe pagina sa de Facebook un clip ce analizează în detaliu mişcările Simonei Halep:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    ati gresit.. minica niculescu s a retras din cauza unei accidentari si nu va evolua
  • geo geo
    Difuzeaza si pe Eurosport HD sau - asa cum ne-au obisnuit - ca de romanii sunt mai prosti, in format SD, asa cum difuzeaza Moto GP-ul si fotbalul din Anglia.

Trimite un comentariu

sus