Skip to main content

România a ratat calificarea în finala Eurovision

 
România a ratat calificarea în finala Eurovision

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2018, nu s-a calificat în finala concursului, după ce a interpretat melodia „Goodbye” în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona, scrie agenţia News.ro. Reprezentanţii Republicii Moldova, membrii trupei DoReDoS, s-au calificat cu melodia „My Lucky Day”, mai arată sursa citată.

Publicitate

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buratino77 Buratino77
    Maximilian Luca ***...*** ***,coregrafie inutila,voce mediocra...rezultat scontat.De ce se uita toate grasanele care isi cauta printul lor la Eurovision.E dezgustator?
  • F F
    @ Iuli : Putem sa renunțăm la reacțiile astea. Eurovision ul nu este marea problema financiara a Tvr ului. Dinpotriva, show-ul României pare întotdeauna auster. Moldova, care teoretic e cea mai săracă din Europa, tot timpul reușește sa fie câteva clase peste la show. De ce? Ca baga mai mulți bani decât Romania.
  • Lili Lili
    Poate e invatatura de minte si o sa se faca o selectie interna la anu', cerand ajutor de la compozitori in voga si care produc hit uri . Prea credeau ca ne calificam orice am trimite. Teapa!
  • Afi Afi
    Iulian, se vede că nu te-ai uitat și habar n-ai despre ce vorbești.
  • Iuli Iuli
    Ar trebui sa se renunte la Eurovision. Pierdere de timp si de banii nostri.
  • adriana adriana
    Felicitari regizorului Petre Nastase !!! adus special pentru selectia nationala si pentru cea internationala care a declarat ca cel putin 30 de secunde din regie sunt GENIALE .
  • florin florin
    ce rating a avut semifinala 2 va rog
  • florin florin
    va rog frumos sa imi spuneti si mie ce rating a avut aseara semifinala 2.. sunt foarte curios cati romani sunt interesati de acest concurs
  • F F
    @ Bing : e simplu. Mai mulți au plăcut melodia aia decât cea a României. :))
  • mile mile
    inca multe tari nu au mers mai departe , cine e romania sa fie obligatoriu
  • bing bing
    nu ma pot de nervi, cum este posibil sa se califice Ungaria cu melodia aia care trezeste mortii din morminte...***.
    Romania a avut o melodie care transmitea emotie, o voce puternica
  • F F
    @ Iulian : nu ne-am saturat de scuzele astea, mai ales intr-un an ca ăsta când ce spui tu nu se verifica deloc cu cine s-a calificat. Și cam așa s-a întâmplat în ultimii ani. Votul regional s-a diminuat foarte mult, altfel nu ar fi putu câștiga Portugalia.

    M-Am uitat de curiozitate pe net la niște impresii și mai toată lumea spunea ca Romania nu se va califica. Erau oameni care lăudau România pentru cum se prezintă de obicei, dar criticau piesa asta. Trebuie sa acceptam ca a fost o piesa invizibila. Oamenii ăștia știau ca România s-a calificat tot timpul și totuși spuneau ca piesa e prea slaba și ca nu lasă nicio impresie. Au avut dreptate.
  • cristian dordea cristian dordea
    Mai bine o lasau pe Doina Gradea pe scena să le vorbească în limbajul ei frust așa cum ni l-a dezvăluit Patraru si care e pe placul PSD si al lui Romascanu Lucian. Bani aruncati in vint degeaba.
  • Marco Marco
    "o melodie interesantă, cu un refren plăcut și o coregrafie interesantă"?!?
    Care refren, care coregrafie??
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Melodia cântată de Cristina Caramarcu și trupa The Humans este o melodie interesantă, cu un refren plăcut, cu pasaje rock antrenante, cu un violoncel care este și el pus în valoare. Regia a modificat spectacolul oferit de trupă, ce am văzut în semifinală era un episod în continuarea celor văzute în selecția națională (și acolo cel din semifinală și cel din finală nu au fost la fel). Mi-a plăcut că cei doi colegi de trupă dădeau impresia că îi vor scoate rochia Cristinei, însă nu au mai făcut acest lucru.
    Îmi pare rău că nu vom mai vedea și ultimul episod, spectacolul pregătit pentru finală.

    Până acum România a fost o țară răsfățată, eram obișnuiți să ajungem în finală și să fim nemulțumiți de clasarea noastră acolo.
    Acum nu am ajuns în finală deși am avut o piesă bună și o coregrafie interesantă.

    Elveția pățește asta în fiecare an.
    Portugalia până anul trecut a pățit la fel.
    Nici Grecia nu a ajuns în finală anul acesta.

Trimite un comentariu

sus