Skip to main content

VIDEO. Schimbări în juriul Vocea României? Postul anunţă că se pregătesc „schimbări majore”

 
VIDEO. Schimbări în juriul Vocea României? Postul anunţă că se pregătesc „schimbări majore”

Pro TV anunţă că „anunţă” schimbări la Vocea României. Postul TV a trimis în această dimineaţă un comunicat către presă în care menţionează că sezonul opt al show-ului Vocea României pregăteşte schimbări majore. Atât. Fără alte detalii.

Publicitate

Comunicatul este însoţit şi de un clip video, despre care reprezentanţii postului spun că anunţă „primele indicii”.

„Cine vine la Vocea, cum va arăta noul sezon, ce se schimbă, care sunt provocările, cum te poţi implica? Rămâi conectat online şi vei afla în perioada următoare ce surprize ţi se pregătesc şi cum va arăta show-ul Vocea României în sezonul 8, pentru că orice se poate schimba, însă doar vocea contează”, anunţă postul, care mai menţionează că zilnic vor fi anunţate indicii pe site-urile protvplus.ro şi pe vocearomaniei.protv.ro.

Show-ul i-a avut până acum juraţi pe Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi pe Adrian Despot.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cine poarta de obicei papion? (Moga de obicei, dar nu il aduc iarasi aici, ca nu ar avea sens)... in rest...orice schimbare cu platoul, logo-ul si orice altceva, inclusiv inlocuirea lui Despot, e un plus valoare...avand in vedere ca si xFactor se rebranduiesc, schimba prezentatorii... eu l-as fi bagat pe Cabral prezentator, si sotia lui in camera roz... sa aibe un schimb dasta patetico-haios de sot-sotie, ma plictiseste Bartos de moarte... Loredana este si va mai fi si de'acum in colo mult timp diva Romaniei...e energica si misto....
  • Cornel Ilie pare o mutare logica si destul de sigura. A coordonat partea de muzica la Romanii au Talent sezonul asta sau ceva de genul. Restul locurilor sunt chiar greu de ghicit pentru ca nu prea mai sunt cantareti cu statut de icon care nu au fost luati deja de alte emisiuni. In special pe partea feminina, va fi destul de greu de gasit o inlocuitoare pentru Loredana, desi schimbarea ei o astept cel mai mult. S-ar putea sa o aduca Andra de la Vocea Junior?

    Una peste alta, ce vor ei sa faca takes balls! Emisiunea avea nevoie de un refresh, si cel mai tare ma bucura update-ul logo-ului si al scaunelor, care arata acum ca cele din SUA.

    Sper sa schimbe si decorul si sa scape de regula aia groaznica cu fotoliile muzicale de anul trecut, si sa nu revina knock out-urile de acum 2 ani.
  • In afara de Smiley, toti vor fi schimbati. Riscanta mutare.. Cornel Ilie (Vunk) va fi unul din ei ca de aia l-au chemat sa cante la Romanii au talent.
  • După ce am văzut videoclipul, cred că va fi tehnologizat scaunul juratului cu ce a spus naratorul: pernă hidraulică, bretoncutter, holograme și alte bălării

Trimite un comentariu

sus