Skip to main content

SHARED NEWS. „Bufonul tomnatic”, un text de Radu Paraschivescu, cel mai distribuit articol de pe site-urile de ştiri

 
foto: Digi24.ro
foto: Digi24.ro

SHARED NEWS. Cel mai distribuit articol de pe Facebook al ultim a fost scris de Radu Paraschivescu pentru Digi24. Articolul îl are în centru atenţiei pe fostul tenismen Ilie Năstase.

Publicitate

Jurnalistul a scris o opinie despre scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase la sfârşitul săptămânii trecute, după ce i-a fost reţinut permisul de conducere pentru consum de alcool.

„Ilie Năstase a fost prins conducând beat înainte să se crape de ziuă. Asta nu e o ştire. Câteva ore mai târziu, Ilie Năstase a fost prins conducând un scuter fără permis şi trecând pe roşu. Nici asta nu e o ştire. În seara aceleiaşi zile, Ilie Năstase nu a fost prins încălcând nicio lege şi niciun regulament. Abia asta e o ştire. Dacă l-am fi văzut pe Năstase conducând la ore vesperale o limuzină, un tractor, un transportor blindat sau o motocicletă nu ne-am fi mirat.”, a scris Radu Paraschivescu.

Opinia despre comportamentul lui Năstase a strâns peste 11.000 de aprecieri şi distribuiri, conform monitorizărilor Facebrands.

Pe locul doi se află o ştire de pe adevarul.ro despre Alinei Mungiu-Pippidi, şefa Societăţii Academice România, care i-a numit „mizerabili” pe cei care îi critică gafele premierului Viorica Dăncilă.

„Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta” a spus Alina Mungiu-Pippidi într-un interviu pentru emisiunea România9, de la TVR.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri:

1. digi24.ro, “Bufonul tomnatic, de Radu Paraschivescu

- 11315 likes & shares;

2. adevarul.ro, “Alina Mungiu-Pippidi o susţine pe Viorica Dăncilă: Cei care îi critică gafele sunt nişte mizerabili, de George-Andrei Cristescu,

- 8335 likes & shares;

3. digi24.ro, “Codrin Ştefănescu: „Ilie Năstase e mândrie patriotică, nu-i pui cătuşe, de autor neprecizat,

- 7864 likes & shares;

4. digi24.ro, “PSD anunţă manifestaţie pro-Guvern cu cel puţin 60.000 de oameni pe 9 iunie, de autor neprecizat,

- 5508 likes & shares;

5. profit.ro, “Ministrul Finanţelor: Pensiile se vor mări cu 10% de la 1 iulie, de autor neprecizat,

- 3738 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonymous Anonymous
    MERITA CITIT :https://m.digi24.ro/opinii/paraschivenia-saptamanii/bufonul-tomnatic-935993

Trimite un comentariu

sus