Skip to main content

VIDEO. Ştirile Pro TV, deschidere cu tânăra filmată în timp ce priza live pe Pro TV. Acum blurat

 
VIDEO. Ştirile Pro TV, deschidere cu tânăra filmată în timp ce priza live pe Pro TV. Acum blurat

VIDEO. Cazul tinerei de la Mamaia, filmată din greşeală de Pro TV în timp ce părea că se droghează, a fost prima ştire în această seară. Postul a deschis principalul jurnal, cu imaginile în cauză, blurate de data aceasta.

Publicitate

Şi cu o abordare care condamnă clar, apăsat, consumul de droguri.

„Poliţiştii de la Antidrog s-au autosesizat şi încearcă să le identifice pe tinerele surprinse incidental aseară în relatarea live a Pro TV de pe plaja din Mamaia în timp ce păreau că se droghează. Nu sunt din păcate singurele cazuri”, a spus Andreea Esca în deschiderea jurnalul din această campanie.

A fost un material amplu, în care a vorbit despre consumul de stupefiante făcute pe litoral, despre reţinerile făcute de poliţie, precum şi despre tinerii ajunşi la spital din cauza drogurilor.

Ştirea a continuat cu reluarea momentului de la Pro TV, cu cele două tinere, de data aceasta însă blurate.

Totodată, a fost adăugată şi poziţia postului pe tema drogurilor. Spusă grav şi apăsat:

„Condamnăm cu tărie consumul de droguri şi va continua să prezinte campanii sociale pentru descurajarea acestui tip de comportament. Pro TV amiteşte că potrivit statisticilor consumul de alcool, tutun sau droguri poate duce la boli grave şi chiar la moarte”, a menţionat postul.

VIDEO. Ştirea Pro TV, în continuare:

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mioara Mioara
    Consumul de droguri nu este interzis! Posesia si traficul! Poti sa consumi cat vrei. Asta ca referire la tigari si alcool, ca nu ar fi interzise.
  • Eu Eu
    Am dat un replay la stire sa vad si eu ce mia scapat, domnisoara le are cu trasul pe nas din ce am vazut eu. Horizonul de la UPC are replay la ProTv cu 7 zile in urma.
  • F F
    Unii de pe aici sunt așa hateri Protv ca nu văd cât de penibili sunt. :)) A fost o întâmplare oamenilor. S-a întâmplat și la case mai mari sa filmeze ceva nepotrivit din greseala.
  • Oana Oana
    audiente mai dati !?
  • Aka Aka
    Ce este cu tonul asta subiectiv si nejurnalistic prin care incerci sa aduci un serviciu pro tv? *** articol nedemn de un jurnalist? Chiar ati ajuns ***?
    Cat despre pro tv si modul prin care aleg sa-si faca meseria, unul mizer si partinitor, intrecut doar de kanalD: pana una alta, alcoolul si tigarile nu sunt interzise de lege, asa ca ce fac idiotii aici e nu numai sa minta inducand ideea ca ar fi interzise, dar si sa legitimeze ideea ca consumul de droguri e ok, pentru ca e la fel ca bautul si fumatul. Obae fa-ti meserie cum trebuie macar tu!
  • bing bing
    rusine pro tv, puteau ingropa intamplarea, dar morti dupa profit si audienta inca promoveaza comportamente daunatoare
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Iuli, a fost filmat la întâmplare. Așa a făcut și acum un an sau doi. Când a filmat despre 1 Mai, l-a prins pe unu' care făcea "pişu-pişu" în mare. :)
  • Iuli Iuli
    Apropo, reclamele la tigari si la droguri sunt interzise pe TV, dar alcoolul este permis. Toate fac parte din aceeasi categorie: nociv, si totusi, se promoveaza!
  • Iuli Iuli
    Degeaba au readus subiectul in discutie daca la final nici macar nu si-au cerut un simplu scuze pentru difuzarea imaginilor. In rest, au stiut sa zica ca ei sunt impotriva drogurilor, deaia au difuzat aseara imaginea pe post.

Trimite un comentariu

sus