Skip to main content

Tolo.ro: Pătraru publică înregistrări cu dezvăluiri despre TVR, de Ziua Presei. "Se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacţiei de ştiri"

 
Tolo.ro: Pătraru publică înregistrări cu dezvăluiri despre TVR, de Ziua Presei. "Se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacţiei de ştiri"

Dragoş Pătraru va publica o serie de înregistrări cu şefii TVR. O va face joi, 3 mai, de Ziua Presei, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul lui. "În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacţiei de ştiri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariştii încearcă să păstreze o distanţă critică faţă de partidul aflat la putere.”

Publicitate

Cătălin Tolontan a anunţat pe blogul Tolo.ro despre dezvăluirile pe care Dragoş Pătraru le va face în legătură cu conducerea TVR.

La începul textului, Tolontan a menţionat că dezvăluirile vor fi făcute joi: “Dezvăluiri bombă sunt pregătite pentru joi, chiar de Ziua internaţională a libertăţii de exprimare”.

Dragoş Pătraru a spus încă de săptămână trecută că înregistrările nu vor fi publicate în cadrul emiusiunii Starea Naţiei.

Înregistrările vor fi publicate pe blogul său, Pătraru.ro, anunţă Cătălin Tolontan:

“Dragoş Pătraru a promis, pe post, că nu-şi va încălca înţelegerea cu TVR, deşi, fiind înregistrări de interes public, echipa consideră că ar avea toată justificarea de a o face.

Conform jurnaliştilor de la ”Starea naţiei”, înregistrările vor fi difuzate joi, 3 mai 2018, pe blogul realizatorului, patraru.ro, ”astfel încât oricine vrea să le preia, să o poată face”.”

Respectivele înregistrări vizează anumite discuţii între Preşedintele Director General Doina Gradea şi anumiţi angajaţi din redacţia de ştiri:

“În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacţiei de ştiri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariştii încearcă să păstreze o distanţă critică faţă de partidul aflat la putere.”

CONTEXT: Dragoş Pătraru, realizatorul emsiunii Starea Naţiei, a declarat în cadrul mai multor ediţii ale emisiunii de săptămâna trecută că există un conflict între echipa Starea Naţiei şi conducerea TVR, care ar fi "exercitat presiuni editoriale asupra echipei Starea Naţiei"

„Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post. Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune.””, a spus Dragoş Pătraru în finalul emisiunii sale, Starea Naţiei, de săptămâna trecută.

Subiectul pe larg, aici:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Bafta Patrarule!

Trimite un comentariu

sus