Skip to main content

VIDEO. Dorian Popa, jurat la o emisiune pentru copii, încurajează o fetiță să danseze ”ca oamenii mari”. Ce spune Dorian Popa?

 
VIDEO. Dorian Popa, jurat la o emisiune pentru copii, încurajează o fetiță să danseze ”ca oamenii mari”. Ce spune Dorian Popa?

VIDEO. ”Aplauze!” cere Dorian Popa. Nu pentru el! Pentru o fetiță de câțiva ani, care dansează lângă el. Și nu oricum. Fetița se mișcă precum o fac dansatoarele adulte lascive, provocatoare.

Publicitate

Dorian Popa se tăvălește pe scenă, copleșit de talentul de lîngă el. Fetița continuă. Își mișcă bazinul ca în clipurile de pe Taraf TV. Se întoarce într-o parte, să se vadă bine din profil. Apoi, cu spatele la public, coboară îndoindu-se și aruncă priviri așa ”cum fac oamenii mari”.

Publicul este încântat. Ovații! Fluierături și încurajări de parcă pe scenă e o femeie în toată firea, nu o mână de om.

Dorian Popa cîntă în genunchi, lîngă ea. Își agită brațul, pe ritm, a încurajare. Fetița prinde gestul și își face numărul. O dansatoare din echipa lui Dorian Popa o ajută ”în oglindă”. Dorian bate palma cu fetița.

La final, ca un cavaler, impresionat de număr, Dorian Popa coboară în genunchi și sărută mâna prințesei. Sfârșit?

Dorian Popa este jurat în emisiunea Next Star, de pe Antena 1. Emisiunea este un talent-show pentru copii, iar Dorian Popa este jurat, alături de Lidia Buble și de Pepe.

S-a întîmplat în weekend, la Zilele Orașului Jilava. Ce spune Dorian Popa?

Declarațiile lui pentru Paginademedia.ro, în continuare.

Dorian Popa: Era un copil care dansează. Nu cred că am greșit undeva

Contactat de Paginademedia.ro, Dorian Popa a explicat momentul. Consideră că ”nu a făcut nimic greșit”.

”Consider că energia și talentul copiilor trebuie încurajate. Daca o astfel de miscare e mai mult decat ar trebui să facă un copil la această varsta, îmi cer scuze si imi voi regandi comportamentul”, a declarat juratul Next Star pentru Paginademedia.ro.

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro:

Este un copil care dansează. La fiecare concert, invit pe scenă un copil. Pentru ei e un vis devenit realitate. Eu nu pot să îi spun unui copil să coboare de pe scenă.

Ceea ce a făcut fetița a fost să danseze. A fost un număr de dans, a dansat twerk, dintr-un stil care se numește street dance.

Cu toată umilința și smerenia din lume, nu cred că am făcut un lucru rău. Repet, e o domnișoară care dansează., a declarat Dorian Popa pentru Paginademedia.ro

Ai o influență pentru un public…

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro: Îmi calculez fiecare pas, astfel încît să pot fi un exemplu. Mi-e greu să cred că am greșit pentru că am încurajat o domnișoară să danseze astfel. Îmi cer scuze dacă am promovat ceva greșit și voi fi mai atent data viitoare. Poate este greșeala mea că sunt mai deschis și mai relaxat decît prevede România.

Cum se potrivește cu calitatea de jurat la emisiunea Next Star?

Dorian Popa, pentru Paginademedia.ro: Consider că energia și talentul copiilor trebuie încurajate. Daca o astfel de miscare e mai mult decat ar trebui să facă un copil la această varsta, îmi cer scuze si imi voi regandi comportamentul.

Dar eu consider că lîngă mine, pe scenă, a fost o domnisoara care a dansat cu pasiune, exteriorizând o energie pozitivă uriașă.

Calitatea mea de jurat înseamnă să încurajez copiii să se manifeste, să se exteriorizeze, să-și trăiască viața.

VIDEO. Momentul de la Jilaja, postat pe Facebook de Ionuț Ghiță

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu