Skip to main content

VIDEO. Înregistrările lui Pătraru. Cum vede şefa TVR meseria de jurnalist la postul public: „Sunt hateri de profesie”

 
VIDEO. Înregistrările lui Pătraru. Cum vede şefa TVR meseria de jurnalist la postul public: „Sunt hateri de profesie”

Din „culisele” TVR. Dragoş Pătraru porneşte războiul înresgistrărilor. Realizatorul emisiunii Starea Natiei a publicat primul film despre situaţia din TVR, după cum a anunţat în urmă cu o săptămână. Sunt mai multe fragmente ale unor discuţii pe care Pătraru le-a avut cu Doina Gradea şi cu şeful TVR 1, Eduard Dârvariu.

Publicitate

Pătraru îşi motivează gestul spunând că există o prevedere în contract care îi permite să vorbească despre TVR. În acelaşi film, Pătraru într-adevăr nu spune nimic. Este prezent gesticulând şi arătând către textul care curge de pe ecran.

Ce se aude?

Printre altele, remarci ale preşedintelui TVR Doina Gradea, care vorbeşte despre ziariştii de la ştiri. Pentru că ziariştii critică guvernarea, îi numeşte "hateri".

Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guvernare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăştia, se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Ies din nişte scorburi, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Şi atât.”

Din ce se aude pe înregistrare:

„Se duce reportera noastră, care e o tipă cu cap de porc - să-mi bag picioarele, că nu poţi să o scoţi de post, dar e ok femeia - şi în timp ce lumea se bucura că s-a făcut spitalul, că-i ok, e pentru copii, o investiţie spectaculoasă. Asta o întreabă pe Firea: cum e cu statuile. La care Firea zice: o să-ţi răspund, dar acum avem treabă cu spitalul. De patru ori! Tot astăzi, fata ne spune că a pus-o EOD-ul de ieri, care i-a spus: nu au ce întrebare să-i pui decât asta, să o întrebi pe Firea.”

„Când a fost PNL-ul la guvernare s-au luat de PNL, când a fost PD-ul la guverbare s-au luat de PD. Acum, când sunt ăştia (PSD - n.r.), se iau de ăştia. Au o ură, aşa. Ies din nişte scorburi, aşa. Hateri de profesie. Ei nu sunt împotriva unui partid, ei sunt împotrivă de profesie. Şi atât.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Doro Geo Doro
    Sunt in Canada si vreau sa vad emisiunea starea natiei la Prima TV direct s-au inregistrare, are cineva un link, va rog.
  • johhny bravo johhny bravo
    Iuli, despre ce ancheta jurnalistica vorbesti? Patraru a apasat pe rec si a publicat niste discutii facute in privat. Asta e "ancheta jurnalistica"? Doamne fereste. In plus, la tot ce spune Darvariu, Patraru raspunde "da, da". Nu-l contrazice, nu-l intreaba, nu argumenteaza. "Da, da." Deci el e de acord cu tot ce spune omul ala?
  • Ando22 Ando22
    Televiziunea Romana a ajuns sa fie condusa de niste vagabonzi.
  • ion alexandru ion alexandru
    Apa,aer,mancare,informatie,toate otravite,cum sa mai fie sanatoasa natia asta vreodata?????
  • Crispo Crispo
    În general o laudă materialul acesta.
    Are câteva derapaje dar și dreptate în mare parte.
    La fel și Eduard Dârvariu care este nemulțumit de unele emisiuni, deși dacă îmi aduc eu aminte bine sunt decente emisiunile medicale ale TVR, iar de montaj și de grafică nu se ocupă reporterul.
  • doina gardea doina gardea
    ***
  • Iuli Iuli
    Bravo Patraru si echipa! Succes in aceasta ancheta jurnalistica
  • Sahara Sahara
    Ce *** in TVR
    Cum vorbește tovarășa director.foarte vulgar.

Trimite un comentariu

sus