Skip to main content

VIDEO. Fierbinţenii, pe toate posturile TV. Celentano, Firicel şi Giani, pe toate canalele în noua campanie Penny de Centenar

 
VIDEO. Fierbinţenii, pe toate posturile TV. Celentano, Firicel şi Giani, pe toate canalele în noua campanie Penny de Centenar

Fierbinţenii au furat startul! O burtieră gen Breaking News cu care protagoniştii din Las Fierbinţi au ajuns pe toate posturile TV. Giani, Celentano, Firicel, primarul, filmaţi în "mediul" lor: la Fierbinţi.

Publicitate

De ce?

Cetăţenii din Fierbinţi, în frunte cu Celentano, primarul Vasile şi Giani, promovează campania de Centenar „Grătar de România” a lanţului de magazine Penny Market.

Spotul publicitar, cu Celentano, Giani, Firicel, primarul Vasile şi Gianina, are ca temă sărbătorirea Centenarului mai devreme, pe timpul verii, în stilul românesc. Cu un grătar.

Sărbătoarea personajelor din serialul „Las Fierbinţi”, difuzat de Pro TV, este prezentă pe aproape toate posturile de televiziune din România.

Alături de campania „Grătar de România”, lanţul de magazine a mai lansat în luna februarie „100 de ani de România”, o altă campanie dedicată Centenarului, potrivit unui comunicat de presă.

Clipurile, în continuare:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Poate pe toate canalele Pro ca nu vei vedea pe antene

Trimite un comentariu

sus