Skip to main content

VIDEO. Viorica Dăncilă, subiectul celor mai virale ştiri de ieri: „Se vor face stadioanele Dinamo, Rapid şi Giuleşti"

 
Foto: Inquam Photos
Foto: Inquam Photos

SHARED NEWS. Viorica Dăncilă este subiectul celor mai distribuite două ştiri, pe Facebook, de 1 Mai. De la Digi24 şi Republica.

Publicitate

Prima ştire, publicată de Digi24, vizează ultimele declaraţii ale Premierului Viorica Dăncilă, făcute luni seara, la România TV, cu privire la stadiul în care se află lucrările pentru stadioanele care vor găzdui Campionatul European din 2020.

Una dintre declaraţii a atras atenţia, pentru că Viorica Dăncilă a încurcat denumirile stadioanelor ce urmează a fi modernizate sau reconstruite pentru Euro 2020.

Prim-ministrul a prezentat numele stadionului Rapid – Giuleşti, pe rând, mai întâi "Rapid", apoi "Giuleşti". Astfel, ea a dat impresia că ar fi vorba despre două stadioane diferite. În realitate denumirile vizează acelaşi lucru.

Ştirea publicată de Digi24 a strâns aproximativ 4.700 de aprecieri şi distribuiri, potrivit unei monitărizări Facebrands.

Din ştire:

„Întrebată dacă până la Campionatul European de Fotbal din 2020 vor fi finalizate cele trei stadioane, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: „Se vor face. Aţi văzut că deja sunt trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid şi…”.

După o pauză de câteva secunde, ea precizat: „Giuleştiul,Dinamo, Rapid şi Giuleşti”, relatează News.ro.

După ce moderatorul i-a atras atenţia că stadionul echipei Rapid este Giuleştiul, Viorica Dăncilă a spus: „Dinamo, Giuleşti şi Arcul de Triumf, cel de rugby. Se fac cele trei stadioane”.”

Al doilea text popular pe Facebook a fost publicat de Republica şi a adunat aproximativ 4.000 de like-uri şi share-uri.

Materialul vizează alte declaraţii ale Vioricăi Dăncilă din interviul de luni seara, acordat lui Victor Ciutacu, însă despre posibila sa demisie. Remintim ca Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din funcţia de premier.

„Dacă aş renunţa, aş dezamăgi. În momentul în care voi dezamăgi va fi cea mai mare lovitură pentru mine. Nu mă uit niciodată înapoi, mă uit doar în viitor.

Sunt un om puternic, chiar dacă mulţi au spus că sunt femeie. Sunt un om puternic şi voi merge mai departe”, a spus luni seară la România TV Viorica Dăncilă, după cea fost întrebată dacă intenţionează să îşi dea demisia din funcţia de prim ministru.”, informează Republica.ro.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Viorica Dăncilă: Se vor face stadioanele Giuleşti, Dinamo, Rapid şi Giuleşti”

- 4.794 likes & shares;

2. republica.ro, “Viorica Dăncilă: „Sunt un om puternic, chiar dacă mulţi au spus că sunt femeie”. Mihaela Miroiu: „Prestaţia doamnei Dăncilă este destul de jenantă”, de Raluca Ion

- 4.117 likes & shares;

3. adevarul.ro, “Andrei Pleşu: M-am săturat de derbedei şi de ţoape! Dragnea e un băiat de mâna a treia, un provincial zglobiu. Biata doamnă premier, o bună gospodină”, de Sebastian Zachmann

- 4.001 likes & shares;

4. digi24.ro, “Studiu. Homeopatia, inutilă în tratarea oricărei boli”

- 2.165 likes & shares;

5. adevarul.ro, “10.000 mici „moca“ pentru membrii şi militanţii PSD. „Hai, mă, că nu stăm, dăm şi noi mâna cu ei şi-am plecat!“, de Alina Mitran

- 1.739 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ardeleanul ardeleanul
    daca prostia ar durea,aceasta femeie ar urla ca din gura de sarpe,Nu am vazut un om mai penibil,care sa nu-si dea seama de penibilul in care se afla......si cind te gindesti ca aceasta caricatura este Premierul Romaniei.Vai de zilele noastre,ca rau am ajuns.

Trimite un comentariu

sus